سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم و معصومه جونم که حکم استاد رو دارن برام با اینکه همسن هستیم😍
من خیلی ساله نی نی سایت هستمو همیشه درباره ی پس انداز و هزینه ها سرچ میکردمو تاپیک هارو مطالعه میکردم اما تو اردیبهشت ماه وسط سرچام اتفاقی این تاپیک رو دیدمو تمام صفحاتشو خوندم فکر کنم صفحه ی ۲۵۰ بود که شروع کردم به مطالعه
بعد هم تاپیک گزیده هارو خوندمو داستان های معصومه جونو خوندمو واقعا عبرت گرفتم و به خودم گفتم باید هدف بذارم اینجوری نمیشه
من ااز اولم ولخرج نبودم اما تو این چند سال که پسرم دنیا اومده خیلی رستوران و فست فود میرفتیم شاید هفنه ای ۳بار
البته قیمتاشم معقول بود و اینکه همسرم دائم میگفت بیرون هم کم خرج تره هم راحتتره هم تو خسته نمیشی
البته کم خرج که نبود اما خب به نفعم بود😅
بعد از اشنایی با این تاپیک ینی تو این ۵ ماه کلا ۶دفعه رستوران رفتیمو بهشون گفتم من هدف گذاشتم باید در راستای هدفم حرکت کنیم
تا پسرم میگه مامان کی بریم سوخاری بخوریم همسرم با خنده میگه کارن الان افتادیم تو راستا😅
خدا میدونه تا کی باید تو راستا باشیم🤣
من از اردیبهشت دوتا زنجیر ۱۰ و ۱۳ گرمی خریدم بدون اجرت
یدونه دستبد ۲۲گرم
دوتا انگشتر ۵ و ۷ گرم
که میتونم به جرات بگم انگشترارو با پول رستورانا خریدم😊
من هر هفته کمدا و کشوهارو منظم میکنم و هر لباسی که قابل استفاده نیستو دور میریزم اینجوری حس میکنم انرژی در گردشه
تمام ظرفا و لیوانایی که لب پَر بودنو دور ریختم چون حس بدی داشتم بهشون
مهمونیا و تولدارو کم هزینه تر کردم
قبلا واسه مهمونی کلی برنج میختم با دو مدل مرغ و خورشت
حتما ماست و سالادو ژله نوشابه و دوغ میذاشتم که خیلی هم خورده نمیشدو میدادم میبردن خونشون
اما الان یه مدل غذا میذارم با سالادو دوغ یا نوشابه
اگه رودربایستی داشته باشم یا سوپ یا سالاد ماکارونی هم میذارم کنارش
اما همیشه کنار مرغم هویج و بامیه سیبزمینی و لوبیا سبزم دورچین میذارم
همسرم کبد چرب داشت که به لطف غذای خونگی خیلی بهتر شدن
هدف گذاشتم ایشالا تا پایان دی ماه سال ۱۴۰۴ یه واحد نقلی بخرم واسه اینده ی پسرم و کمک خرج خودمون
دوماه پیش ماشینمونو فروختیم با پولش طلا خریدیم
در حال حاضر حدود ۳۰۰ گرم طلا دارم با ۴تا سکه امامی❤❤