2777
2789

سلام دوستان نادیده و عزیز من😍

اول که معصومه جون ممنون که برگشتی هر جمله ی شما چراغ راهه. خیلی خیلی لطف میکنی که برامون مینویسی

@masumehjoon    

یاسی جان خیلی نگرانت بودم شب قبل خواب که مدیتیشن میکنم برات انرژی میفرستادم و صبح هم همینطور

همه اونایی که طلا خریدید، خونه و ماشین و... مبارکتون باشه😍💗

حالا از خودم بگم

اول که من قبلا هر روز برای رفت و برگشت به سرکار اسنپ میگرفتم تقریبا روزی دویست تومن میشد.هر روز ناهارم رو از بیرون میگرفتم که اینم کم کم صد و خورده ای میشد (رستوران خوب ولی واقعا حالم دیگه از غذای بیرون بهم میخورد)

چون من بیش از ۱۲ ساعت سر کارم دیگه خیلی فرصت آشپزی نداشتم(در واقع هنر مدیریت و برنامه ریزی نداشتم)

حالا نصف راهو با همسر میام بقیش رو با اتوبوس

برگشتنی هم همسر میاد دنبالم

جمعه ها حتما چیزی برای فریزر آماده میکنم که بتونم تو طول هفته صبح زودی شبی یه چیزی آماده کنم و جمعه ها غذای مفصل میپزم

همسرم که سر کار بهشون ناهار میدن جمعه دستپخت منو بخوره که تفاوت رو متوجه بشه😄 و همیشه هم خودش میگه اینو

دیگه اصلا اسنپ نمیگیرم خیلی خیلی به ندرت شاید یکی دوبار در ماه

از پنج مرداد شروع کردم طلا خریدن

که آخریشو دیشب از اسنپ پی همسر خریدم

تا الان:

شمش نیم گرمی

سکه پارسیان ۷۰ سوتی

سکه پارسیان ۱۵۰سوتی

گوشواره ۲.۵گرمی

یه سکه پارسیان ۱۵۰ سوتی هم دیشب خریدم

با اسنپ پی خودم دیگه دوبار خریده بودم باید منتظر بشم قسط هاش تموم شه

دیگه دیشب خرید زدم واقعا خودمونو انداختیم تو چالش

حقوق همسرم رو منظم نمیدن واسه همین من نمیتونم بگم درآمدم برا خودم مجبورم مدیریت کنم ولی خداروشکر همه چیز دست خودمه و همسر خریدی هم بکنه طبق لیست من میخره.

به نظر من وقتی آدم تغییر میکنه ناخودآگاه اطرافیانش هم تغییر میکنن مثلا مامانم اصلا فکر خرید طلا نبود یکم باهاش صحبت کردم اونم یه گوشواره خرید. یا همسرم اصلا فکر پس انداز نبود براش بلو نصب کردم باکس پس انداز گذاشتم قشنگ همراهی میکنه. هدفامون رو نوشته رو کاغذ واسه شما هم میگم

ما باید اینا رو بخریم در بلند مدت:

خونه ویلایی مطابق میلمون جای خوب

ماشین شاسی

دفتر کار

مغازه

که حالا اینا به اهداف کوتاه مدت تقسیم بندی شدن و اولویت بندی شدن چون ما الان خونه باغ داریم و توش زندگی میکنیم (پدرم داده) اولویتمون ماشین آبرومند هست.

ماشینمون پرایده قدیمی

شبا با همسر اهداف رو تصور میکنیم و راجع بهشون حرف میزنیم من به انرژی اعتقاد دارم.

راجع به مهمان هم خب من چون نزدیک مادرم اینا هستم مهمان زیاد دارم با وجود شاغل بودن مهمان های چند روزه که البته جوری یاد دادم که خودشونم باید کار کنن اینجور نیست که وقتی میان بشینن خیلی کمک میکنن وقتی هم میخوان برن همه باهم بلند میشیم خونه رو جمع و جور میکنیم تمیز و مرتب بعد میرن البته خانواده هستن غریبه نیستن چون از سن پایین بیرون کار کردم دیگه اطرافیان عادت کردن و توقع ندارن بیان پا رو پا بندازن و پذیرایی بشن

البته مهمانی اونطوری میگیرم ماهی یک بار دعوتی میدم و حسابی کدبانوگری و دیگه تمام رفت تایکی دو ماه بعد

خلاصه که با مهمان تعارف ندارم خودشونم میگن واسه همین خونت راحتیم میایم چند روز میمونیم یا حتی گاهی میبینی یک هفته مهمان دارم سخت نمیگیرم تا هم اونا راحت باشن هم خودم زیاد اذیت نشم همه چی فراهم میکنم در کنار هم همکاری میکنیم و میگیم میخندیم تا بگذره.

