2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم لطف داریچشم حتمااتفاقا همین الانم واسه پسرم که ۶سالشه چند جین جوراب خریدمو بهش گفتم تو فا ...

لیرش رو تبدیل به ریال کن 

افت قیمتش از ریال بیشتر 

من پارسال از ترکیه برگشتم هزار لیر داشتم اون زمان لیر ۱۹۰۰ تومن بود 

نگه داشتم امسال فروختم ۱۶۰۰ 

۱۷۰۰ بود که ازم ۱۶۰۰ خریدن 

شرایطش از ریال بدتر 

الان صحبت آمبولانس خصوصی نبود اصلا

من هم همه پیامها رو خوندم. متاسفانه اون دوستی که چنین حرفی زدند مصر هستن که درست میگن و اصلا به روی خودشون هم نیاوردن  و همچنان ادامه میدن . بنظرم مهم این بود که دوستان سکوت نکردند و اشتباهشون رو متذکر شدند. امیدوارم دیگه کسی این اشتباه رو نکنه و طبق این راهنمایی ها عمل نکنه. به حق الناسش کار ندارم ولی این رفتارها باعث میشه ما خیلی جاها درجا بزنیم هنوز هم

مرسییی از اینکه وقت گذاشتی و پیام دادیآبجی بزار کامل توضیح بدم من ماهی ۲۰۰تومن یارانه میگیرم خب این ...

خب پس اینجوری نه خرج اینترنت و خوراکی داری نه خرج اسنپ... پس ببین از اون 5 ملیون 500ت رو بزار کنار برای همون کادو و بیرون رفتنه که اگه خرج نشد میتونی بزاری رو حقوق ماه بعدت و طلا بخری... 

خب ببین الان من 16 سالمه ولی خب خودم بیشتر اوقات تنهایی میرم طلا فروشی و یا اگر هم مامانم همراهم بیاد یه گوشه ساکت میشینه و کاریم نداره😅

با ماهیانه 4.5 تو میتونه هر ماه یک تیکه طلا بخری مثلا این ماه گوشواره ماه بعد انگشتر ماه بعد پلاک ماه بعپ زنجیر  ماه بعد دستبند و.... همه چی بقولی میشه خرید با این پول ولی خب برای خرید طلا اول که برو جایی که مغازه طلا فروشی زیاده و تک تک طلا فروشی هارو بگرد برای طلای دست دوم... وقتی مغازه مورد نظر رو پیدا کردی بگو میتونم طلا هاتونو ببینم و طلا های ظریفشونو انتخاب کن و بگو متناسب با این بودجه ای که داری کدومشون رو میتونی برداری... 

وقتی نشون داد اول بپرس که چند گرمه، بعد هم سود خود شون و قیمت طلا رو بپرس و خیلی راحت خودش محاسبه کن و از طلا فروش هم بخا که قیمت اخر رو بهت بگه یادت باشه طلای دست دوم نهایت 7 درصد هستش... و در اخر هم اگه دیدی گرون تر از اون چیزی که حساب کردی نمیگه بخر و طلا تو بگیر و بیا بیرون و سعی کن همیشه هم از یک جای مشخص خرید کنی که دیگه اشنا بشی رو راحت بتونی بری خرید کنی و دیگه نخوای هر بار بگردی

....💖!
مرسییی از اینکه وقت گذاشتی و پیام دادیآبجی بزار کامل توضیح بدم من ماهی ۲۰۰تومن یارانه میگیرم خب این ...

نه عزیزم اینجوریام نیس

هر چیزی قیمتی داره

اینجا دوستان از فروشگاه اسنپ سفارش میدن مثه اینکه یکم گرونتر از بیرونه اما برو چنتا سکه یا طلافروشی معتبر شهرتون قیمت بگیر ببین کی ارزونتر میده از همون بخر

از جای معتبر بخر که تقلبی نباشه بعد رسید خریدتو بذار کنار سکه ازش عکس بگیرو یجا سیو کن  که بعد ها خواستی بفروشی یا اگه مشکلی داشت به همون مغازه بفروشی

البته طلافروشیای معتبر ایراددار نمیفروشن

عزیزم کدوم شهری؟

کاری نداره که هر وقت خواستی طلا بخری بیا اینجا بگو خودم بهت توضیح میدم😍

چشمممم حتمااااا

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
خب پس اینجوری نه خرج اینترنت و خوراکی داری نه خرج اسنپ... پس ببین از اون 5 ملیون 500ت رو بزار کنار ب ...

