2777
2789
من روز دوبار تاپیک سر میزنم و میخونم 😍دیروز دیدم بچه ها از خانومی خرید کردن رفتم ببینم چه خبره یسری ...

سلام عزیزم پستهاتون رو خوندم و واقعا لذت بردم

راجب خرید از خانومی و دیجیکالا که مقایسه کردید کار بسیار خوبی کردید .

من ی سایتی هم ازش خرید میزنم به نام مهرشاپ ، برای یک خانم دکتر هست که محصولات پوستی و بهداشتی میفروشه.  اونم قیمت‌های مناسبی میزنه و اف میزنه بعضی وقتها

اتفاقا منم ژل شستشوی نوتروژینا رو تو سه تا فروشگاه خانومی و زیشاپ و مهرشاپ مقایسه کردم دیشب و مهرشاب از همه شون مناسب تر بود قیمتش. ۴۲۹ ت

گفتم بهتون بگم ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قانون تلاش معکوس:

هرچقدر بیشتر تلاش کنید “به زور” چیزی رو جذب کنید، کمتر موفق می‌شوید، مثلاً اگر بخواید با تقلا کردن با دیگران روابط خوبی داشته باشید نتیجه ی عکس می‌گیرید.

برای ایجاد یک رابطه ی خوب کافیه که آسوده باشید، خودتان باشید و از لحظاتی که با بقیه هستید لذت ببرید.

قانون فراوانی:

ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که از نعمت ها پر و لبریز است، پس هیچوقت نباید نگران این باشید که من اینهمه پول و ثروت را از کجا بیاورم. فقط باید بخواهید، بدون نگرانی تلاش کنید و آماده ی دریافت شهود و راهنمایی های کائنات برای خواسته تان باشید.

قانون ایمان:

در تمام شرایط حتی سخت ترین آنها هم باید ایمان قلبی داشته باشید که موفق می‌شوید و به خواسته تان صد در صد می‌رسید. تاکید می‌کنم، در تمام شرایط. تصویر ذهنی بسازید از چیزی که می‌خواهید به او برسید و هرشب تجسمش کنید. اینگونه در کنار تلاش حتماً می‌رسید.

قانون رهایی:

اگه چیزی رو می‌خواید و هرچقدر تلاش کردین نشده، بپذیرید و رها کنید. به این معنی نیست که دیگه به خواستتون فکر نکنید؛ فقط دیگه نگرانش نباشید. با خیال راحت مطمئن باشید که کائنات خواستتونو از منطقی ترین و سریع ترین راه ممکن بهتون می‌رسونه. اینجوری احتمال رسیدن بیشتره. ( راجب آدما بیشتر صدق می‌کنه. )

قانون تجسم:

هرچیزی که دائماً توی فکر و ذهن و دل تجسم کنیم و باور داشته باشیم که بهش می‌رسیم، در دنیای فيزيکي ما به واقعیت تبدیل می‌شود.

قانون عینیت یافتن ذهنیات:

دنیای بیرون شما تجلی دنیای درونتان است، پس باید زندگی مورد علاقه تان را ابتدا در درون خودتان خلق کنید.

قانون جذب :

خودتان را به عنوان یک آهنربای انسانی در نظر بگیرید که دائما آنچه را صحبت می‌کنید، فکر می‌کنید و یا رفتار می‌کنید را جذب می‌کند.

قانون باور :

هرچیزی را که عمیقاً باور داشته باشید به واقعیت شما تبدیل می‌شود.

قانون علت و معلول :

هیچ چیزی از روی اتفاق رخ نمی‌دهد، و هرچیزی دلیلی دارد و درسی به ما یاد می‌دهد. حتی حضور شما اینجا و مطالعه ی این پست اتفاقی نیست.

قانون ذهن:

همه ی اتفاقات نتیجه ی افکاری هستند که ما در ذهنمان داریم.

دوستان من طبق گفته شما سعی کردم کمتر خرج کنم برای تنقلات و فست فود 

قبل از اینکه با شما آشنا بشم نوشابه نمیخوردم الان ۲سالی هست نخوردم نوشابه کلا خط زدم و بخاطر من کسی جز دوغ و آب نمیخوره نوشابه مگراینکه مهمون بخواد بیاد برای مهمان!

امروز و دیروز رفتیم خرید جز یه چیپس چیزی برنداشتم برای میان وعده 

اما واقعا بجای تنقلات و فست فود مثل کورن داگ و سوخاری آماده 

چیا رو میشه جایگزین کرد من ۱۸سالمه و هنری بلد نیستم!

