2777
2789
سلامخانما شما اگه جای من باشینقرعه کشی خونگی میزارین اولین نفر خودتون بر میدارین.یا اصلا قرعه نمیزا ...

صددرصد میذارم

مثل این میمونه یکی بعد وام بدون بهره بده قبول نمیکنی؟😂😍

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامخانما شما اگه جای من باشینقرعه کشی خونگی میزارین اولین نفر خودتون بر میدارین.یا اصلا قرعه نمیزا ...

عزیزم به نظر من ،اگه اعضای صندوق آدمای خوش حساب و خوش قول باشن که باعث اعصاب خوردی و ناراحتی نشن قرعه خونگی خوبه،ماه اول هم خودت برمی داری طلا می خری بعدقسطشو میدی،ولی اگه اعضا بد قول باشن ،به اعصاب خوردی و ناراحتیش نمی ارزه...همون ماه به ماه طلا خریدن و پس انداز کردن بهتره

دی جی کالا خیلی جنس تقلبی داره من محصولات بهداشتی و آرایشی رو اصلا از دی جی نمیخرم معلوم نیست چی میف ...

من از دی ج ی خرید نمی کنم فقط قیمتاشون مقایسه کردم .به نظرتون قیمتاش معقوله ؟ 

بنظرتون ربع سکه برای پس انداز بهتره یا طلای ۶ درصد ؟کسی راجب اینا اطلاعات داره نمیدونم کدوم رو بخرم

هر دوش خوبه فقط طلا رو با دید بلند مدت خریداری کنید 

سکه ها حباب دارندو سودشون تو همین حباب هست ک گرونتر از ارزش واقعی خریدو فروش میشن 

طلای کم اجرت هم میتونید استفاده کنید هم پس انداز هست

سلام سلام خانومای پولدار🥰😍🩷چندروز پیشا دیدم پیج طلای رضوان گردنبند کارتیه گذاشته ۵/۵ درصد نوووو😍 ...

مبارک باشه به سلامتی خیلی زیبا هست .

من هم گوشواره ونکلیف داخل گوشم هست ان شا الله تا آخر سال پلاکش رو هم میخوام بخرم . ❤❤❤❤

2810