مرسیییییی بعد یسوال طلا دست دوم بهتره ؟! آب شده یا سکه پارسیان؟!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
نه عزیزم اینجوریام نیسهر چیزی قیمتی دارهاینجا دوستان از فروشگاه اسنپ سفارش میدن مثه اینکه یکم گرونتر ...

مرسیی فداتشم من کرمان هستم گلم ....متاسفانه خیلی از طلافروشی ها اونقدر دلسوز نیستن

لیرش رو تبدیل به ریال کن افت قیمتش از ریال بیشتر من پارسال از ترکیه برگشتم هزار لیر داشتم اون زمان ل ...

لیر زیاد نداره ۱۰ لیره

کلا دوس داره پولای مختلف کشورارو داشته باشه

الان بیشتر دلار و یورو داره با ۲۰ پوند و ۱۰ ریال و ۱۰ لیر

عزیزم سالی ۲۰ گرم طلارو برای ماهی چقدر درامد نوشتید ؟ ینی درامدتون چقدره ،؟ مثلا من درامدم ماهی ۱۰ ت ...

من درامدم ۶ تا ۷ تومن 

شما که ده تومن نصفش پس انداز کنید

نه چرا دیر باشه

منم ۲۷ سالمه 

خیلی وقت داری وفرصت پس شروع کن هنوز فرصت طلایی پیش روته

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
مرسیی فداتشم من کرمان هستم گلم ....متاسفانه خیلی از طلافروشی ها اونقدر دلسوز نیستن

ببین گالری نبی زاده تو رشت هست که معتبره ارسال هم داره میتونی از اونجا سفارش بدی تو گوگل سرج کن پیج اینستاش میاد

کاش به منم یاد بدین من ۱۸سالم و درمورد مدیریت مخارج هیچی بلد نیستم حتی کار در خانه

عزیزم فقط باید رنج و مسئولیت هرچیزی رو قبول کنی یک قدم به آزادی نزدیک تر میشی.

اولش بلد نیستی اما هیچ کس ذاتا بلد نبوده

مثلا همیشه اتاقت رو تمیز نگه دار تحت هر شرایطی

ظرف ها همیشه با تو باشه

بعدازظهر بیکار نشستی کنار مامانت برو جارو نپتون رو بیار فرش رو نپتون بکش

لباسها رو که از روی بند شستین و جمع کردین رو بلافاصله تا کن

هرازگاهی کف اتاقت رو فرچه رو فرشی بکش موهاتو که ریخته جمع بشه

میبینی لباس کثیف جمع شده یک دور ماشین لباس شویی بریز

میدونی روزی دو سه ساعت بیشتر برای بطالت نذار. همون بطالت هم یک کاری رو که نیاز به زمان داره مثل لباسشویی رو بذار

مثلا سماور رو بذار چایی آماده شه. میدونی چی میگم؟ باید کار خونه دغدغه ات باشه. باید دنبال کار بگردی. اینهایی که گفتم کارهای خیلی ساده خونه است. تو این کارا رو بکن مامانت غذا رو درست میکنه.

کم کم پس انداز رو هم از همین جا یادمیگیری مرتب بخون پستها رو. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خوبین شب بخیرعزیزان خانمهای گل 😍کسی هست خودش وبیمه زنان خانه دارکرده باشه؟یکی توتایپک گفت من خ ...

سلام عزیزم ، به نظرم از همین الان خودتون رو بیمه کنید و اینکه من مبلغش رو نمیدونم چه قدر هست . 

2810