2777
2789
قربونت برم من چند ساله بیماریه سندروم روده ی تحریک پذیر دارم با کوچیکترین استرس و ناراحتی خیلی معذرت ...

عزیزم امیدوارم خوب بشین  زودتر . من ده صفحه اخر رو خوندم کسی واقعا فحاشی نکرده بود و همه نظرشون رو مودبانه و محترمانه گفته بودند عزیزم.

قربونت برم من چند ساله بیماریه سندروم روده ی تحریک پذیر دارم با کوچیکترین استرس و ناراحتی خیلی معذرت ...

منم مثل شمام دقیقا همه جا قرص باهامه

چیزی نبود به دل نگیرررر پیش می،یاد

منم امروز،یکی ناراحتم کرد کلی حرص خوردم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهمم برا خودمم پیش اومده 😘

آرامش و سلامتی از همه چی واجب تره💚

عزیزم کسی اگر ناخواسته توهینی کرده شما باید اولویت خودت سلامتی باشه و نادیده بگیر👌🏻😘

نمیدونم پرسیدم ببین اگه میشه استفاده کنیم چون حالت روغنی داره ننداختم بیرونم گفتم بپرسم اگه دوستان م ...

نمیشه گلم میسوزه.

چون قسمت روغنی اون جنسش جسبیه کلا یه چیز دیگس میتونی یه تیکه بزاری توستر امتحان کنی

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام خدمت جان جاننان ❤️ 

خیر سرم مهمون بودم الان اومدم سایت میبینم صفحات رفته جلو 

میگم آفرین به بچه ها دیروز که گفتم هر چی تو این سالها یاد گرفتند دونه دونه برای دوستان بنویسند 

میگم باریکلا بهشون که نوشتند 🙁

باز که کردم صفحات رو یه مرور کردم 🙁میبینم بحث آمبولانس 

خب بنده خدا یه حرفی زده چرا اینقدرررر کش میدین ...

یه بحث رو از وسط میخونن بعضی از دوستان ...زود دست به قلم میشن 

و هزاران وصله می‌چسبونین به طرف ...که فلانی تا چقدر خسیس و شور شو در آورده 👌فلانی دور از حضور شعور نداره 🙁

آرشیدا ی عزیز رو اینجا همه میشناسیم می‌دونن که منظورشون رو نتونستن واضح برسونن 

حالا گیرم اشتباه کرده انسان جایزه الخطاست 👌

حالا به نفر گوشزد می‌کرد آروم کافی بود 👌

صفحات رو الکی جلو نبرید 

من دیروز یه پستی گذاشتم که همگی مشارکت کنید 

فقط دو سه نفر نوشتند 

خب چرا اینجا جمع شدیم ؟

چرا فقط سعی داریم یکی رو بد کنیم ؟

چرا فقط میخوایبم به زور حرفامون رو قالب کنیم ؟

چرا حرف دهن کسی میذاریم ؟

ما جمع شدیم چند تا راهکار بخونیم و از همدیگه یاد بگیریم 

میدونی چیه ؟در عجبم که موقع جرو بحث که میشه  این تعداد نفرات از کجا ظاهر می‌شوند ؟

در حالیکه کسی تا به حال ازشون یه پستی نخونده 

بیایین نظراتمون رو دوستانه مطرح کنیم 

دلی رو نشکنیم ❤️

عزیزم امیدوارم خوب بشین زودتر . من ده صفحه اخر رو خوندم کسی واقعا فحاشی نکرده بود و همه نظرشون رو م ...

خوب بهر حال وقتی هجوم میارن به آدم استرس وارد میشه.لطفا اگر ازین به بعد چیز غلطی هم دیدن دیگه یه نفر تذکر داده فقط لایک کنید کشش ندین👌🏻

هی من بگم اون بگه مهدکودک که نیس دوستان💚

همه مون ماشاالله عاقل و بالغ هستیم🥰

لطفا این بحث همینجا تموم بشه😘

به بحث شیرین پول برسیم.

من ده تومن ب ل و گرفتم گذاشتم ویپاد ۳تومن هم قرعه این ماه داشتم گذاشتم ویپاد۱۰تومن هم صندوق خودمون بود.۱۰تومن هم از صندوق بانکی وام گرفتم۳ تومن هم صاحبکارم قراره بریزه که نریخته🤕

خلاصه بمونه ببینم این ویپاد می‌تونه ۲۰۰تومن وام بده بهم🥰

سلام خدمت جان جاننان ❤️ خیر سرم مهمون بودم الان اومدم سایت میبینم صفحات رفته جلو میگم آفرین به بچه ه ...

