2777
2789

سلام خدمت همه خانمهای گل   

معصومه جون خیلی خوشحالم اول از بابت به ثمر رسیدن زحمات دختر نازنین تون دوم از بابت اینکه مارو تنها نمیزارید شما خیلی خوش انرژید و اینجا واقعا به وجود شما احتیاج داره   

دوم از همه دوستان رویا جون یاس مامان سبحان آتوسا دکترتونم و باقی دوستان که به خاطر ضعف حافظه اسمشون خاطرم نیست تشکر میکنم   

خدارو شکر با انرژی مثبتی که ازاینجاگرفتم تونستم خونه دوم رو تو تهران بخرم   

راسیتش من خونه باغ ویلا ماشین و مقداری طلا و پس انداز داشتم با خودم میگفتم شرایطم خوبه و جدی فکر تبدیل نبودم مخصوصا وام و قسط   

اما از زمانی که با اینجا آشنا شدم بدون سخت گرفتن زیاد تصمیم گرفتم داشته هارو تبدیل به احسن کنم و خونه دوم رو بخرم 

واقعا ازاین بابت خودم رو مدیون این جا می‌دونم   

از ته دلم آرزو میکنم همه دوستان به تمامی خواسته های قلبیشون برسن   

الهی امین  

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانا سخن از زبان ما می گویی... یعنی خیلی دوس داشتم این پستت رو اسکرین بگیرم بفرستم برای همسرم. ماشا ...

وای خدای من 

تمام ویژگی های همسر منو نوشتی انگار 

فکر میکردم فقط شوهر من این مشکل رو داره 

چون مردای اطرافم هیچکدوم هیچکدوم این شکلی نیستن 

همگی هدفمندن و دنبال پس انداز 

اما شوهر من با این اخلاق خاصش هرچی داشتیم رو به فنا داده 

ما دو ساله نزدیک ۳_۴ میلیارد بدهی صاف کردیم سر چندتا کلاهبرداری

ولی هنوززززز این بدهیا تموم نشدن 

دختر من داره بزرگ میشه اما پدرش هیچ تغییری نمیکنه فقط در حد یکی دو روز شاید به حرف بگه من دیگه فلان کار رو نمیکنم 

اگرم چیزی بگم میگه تو فلان حرف رو زدی انرژی منفی دادی و نشده و به هرنحوی منو مقصر جلوه میده 

منم الان یکساله از پول خودم دارم پس انداز میکنم و هزار تومن از پول شوهرم رو وارد پس اندازم نکردم 

در واقع پولی نبوده که وارد کنم عذاب وجدانم ندارم بابتش چون میگم هزارتومنی از اون نبوده 

فقط و فقط نگران اینده دخترمم 🥲

به ادما به اندازه ای که برای من هستن بها میدم یه موقع من هرجا میرفتم کلی با خودم غذا و خوراکی میبردم ...

عزیزم شوهر منم همینجوری بریز بپاش و...

من نمی‌دونم درآمدش چقدره چون کارش آزاده ب من نشون نمیده، همیشه میگه پول ندارم ،، خرج خونه دست خودش ،، پول میده ب من ولی یهو میبینی میگه چقدر داری؟ میگم ندارم، میگه کجا خرج کردی ب چی دادی ب کی دادی کلاس شش کت کردی مخفیانه داری کاری می‌کنی یا میگه آمارتو دارم همین دیروز گفت چقدر داری گفتم ندارم گفت دروغ میگی ده میلیون داری اگه هم نه حداقل ۷تومن داری،، هر کاری کرد من نگفتم پولمو چیکار کردم البته ۳۷۰۰تو فاصله ی ماه دادم دو تیکه طلای ریز که اونم یک میلیون وام ویپاد گرفتم ، بهش میگم بچم کوچکه خرج داریم میگه من همه چی فراهم میکنم چ خرجی داره مگه ،،،،، می‌خوام بدونم با کنترل گریش چیکار کنم تازه کارت ویپاد گرفتم و وامش و مخفی از شوهرم،،، و پولی که ب من داده بود ۲۷۰۰ پس انداز کردم ازش و طلا کوچک خریدم ،، می‌خوام بدونم با کنترل گری شوهرم چجوری مخفیانه پول جمع کنم پس انداز کنم؟؟ 

تو رو خدا هرکس این پیامم‌و میخونه جواب بده راهنماییم کنه🙏

میشه ادرس،سایتش رو بدبد و هم چنین ادرس حضوری مغازه اشون رو

یه شعبه تجریش دارن پاساژ قائم،یه شعبه سعادت آباد پاساژ آرن

من از هردو شعبه شون خرید کردم آنلاین هم یه بار سفارش دادم سایت دارن ،در کل راضی بودم

@rezvan_jewelery  ایدی پیجشون هست توی پیج آدرس دقیق و لوکیشن شعبه ها هست

@agrinn

سلام خدمت همه خانمهای گل معصومه جون خیلی خوشحالم اول از بابت به ثمر رسیدن زحمات دختر نازنین تون دو ...

بسیار عالی ،امیدوارم بهترین ها براتون باشه .آفرین برشما دوست عزیز و گرامی .چقدر خوشحال شدم از پیام پر از انرژی و خوبتون.انشاالله خونه های سوم و چهارم 🥰🥰🥰

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام خدمت همه خانمهای گل معصومه جون خیلی خوشحالم اول از بابت به ثمر رسیدن زحمات دختر نازنین تون دو ...

مبارک باشه 😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام شما در وهله اول باید وام پرداخت کنید خب مگه قسطی بندی نیس وام هاماهانه اقساطی پرداختشون کنید مث ...

مسأله همینه که قسطی نیست

دو سه تا وام قسطی داشتیم که پرداخت شدن یا دارن میشن.

اما این سه تا وام 🥴

2810