ببخشید طولانی شد

دیگه دیر به دیر مینویسم میخوام همه چیو یه جا جمع کنم😄

عزیزم شما بگید چه قدر میخوان وام بگیرید تا بتونید اون متراژ مورد نظرتون رو بخرید ؟و اینکه چرا وام مس ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم که پستم دیدین اسم کاربریتونو یادم نبود اشتباهی یه مامان سبحان دیگه رو تگ کردم. 

گلم ما آخرای سال1401 اون واحد55 متری خریدیم واز روی اون وام مسکن زوجین که 480 میلیون بودو گرفتیم وداریم قسط میدیم.که میخوام این وامو انتقال بدم به سند خونه جدیدی که انشاالله میخرم چون پول اوراق دادم وسود وامشم 23 درصد هستش ونمیخوام روی این خونه بمونه. با تحقیقاتی که کردم من میتونم دوباره وام مسکن روی خونه جدید بازم بگیرم اما هم قسط وهم درصد سودش بالاست. دنبال وامهایی هستم که بتونم مبلغ بیشتر با سود 4 درصد باشه چون قسطهاش هم پایینه. واقعیتش در حال حاظر توی یه خونه90 متری مستاجرم با پولی که به دستم میرسه وفروش خونه نهایتا پنج میلیارددستم بگیره اگه بخوام یه خونه 80 تا90 متری بخرم باهمه امکانات باید 6.500تا8 میلیارد داشته باشم که خوب میدونم همچین پولی نمیتونم اصلا جور کنم😂. اما میخوام تا جایی که میتونم وام بردارم از بانکهای مختلف وتا سقف حداکثر 15 میلیون قسطاشو بدم. که لااقل پولم  5.500 تا6 میلیارد بشه که بتونم حتی شده ده متر خونه بزرگتر بخرم. حالا که شما استادی اگه میشه راهنمایی کن یا اصلا اگه خودت بودی چیکار میکردی. ممنونم عزیزم❤🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان نادیده و عزیز من😍اول که معصومه جون ممنون که برگشتی هر جمله ی شما چراغ راهه. خیلی خیلی ل ...

منم مثل شما بودم عکس غذای بیرون

خداروشکررررر بهتر شدم😁

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
چه جالب واقعا کار همون کاغذ روغنی رو انجام میده؟

عزیزم شما یه برگ اچار رو با یه قاشق روغن با براش آغشته به روغن کنید همون کار کاغذ روغنی رو انجام میده 

من سالهاست دیگه کاغذ روغنی نمیخرم

یه تیکه زمین داشتن خانوادم و جمعیتشون زیاد ...برادرمم سن ازدواجش نزدیک میشد....باز خواهرم و مادرم با ...

واقعا حرف شما صد درصد درسته. من با همه وجودم این حرف شمارو قبول دارم که ایمان ادم بزرگترین سرمایست. من سال 1401 به فکر خونه خریدن افتادم از آبان ماه شروع کردم دنبال خونه گشتن و وام وپول جور کردن اینقدر پولم کم بود نمیتونستم توی پردیس خونه بخرم اون موقع خونه پردیس 1700.1800 اینجورا بود اما من نمیتونستم بخرم از شانس هر روز قیمت خونه گرونتر میشد جوری که آخر سال خونه پردیس دو ملیاردبه بالا شد.ما پردیس بی خیال شدیم وگفتیم توی تهران میگردیم که بتونیم وام مسکن هم بگیریم. هرروز غروب شوهرم میرفت بنگاه هارو میگشت منم توی دیوار چندتا محله که باب دلمون بود و پولمونم تقریبا میرسید تعیین کرده بودم وآگهیها رو نگاه میکردم وسیو میکردم وشماره هارو میدادم همسرم بره خونه رو از نزدیک نگاه کنه واز اون ورم هرروز کارم شده بود دعا ونماز وقرآن که من واقعا خونه ای که دارم مدیون ائمه واون دعاهاو قرآن و نمازم باورتون نمیشه معجزه شد برام وام زیاد گرفتم وقرض زیاد سه چهار برابر حقوق قسط اما تونستم توی تهران یه خونه 55 متری بخرم خداروشکر. دنبال هرکاری بری وپیگیر باشی میشه ونباید اصلا نا امید باشی. خدا همیشه حواسش بهمون هست❤