نه درست کردن کیک نه دسر 

و واقعااا اگر میان وعده نخورم از گرسنگی میمیرم 😂

میشه یکم راهنمایی کنید چیارو بزارم تو برنامه غذاییم که هم خوشمزه باشه هم هزینه اش اونقدررزیاد نشه 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

جملاتی از اسکاول شین

شکر گزاری کلید فراوانی و برکت الهی است.

وقتی فکری کرده و تشکر میکنیم بیشتر جذب میکنیم.

هر روز صبح به خاطر آنچه که دارید و آنچه که هستید شکرگزاری کنید.

هر آنچه آدمی احساس و یا به روشنی مجسم کند بر ذهن نیمه هشیار اثر می‌گذارد و مو به مو در صحنه زندگی ظاهر می‌شود.

کلامتان را عوض کنید تا جهان شما عوض شود زیرا کلامتان جهانتان است.

تا لحظه ای خواسته آدمی تخقق نیافته است نباید از آن با کسی سخن بگوید.

بـه زنـدگي با ديـدي مثـبـت نگـاه كـنـيد تـا خـود را بـه دليل احساس انرژي و خوشحالي بسيار زيادي كـه نصيبتان خواهـد شد، متعجب سازيد.

بـه ياد داشته باشيد كه افراد شاد و مثبت بيشتر مي توانند ديگران را مجذوب خود كنند.

اگر از قدرت کلام بی خبرید! بدانید که: یک عبارت تاکیدی نیکوی مثبت بیش از هزار اندیشه منفی قدرت دارد و دو عبارت نیکوی مثبت بیش از ده هزار اندیشه منفی.

تنها آن چیزهایی را به خود جذب می‌کنید که بی نهایت به آن می‌اندیشید.

بسیار عالی ،امیدوارم بهترین ها براتون باشه .آفرین برشما دوست عزیز و گرامی .چقدر خوشحال شدم از پیام پ ...

قربون شما برم ایشالله از اینها بیشتر قسمت و دوستان نازنین

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
من از دی ج ی خرید نمی کنم فقط قیمتاشون مقایسه کردم .به نظرتون قیمتاش معقوله ؟

والا بعضی محصولات رو خیلی با قیمت پایین میده 

به شکل غیر عادی پایین نه اینکه تخفیف خورده باشه اون فرق داره 

مثلا من قیمت یه محصول رو دارم یه تومن دیج ی زده صد و خورده ای خوب معلومه تقلبیه 

دوستان من طبق گفته شما سعی کردم کمتر خرج کنم برای تنقلات و فست فود قبل از اینکه با شما آشنا بشم نوشا ...

عزیزم یه میان وعده خوشمزه اینکه میتونه وعده اصلی هم بشه بجای سوخاری های بیرونی

یه سیب زمینی رو اب پز کن با اویشن و کمی جهفری ریز شده قاطی کن با فلفل و نمک

بعد داخل نون لواش بگذار با در حد نیم قاشق پنیر پیتزا و توی تابه با روغن خیلی خیلی کم سرخش کن..من روغن خیلی کم میزنم عین بیرونی ها پر روغن نمیکنم و وسطشم چرخکرده سرخ شده مثل مواد ماکارونی میگذارم که پروتئین مصرفی رو زیادتر کنم و کمتر پیش میاد سیب زمینی خالی بذارم وسطش

میتونی قارچ هم بگذاری و فلفل دلمه و هر چیزی که دوست داری 

من داخل فر هم میگذارم گاهی و با سس قرمز بخور خیلی خوب میشه

چقدر پول رو خوابوندین که این 20 رو گرفتین؟

پول نخوابوندم. پله ای گرفتم از یک میلیون رسیدم به ۲۰ میلیون. تندتند تسویه میکردم که فقط برسم به پله بالاتر. این وسط کارمزد میدادم به بانک  

بلو هم قبلا ۵ میلیون وام گرفته بودم(سه ماه پولو خوابونده بودم ۵ میلیون که معادل همین ۵ میلیون داد). الانم خودش پیامک داد ۱۰ میلیون وام اماده داری که زدم برام واریز شد بااینکه حساب بلوم کار نمیکنه. تراکنش نداره . سود حدود ۸۰۰ هزاره برای وام ۱۰ میلیونی

خواهرا سلام وام پشتوانه ویپاد ۲۰ میلیونی گرفتم و رفتم طلا خریدم. حالا بازپرداختش چند قسطه؟ چیزی تو ...

عریزم مبارک باشه طلاتون  به خوشی استفاده کنین  این وام رو که گرفتین  اعتبار بود یا پول مستقیم اومد تو حسابتان  منظورم اینه که فقط باید کارت می‌کشیدین  خرید میکردین  

2810