2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم متاسفانه شهرم خیلی کوچیکه و‌اصلا اسنپ نداره اژانس هم‌نمیتوتم کار کنم چون خب کارمندم و همه منو می ...

می‌فهمم عزیزم ببین علایقت چیه حتما یه کار دوم پیدا می‌کنی❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزم، منم تجربه خودم رو بگم.🌸🌱 اتقاق همین الان سفارش رو نهایی کردم.✅️🔴حدود یک میلیون محصولا ...

سلام عزیزم از قسمت فروشگاه اسنپ خرید کردید ؟؟؟؟؟؟؟یا سایت دیگه

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
چقد کیف کردم از هوش اقتصادیتخواهر بزرگ منم سال ۸۵ رفت دانشگاه فرهنگیان از روز اولش هر چی چاله چوله ت ...

عزیزم گوش جان هم باید باز و شنوا باشه

شما گوش جانتون باز بوده که نصیحت خیرخواهانه دیگران رو پذیرفتید

خواهرتون به خیلی های دیگه گفته اما همه گوش ندادن

شوهر خواهر منم همش ضرر مالی میزنه. مثلا ماشین می‌خره همش خرابه و بابد میلیون میلیون هزینه کنه

خواهرمم معاون یک اداره دولتی استان خراسان رضوی هست و ماهی حدودا ۳۰ میلیون درآمد داره 

اما حتی حلقه اش هم طلا نیست.

بهش میگم تو چرا ضرر ها رو جبران میکنی؟ ماهی ۱۰ تومن برای خرج خودت و بچه هات بردار ۲۰ تومن برو یک تکه طلا بخر هرجا میری بدلی میندازی. اما دلش برای شوهرش میسوزه و همش میگه زهرا جمع نمیشه.

حیف که هنوز زمانش نشده طلایی که خریدم رو به دیگران نشون بدم اگرنه میبینه میشه.

بهش میگم فلانی برو سایت حقانی سون سوت طلا بخر تا بشه ربع سکه بعد سفارش بده بیاد. 

میگم برو یک پارسیان یک گرمی بخر ماهی. دیگه اینقدر رو که میتونی

میگم بهش مادرشوهرت نادان بود یک هزار تومن برای پسرش جمع نکرده بود و وقت عروسی خودش بود و لباس تنش. تو چرا برای بچه هات جمع نمیکنی؟ حتی ماهی یک گرم. وقتی بچه هات ۲۰ ساله شدن به هرکدوم ۳۰ گرم طلا میدی کار کنن. به من اگه همین الان ۳۰ گرم طلا بدن ماهی ۲۰ میلیون باهاش درمیارم.

میگه من پولی برام نمیمونه

دیگه جز ماشالله گفتن چی میمونه که بگم 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چقد کیف کردم از هوش اقتصادیتخواهر بزرگ منم سال ۸۵ رفت دانشگاه فرهنگیان از روز اولش هر چی چاله چوله ت ...

یه تیکه زمین داشتن خانوادم و جمعیتشون زیاد ...برادرمم سن ازدواجش نزدیک میشد....باز خواهرم و مادرم با هم مشورت کردن قرار شد زمین رو بسازن ...که اگه خواست ازدواج کن جایی داشته باشن...کلنگ اول رو با بسم لله زدن و بنایی رو شروع کردن ...موج گرونی تازه داشت شروع میشد ....برای مصالح چک میداد چند ماهه ...به بنا هم همینطور....یا مصالح رو قسطی میخریدن و دستمزد کارگرو بنا رو با قرعه و وام ...خونه ساختنشون جلو ریخت و پاش رو گرفت ...هدفمند شد هزینه هاشون...یه مدت زورشون میکرد وسایل برق رو میخرید...یه مدت بعد سینک و اجاق و روشویی و ازین جور چیزا میخرید به وقتش استفاده میکردن و از تورم و گرونی یه ذره جلو میفتادن

