2777
2789

سلام👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫👩🏼‍🏫 

اومدم یکی از کارهایی که برای کمتر رستوران رفتن انجام میدم رو بگم 

ما رستوران خیلی کم میریم 

من خودم به خاطر سالم خوری خیلی اهل رستوران نیستم همسر و پسرم. هم اهلش نیستن حالا پسرم میگه ولی اون هم می بینم به نسبت بچه های دیگه کمتر میگه که فقط هم مرغ سوخاری می‌خواد که براش می گیرم 

من اغلب تو هفته غذا که درست می کنم اگه جز غذاهای رستورانی باشه همون جوری غذا رو سرو می کنم حالا یعنی چی 

مثلا فلافل درست می کنم نون باگت می گیرم حتما پیاز جعفری میگیرم 

گوجه ‌و خیارشور و کاهو و چند مدل سس هم همیشه داریم دقیقا عین بیرون

یا همبرگر درست می کنم حتما نون همبرگر می گیرم حتی نون باگت هم نمیخرم تو اون هم گوجه و خیارشور و کاهو و پنیر گودا حتما میزنم باز هم که سس ‌و اینا هست 

برنمیدارم این غذاها رو با نون لواش بزارم بگم لقمه بگیرید بخورید این جوری اون طعم اصلی غذا اصلا به هیچ کس حتی خودم هم نمیده معلوم انگار نه انگار فلافل و همبرگر خوردم 

زرشک پلو با مرغ درست می کنم همیشه سالاد کاهو کنارش میزارم 

زرشک‌ و زعفرون روی دیس برنجم میزیزم 

همیشه سالادم رو تزئین می کنم 

غذا رو با قابلمه نمیارم سر میز 

همیشه تو دیس می کشم حالا دو تا ظرف بیشتر بشورم چیزی نمیشه 

چون واقعا یکی از لذت های زندگی غذا خوردن 

مخصوصا یرای آقایون که غذا خیلی مهم تر تا خود ما 

یه میز قشنگ یه تزئین شیک یعنی من هم برای غذایی که پختم احترام گذاشتم هم برای آدم هایی که اون غذا رو دارم براشون سرو می کنم 

رعایت همین موضوعات باعث میشه میل به رستوران رفتن خیلی کم بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یه میان وعده خوشمزه اینکه میتونه وعده اصلی هم بشه بجای سوخاری های بیرونییه سیب زمینی رو اب پز ...

مرسییی قشنگممممم

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عریزم مبارک باشه طلاتون به خوشی استفاده کنین این وام رو که گرفتین اعتبار بود یا پول مستقیم اومد ت ...

اعتبار بود. هر پله با دی_جی پی نقد میکردم و انتقال میدادم به ویپادم. دوستی که گفتن ضرره اره خوب وام هست دیگه. کارمزد میگیره ولی بقول یک دوست دیگمون من چجوری میتونستم ۳۰ میلیون یکجا طلا بخرم؟؟ همرو با وام ها خریدم و الانم شروع کردم به بازپرداخت وام

سلام دوستان

۷ تومن داشتم امروز رفتم یه انگشتر دست دوم گرفتم جهت پس انداز چون ترسیدم صبر کنم پولم بیشتر بشه ممکن بود خرجش کنم.

الان یکم نگرانم اخه هرچی نگاه میکنم شماره چیزی حک نشده

قیمت طلا دقیق ۷ تومن بود ولی تخفیف داد ۶۳۰۰ حساب کرد چون قبلا یه بار ازش خرید کردم و زن داداشم مشتری ثابتش هست.

وزن طلا هم یک گرم و ۵۱۰ سوت گفت ۱۰ درصد حساب میکنم

من زیاد وارد نیستم میشه لطف کنید ببینم درست حساب کرده؟

⚡I have myself
دوستان من طبق گفته شما سعی کردم کمتر خرج کنم برای تنقلات و فست فود قبل از اینکه با شما آشنا بشم نوشا ...

عزیزم تنقلات سالم بخور هم برای سلامتی خوبه هم اینکه چاق نمیشی میتونی به جاش تخمه بخری یا انواع مغزیجات

میتونی خودت پفیلا درست کنی آسونه یا ذرت مکزیکی

کیک و انواع دسر هم دستوراتش داخل نت و انواع پیج های آشپزی هست خودت درست کن هم سالمه هم خونگی سرگرمی هم هست برات

فست فود هم همین طور آسونه پیراشکی درست کن اسنک انواع ساندویچ فلافل سمبوسه پیتزا لازانیا گراتن

البته سعی کن غذای اصلیتو کامل بخوری گشنه نشی در طول روز میان وعده بیشتر میوه بخور سالم تره بستنی هم خوبه به جای چیپس و پفک

حالا اگه هوس کردی بعضی وقتها اشکال نداره بگیر من خودم پفک خیلی دوست دارم با اینکه ضرره ولی هوس کنم میخرم البته نه همیشه. 

سلام خانمای گلی که ساکن تهران هستید کمک میخوام.

من حدود ۲ الی ۳ میلیارد طلا و یه مقدار وام دارم میخوام تبدیل کنم به یه واحد ۴۰ _۵۰ متری توی تهران.

آیا میشه جای متوسط با این قیمت واحد پیدا کرد؟

و اینم اضافه کنم برای برای سرمایه گذاری میخوام خودم تهران نیستم

تو تاپیک هااااای خوبتونننن 🥲❤عاشقتوووونممم خسته نباشیددددد

عزیززز دلید

خوش اومدین

متاسفانه لینک نمیتونم بزارم عزیزززم رو نام کاربری خودم بزنید لیست تمامی تاپیکا براتون بالا میاد سیو کنید تا داشته باشین تاپیک هارو 

لایک عنوان تاپیک هم فراموش نشه 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام خانما وقت بخیر کسی میدونه تشک چه مارکی خوبه وقیمت مناسب ازکجابخریم

لطفا سوالتون  رو تو دورهمی بپرسید یا تاپیک جدا بزنید🙏🏻🙏🏻⛔️⛔️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیززز دلید خوش اومدین متاسفانه لینک نمیتونم بزارم عزیزززم رو نام کاربری خودم بزنید لیست تمامی تاپیک ...

حتماااا لایک میزنم تازه به بقیه هم تاپیک هاتون و معرفی میکنم 

برا مامانمم میخونم 😁❤

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
سلام خانمای گلی که ساکن تهران هستید کمک میخوام.من حدود ۲ الی ۳ میلیارد طلا و یه مقدار وام دارم میخوا ...

سلام دیوار بزن تهران همه شهر هاشو انتخاب کن معلومه که هست خونه فراوان با قیمتهای مختلف ، نسیم شهر،اسلامشهر، رباط کریم ورامین و...خونه با قیمت خوب پیدا میکنی

سلام همسرم ویپاد نصب کرد وام یه تومنی رو فعال کرد و گرفت اگر بخواد الان تسویه کنه کدوم قسمت ا باید ب ...

ده روز فرصت داری استفاده کنی بعد ده روز فرصت تسویه حساب داری تا یک ماه ،اگر بخوای یکباره و اگرم نه تو ۴قسط تسویه میکنی 

2810