قربونت برم عزیزم ولی بازم میگم منظورمو متوجه نشدن متاسفانه😅😘

اتفاقا همین الان در حال تایپ گزارشم بودم برای دوستان 

منتظر بودم پسرم بخوابه و یکم اروم بشم بنویسم براتون 🌼

مرسیییییی بعد یسوال طلا دست دوم بهتره ؟! آب شده یا سکه پارسیان؟!

مطمئنن طلای اب شده ولی خب عزیزم شما نمیتونی با 5 گرم 10 گرم اب شده بخری و برای وزن های کم همون دست دو بهتره

....💖!
جانا سخن از زبان ما می گویی... یعنی خیلی دوس داشتم این پستت رو اسکرین بگیرم بفرستم برای همسرم. ماشا ...

سلام دوست عزیز. رو پیام شما جواب میدم بقیه دوستان هم بخونن.

یکی از اقوام درجه یک ما  بعد از چند ماه مریضی و بیمارستان و .... یک ماه پیش فوت کرد.

همسرش از اول یعنی بیست و پنج سال پیش هم که با این خانم ازدواج کرد  مرد خیلی با جنمی نشون نمی‌داد.و از همون اوایل گفته بود که برادرم(که خیلی خیلی خیلی هم پولداره) تو جوونی اموال منو بالا کشیده و کلی داستان برای توجیه اینکه چرا تو چهل و چند سالگی هیچی نداری و خانم هم اینارو قبول کرده بود.  

آقا شغل آزاد داشت ،شغلی که درآمد خوبی داره انصافا تو شغلش هم استاد بود ولی مدام بهونه میوورد که کار کردم پولمو ندادن. چک دادن واسه چند ماه بعد.

خلاصه که سالها گذشت و اینا پیشرفت مالی چندانی نکردن. برادر خانوم لطف کرد و یه خونه در اختیارشان گذاشت که زندگی کنند.

از دو سال پیش این خانم خدابیامرز خودش جسته گریخته کار میکرو وسیله خونه می خرید تا اینکه اسفند ماه پارسال مریض شد و مشخص شد روده اش توده سرطانی داره. دیگه دکتر رفتن و... شروع شد.

یه کار عقلی که این خانم کرده بود شوهرشو وادار کرده بود بیمه بریزه و دو سه سال پیش آقاهه بازنشسته شده بود و یه آب باریکه داشتن.

برای جراحی دکتر و بیمارستان حدود هشتاد میلیون پول خواستن که اینا خودشون هیچی نداشتن. خواهر برادرها و خواهر زاده و برادرزاده های خانم این پولو جور کردن و این خانم عمل شد که متاسفانه فایده‌ای نداشت.

نکته مهم و اصلی اینکه همسر این خانم که مرد مظلوم و سر به راهی به نظر میومد حتی برای مراسم خاکسپاری و ختم هم گفت من پولی ندارم و باز هم اقوام خانم مراسم گرفتن و ...

هر هفته پنجشنبه که میریم سر خاک آقا حتی یه خرما هم نمیاره و خواهر زاده و برادرزاده ها پذیرایی و خیرات میکنن.

این خانم به خواهر زاده اش گفته بود چند تا تیکه طلا فلان جای خونه دارم بعد از من بفروشید و اگه لازم شد برای مراسم هزینه کنید.وقتی رفتیم دنبال طلاها دیدیم همسرش همه جای خونه حتی جای حبوبات رو دنبال طلاها زیر و زبر کرده و اونارو پیدا کرده. یعنی شاید حدود سی چهل میلیون طلا که لااقل کفاف یه مراسم ختم جمع و جور رو میداد. ولی در کمال ناباوری برای سنگ قبر و مراسم چهلم هم گفت پولی ندارم. پولی هم که بیمه عمر خانم بود و بیمه تکمیلی اونارو پرداخته بود گرفته و   خرج کرده ولی بدهی افرادی که موقع جراحی بهشون پول دادن رو پرداخت نکرده.

امروز با خودم فکر میکردم کاش این خانم پس انداز مخفی و طلای مخفی داشت و اونارو پیش یه نفر از خانوادش امانت مبذاشت و الان از پول خودش براش هزینه میکردیم و منتی سر اون خدابیامرز نبود.

حرفام تلخ بود ولی امیدوارم تلنگری باشه واسه بعضی ها خانما. انشالله پس انداز های مخفی خانما خرج اتفاقات خوب زندگیشون بشه

فدات بشم ..معلومه زیاد سرتون تو خرج و مخارج نیست .. که البته همین خوبه .. خوب کاری میکنید وگرنه اینط ...

اشتباه تایپی بود میخاستم بنویسم دونه سی.....بعد هم من کل مخارج خونه با خودمه حتی خرید نون حتی خرابی ماشین و کل درامد همسرم به حساب خودم میاد و حقوق خودم که معلمم کلا می‌ره برای پس انداز خودم و خونه رو با پس انداز و صرفه جویی خریدیم 

2810