برادرم قبل از ازدواج خونه اش رو جدا کرد ...چون خانوادم همیشه مهمان داشتن و ما جمع میشدیم با نوه ها و برادرم داشنجو و جوان جای خواب و ارامش نداشت و اون خونه شد راه نجات همشون...وقتی رفتن خواستگاری دختر اشنا بود ...گفتیم عروسی مختصر میگیریم چون خونه ساختیم برای عروس که راحت باشه ...دغدغه خونه و اجاره و ...نداشته باشه ...انصافا هم هیچی اضافه نخواستن و کلی تشکر ...با وام ازدواج یه سری وسیله خریدن و زندگیشون رو شروع کردن....الانم درسته گرونیه ولی همه چه با کلنگ اول و ب بسم الله شروع میشه...یه یا علی باید گفت و بلند شد...برای هر کاری ...اولش سخته ولی بعدش یه نفس راحت شروع میشه...الان تورم هست ولی حقوق درامدا هم بیشتر شده ...امکانت بیشتر شده...با دست رو دست گذاشتن و بهونه اوردن هیچی پیش نمیره...همه اونایی که با دست خالی رفتن سراغ بنگاه و املاکی اخرش با دست پر برگشتن ...یه راه حلی پیدا شده و خیلیاشون میگفتن خودمونم باورمون نمیشه که شد...اولش هیچی نداشتیم...ولی ایمان ادم امید ادم بزرگترین سرمایست

ببینین واقعا نمیدونم بد توضیح دادم؟بد برداشت شده؟از وسط پیاما خوندین؟معصومه جون یه پیام ارسالی گذاشت ...

عزیزم آروم باش منم از اول بحث بودم و خوندم و حق رو به شما میدم شما چیز خاصی نگفتی💚 

بدی مجازی همینه نمیشه دقیقا منظور آدمارو متوجه شد👌🏻کلا جریان چیز دیگه ای بود و بحث ناگهان به بیراهه رفت.

شما پیشنهاد دادی فقط بقیه فک کردن خودت انجام دادی و میدی.ماچ بهت😘

عزیزم گوش جان هم باید باز و شنوا باشهشما گوش جانتون باز بوده که نصیحت خیرخواهانه دیگران رو پذیرفتیدخ ...

راست میگی حرفتو قبول دارم

باید گوش شنوا باشه...باید خود ادمم بخواد که زور روش اثر بذاره ...والا دیگه طرف چکار میتونه برات بکنه وقتی خودت نخوای

مممنونم عزیزم❤️شما اطلاع داری من ۵۰ تومن جدا جدا بذارم ویپاد چقدر میتونم وام بگیرم نهایت ۶ ۷ ماه بمو ...

ویپاد عزیزم یک طرحی گذاشته که تا سقف ۲۰۰ میلیون با بازپرداخت ۱۸ ماهه وام میده و هنوز تعداد سکه ها رو نگفته چه قدر لازم هست ولی من فکر میکنم باید ۳۰۰ میلیون ۳ ماه بمونه تا به اون مقدار برسه .

شما به نظرم ۵۰ میلیون رو ۳ ماه بگذارید داخل حساب ویپاد خودتون و بعد از ۳ ماه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید و بعد اون ۱۰۰ میلیون رو اگر حدودا ۴ ماه و نیم بگذارید داخل حساب ویپاد همسرتون باز ۱۰۰ میلیون ۱۸ ماهه هم همسرتون میتونن وام بگیرن که روی هم میشه ۲۰۰ میلیون .

عزیزم آروم باش منم از اول بحث بودم و خوندم و حق رو به شما میدم شما چیز خاصی نگفتی💚 بدی مجازی همینه ...

قربونت برم 

من چند ساله بیماریه سندروم روده ی تحریک پذیر دارم با کوچیکترین استرس و ناراحتی خیلی معذرت میخوام اسهال شدیدو دلپیچه میگیرم

امشب انقدر حرفاشونو تهمتاشون و فحاشیاشون بهم فشار اومد که دائم تو دسشویی بودمو همسرمو فرستادم داروخونه برام قرص بخره

من که حلالشون نمیکنم واقعا درست نیست حال ادمو بد میکنن

سلام بچه ها 

من هم همراهتون هستم کاربری قبلیم از بین رفت و مدتی همراهتون بودم 

هدفم این هست که امسال ماشینمون رو عوض کنیم

همسرم دانشجو هست و ترمی 35 تومن شهریه اش هست

ولی امیدوارم که با کمک خدا بتونم مبلغی رو بذارم برای پس انداز و باهاش طلا بخرم

2810