سلام روز همگی بخیر و خوشی 😘
من به درخواست معصومه خانم گل یه گزارشی بدم خدمتتون 😘
من قبلا هیچ توجهی به خورد و خوراک و هزینه اش نداشتم و همسرم همیشه زیاد زیاد میخرید من اصلا قیمتش نمیدونستم و کلی هم اسراف میشد تو خونه و فصل خوراکی های فریزری که من ازشون خبر نداشتم میگذشت ... این یکساله بخاطر شرایط کاری همسرم خرید دست خودم بود هم کمتر خریدم هم میدونم چی بخرم و به وقتش فریزر همیشه پر بود . تازه کلی میوه هم واسه لواشک و میوه خشک میخرم که بچه ها دوست دارن هم سالمه و هم خوشمزه و خرج هله هوله رو کم میکنه 😍👌
به وسایلم ارزش میدم خوب و تمیز نگه میدارم زیر دست و پا نمیندازم اگه وسیله ایم سرجاش نباشه سریع مثل قبل جایگزین نمی کنم و دنبالش میگردم مثلا پسر کوچولوم هر جا میره اول جورابش در میاره ما همیشه یا باید میخریدیم یا میخواست بره بیرون میدیدی یه لنگه اش نیست و بی جوراب میموند حالا حتی حواسم به اون یه لنگه جورابم هستش هم بچه ام مرتبه و پاش اذیت نمیشه و هم هزینه اضافی نمیکنم و هم حس بهتری به مادر بودنم دارم این فقط یه مثال کوچیک بود 👌
من بخاطر شرایط خانوادم همیشه سعی میکردم پول کنار داشته باشم تو مواقع لازم بهشون برسونم همسرم گفته بود پول توجیبیت ماله خودت و هر کاری باهاش کنی من راضیم ولی وقتی بعد از اشنایی با اینجا یکم چشمام باز شد دیدم ای دل غافل خانواده من خیلی هم درامد دارن دوتا خونه دارن و حقوق و اجاره میگیرن و فقط مشکلشون بی مدیریتی هستش و من اگه بخوام دائم به فکر اونا باشم از زندگیه خودم میوفتم و بعد شروع کردم به سکه خریدن دیگه حتی پولی بهشون قرض داده بودمم گرفتم البته با کلی مشکل تا جایکه بمن میگفتن تو پول میخوای چیکار خلاصه که خودمو از یه بند فکری و مالی تا حدود زیادی ازاد کردم 👌😏
من اصلا دلم نمیومد لباس خوب بخرم با اینکه درامد همسرمم خوب و مدیریتی بود و خودش بهترین ها رو واسه خودش میخرید به هر حال منم باید بخودم میرسیدم هرجا میدیم ارزونیه میرفتم تو اصلا دلم نمیخواست تو مغازه های گرون برم و خرید عید که اصلا نداشتم تازه فکر میکردم چقدر قانعم و زن خوبیم ولی غافل از اینکه منی که خرج خونم ۳۰ به بالا بود و نمی فهمیدم پول چی میشه🤦♀️ الان بریم خرید بهترین جنسارو واسه خودم میخرم روتین پوستی اسفند ۴ تومن خریدم که واقعا پوستم بهتر شده دیگه واسه عیدلایت و کراتین کردم و چقدر تو ظاهر و روحیه ام اثر داشت . تازه کارهای زیبایی هم دارم که پولش اماده اس . و از زنانگی کردن لذت میبرم 👍😏
از قسط متنفر بودم حس خفگی میکردم که باید هرماه مبلغی سر موعد مقرر پرداخت کنم میگفتم یا نقد یا هیچی الان یه وام ۷ تومنی ویپاد ۲۰ بانک مهر و یه قرعه کشی ۵ تومنی دارم یعنی خیلی خودمو به چااش میکشم و به نظرم این یعنی زندگی و زنده بودن تلاش کردن و هدف داشتن و رسیدن بهش بهترین حس دنیاست .البته قسطهای همسر جانم به یه مبلغ بالا رسوندم .🤭🤭و اابته الان از عاشقان طلا هستم .
قبلا اصلا حقوق همسرم واسم مهم نبود چقدر ه ما که خورد و خوراکمون و خریدامون به جا بود و همین طور سالی دو سه بار مسافرتمون الان تا دریافتی داشته باشه به قدری من خوشحال میشم و اینو نشون میدم و چاله اش میکنم که تا پولی بحسابش بیاد بمن زنگ میزنه اابته اونم تو خرید طلا بامن همراه شده الان یه مبلغ خوبی تو صندوق طلا خرید کرده 🤩
کل پس انداز و وامهایی که قبلا میگرفت نزدیک ۲۰ تومن قسط میداد که همش وارد بورس شده بود و در واقع هیچ شد و کلی ضرر کردیم همسرمم یواش یواش به سمت طلا اومد و ما تو حراجی سکه شرکت کردیم وقتی مقدار طلامون بیشتر شد و جراتمون بیشتر یه ماشین شاسی که ارزو داشتنش داشتیم ثبت نام کردیم تو اردیبهشت و تا اینجا دستاورد بزرگ امسالمون شده 🤗🤗
رو بچه هام حسابی سرمایه گذاری میکنم که این بزرگترین وظیفه خودم میدونم هم یه رشته ورزشی بچه هام تو باشگاه خوب می رن که به نظرم لازمه زندگیه همه بچه هاس و اینکه کنارش موسیقی گذاشتمشون دوست دارم تو مسیر درست باهاشن و اصلا از هزینه کردن تو این راه اذیت نشدم اما جلوی خرید های اضافی و هله هوله محکم وامیستم .همسرم کلی خوراکی از فروشگاه می خرید میاورد کیکها یه گاز زده میشد و تمام بستنی هر چند تا بود یه جا خورده میشد و...الان خرج های مهمتر میشه .☺
مکمل های غذایی به موقع خریده و خورده میشه 👌
به تمیزی و نظم خیلی بیشتر اهمیت میدم البته بچه هام دارن بزرگ میشن کمک کننده اس ولی کلی وسایل اضافه ریختم دور چیزهایی که قبلا نگه میداشتم تا مثلا به کسی هدیه بدم یا بعدا اندازم بشه یا بعدا لازمم بشه فقط جا گرفته بود و من داشتم از عمرم فقط واسه جابه جا کردن و نگه داشتنشون صرف میکردم دادم بیرون هم کار خونم کم شد هم مرتب تر انرژی تو خونه گردش داره و به نظرم همیشه بهتر و قشنگترش هست و انبار کردن اشتباه ....❤