سلام دوستان ضبح بخیریه راهنمایی می کنیدمن درخواست وام دادم 100 ماداره نامه زده وام 40 م 4 درصدحالا ا ...

سلام من باشم صد تومن میگیرم

چ برنامه ای براش دارین 

ندین حلزون 🤕

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اتفاقا زهرا جون هر شهری یه سری خونه های قولنامه ای هم داره که قیمتای پایینی دارن اما محله های خوبی ه ...

منم کاملا باحرفاتون موافقم.یه دوستی داشتم برام تعریف میکرد بعد فوت همسرش که بسیار جوان بود پدرومادر همسرش سهمی از حقوق و اموال پسرشون داشتن که گرفتن یعنی مثلا از حقوق پسرش که ۱۰ میلیون بوده ۳میلیون رسیده به پدرومادرش واوناهم گرفتن.حالا۷میلیون پول داره توخونه اجاره ای و یه دختر بچه .منظورم هیچکس از فردای خودش خبر نداره.دنیاو آدم هاش خیلی بی رحم شدن....

ماشینمون گزاشتیم بفروشیم دریغ از یه مشتری آیا راهکار یا دعایی دارین زود  بفروشیم ...؟؟؟

شیداخانم شماهمیشه با عقل ومنطق جواب میدین که خیلی به دلم میشینه بخاطر همون رو پست شما ریپ زدم.لطفا منو راهنمایی کنین .همسرم میگه پول نقدی که دستمون هست وفروش ماشین یه واحد ۶۵متری بخریم که حدود۱۵ میلیون اقساطش هست هرماه .من میگم بقیه طلاهامونو بفروشیم یکم بزرگتر بگیریم باهمون ۱۵ میلیون قسط کدوم بهتره؟

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام من باشم صد تومن میگیرمچ برنامه ای براش دارین ندین حلزون 🤕

حلزون که نه

نمی خوام همسرم بفهمه 

نمی دونم 40 رو بگیرم چند ماه دیگه نامه بدم 50 تومن 23 درصد

ولی برنامه ای ندارم

دوست دارم ماشین یا موتور بخرم که همسرم می فهمه و خیالش راحت میشه و به نفع اونه

دخترم عاشقتم
حلزون که نهنمی خوام همسرم بفهمه نمی دونم 40 رو بگیرم چند ماه دیگه نامه بدم 50 تومن 23 درصدولی برنامه ...

سیلی نقد بهتر از حلوای نسیه اس

آلان وام بگیری بهتره 

اگه برنامه بلند مدت مثل خرید خونه داری طلای دست دوم بخر

یا اگه خودت رانندگی میکنی ماشین عوض کن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
قربونت برم البته قبلتر هم تجربه ی کاسبی داشتم😅ما طالقان ویلا داریمو درخت البالوهامون خیلی زیاده مام ...

پسرِمنم اینطوریه خیلی علاقه داره چیزی بفروشه همیشه بهم میگه یه چیزی بگو من ببرم بفروشم خیلی هم سرزبون داره مهر میره اول...من محصول برنج دارم میگم بره مدرسه برام مشتری پیدا میکنه😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
آرشیدا به نظرت خودمو بیمه زنان خانه دار ۱۲ درصد کنم یا ۱۸درصد ،چون سابقه هیچ بیمه ای ندارم خانمه گفت ...

راستش من هیچ اعتقادی به بیمه ی زنان ندارم ترجیح میدم اون مبلغ حق بیمه رو هر ماه طلا بخرم نگه دارم تا ۲۰سال اینده 

بعد از ۲۰ سال طلاهارو بفروشم بذارم سود بگیرم سودش بیشتر از اون حقوقی میشه که بیمه میخواد بهم بده

2810