2777
2789
عزیزم بزن رو اسم استارتر رویای زندگی و تاپیک مدیریت ۱ و تاپیک گزیده رو بخون اگه سوالی داشتی اینجا بپ ...

مرسی ارشیداااا 

ببخشید یسوال دارم 

من کلا درماه بسته اینترنت میخرم اگر انشاءالله برم سرکار ماهی ۵تومن حقوق بگیرم با این ۵تومن چیکار کنم 

لباس و پول شارژ اینا هم خانواده میدن خودم نمیخوام هیچی خرج کنم میشه جواب سوالمو بدین 

همگی دوستان 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صادقانه بگم حتی الانم به خودم افتخار میکنم چون چند پله از همسن و سالام بالاترم توی این موضوع و وقتی ...

فوق‌العاده‌ای عزیزم

در کنار پس‌اندازی که داری زبان هم بخون خیلی بدردت میخوره❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
مرسی ارشیداااا ببخشید یسوال دارم من کلا درماه بسته اینترنت میخرم اگر انشاءالله برم سرکار ماهی ۵تومن ...

:/ کلا ب فکر پیشرفتم ولی خب ممنون میشم راهنماییم کنین دوستان

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
سلام عزیزم میشه راجع به بیمه بازنشستگی ایران بیشتر توضیح بدید همون بیمه عمرمنظورتونه

بله حتما .

الان جدول بیمه رو براتون می‌فرستم به فرض  من سالی ۴۰ میلیون تومن پرداخت میکنم بعد از ۱۲ سال حقوق بهم میدن ماهی ۱۸میلیون تومن و یه بازخرید به مبلغ ۲۱۷میلیون تومن .

حداقلش ۱۲سال هست ۱۶ ساله و ۲۰ساله هم داره که مبالغشون رو تو جدول قید کرده.

از سالی ده میلیون هم  میتونید شروع کنید به پرداخت که اونم تو جدول دریافتی هاش رو به ریز نوشته از خود بیمه ایران دفتر مرکزی هم ز بزنید کامل راهنمایی می‌کنه و به کارت طلایی هم بهتون میدم تو این مدت مثلا ۲ا یا  ۱۶ یا ۲۰ساله که بستگی به قرارداتون داره که به مراکز طرف قرارد مثل دندانپزشکی ، عینک سازی و بوتاکس و زیبایی و جراحی میتونید مراجعه کنید از ده درصد تا چهل درصد هم داره حتی به فرم عینک هم تعلق میگیره و همچنین بعد از دومین پرداخت تون به بیمه یعنی دو سال که این به فرض ۴۰تومن رو دادین بلافاصله بهتون معادل ۴۰تومن وام با بازپرداخت ۳ساله بهتون میدن 

مرسی ارشیداااا ببخشید یسوال دارم من کلا درماه بسته اینترنت میخرم اگر انشاءالله برم سرکار ماهی ۵تومن ...

عزیزم کلا تمام پولاتو تبدیل به طلای بدون اجرت یا سکه ی پارسیان کن

هیچ چیزی به اندازه ی طلا برات سود اور نیس 

خودت تو گوگل سرچ کن مثلا طلا تو سال ۹۶ چند بوده اونموقع با پول تو جیبیت چقدر میتونستی طلا بخری؟

الان طلا چنده و چقدر میتونی بخره

ایشالا مقدار طلات که بیشتر شد میتونی تبدیل کنی به ماشین و خونه و...🌻

ببخشید امروز خستتون کردم اینقدر سوال پرسیدممیدونید برای اوراق چقدر باید هزینه کنید؟ ماهیانه قسطش چقد ...

چون هنوز سند آماده نشده بریم درست نه گلم اما فکر کنم نزدیک ۳۰۰ ملیون باید همون موقع بریزید به حساب بانک به عنوان اوراق و اون پول دیگه برنمیگرده و اینکه نزدیک ۱۰۰ ملیون هم هزینه دفتر خونه هستش اینا رو از کارمند بانک پرسیدم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خانوما ببخشین جایی میشناسین بتونم‌گوشواره حلقه ای کم احرت انلاین سفارش بذم ؟ دیشب وام ویپاد پنج تومن ...

عزیزقشنگم طلاهای ریز رو نو بخری اجرت بالاست

به نظرم برو از چندتا طلافروشی بپرس ببین دست دوم حلقه ای ندارن تا این قیمت؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

از این 5 ملیون حقوق بر فرض اینکه شما هیچ هزینه ای رو ندی و همه با خانواده باشه. 

خب پول اسنپ و.... هست که بستگی به شهرتون داره و خودتون باید بگید و این مبلغ رو از حقوق کم کنین. 

بعد این هست که شما شاید بر فرض از یک لباسی خوشتون اومد تو پاساژ نمیتونی که دست مادر رو بگیری ببری اونجا که اینو بخر واسم، پس هزینه این هم باید در نظر گرفته بشه از اون حقوق ماهیانه... 

از طرفی شما با دوست هات بیرون نمیری کافه، رستوران و...؟ این هزینه هم باید براورد بشه از طرف خودتون. 

میگی هیچ هزینه ای نمیکنی ولی بلاخره هزینه هایی هست که ادم وقتی شاغل شد باید خودش بده و نمیشه رو دوش پدر و مادر باشه... وقتی این هزینه هارو کسر کردی ببین باقی مونده حقوق چقدر میشه. مثال میخوام برات بزنم. 

شما ماهیانه بگیریم 1.5 ملیون میشه هزینه تاکسی یا اسنپ یا... میمونه 3 ملیون و نیم

600 هزار تومن بزاریم برای اینکه شاید شما از یک لباس یا... خوشتون اومد یا اینکه اصلا خواستین لوازم ارایشی بخرین میمونه 2.9م

100 هزار تومن ماهیانه توی یک باکس بزارید برای هدیه... مثلا تولد یک دوست بود، نمیشه که از خانواده پول گرفت این باکس اون موقع کمکتون میاد. اینجا 2.8 موند

شما ماهی 3 بار هم کم کم با دوستان بری بیرون یا اصلا خودت بری بیرون یه پیتزا بخوری باید یک هزینه ای رو براش در نظر بگیری که اینم میگیریم اصلا حداقلی 1ملیون و اینجا واسه شما میمونه 1.8 شما بیا یه باکسی هم بزار واسه اتفاقاتی که امکان داره بیوفته و شما به پول احتیاج داشته باشی و 300 هم ماهیانه تو اون باکس بزار میمونه 1 و نیم برای شما... اول هر ماه که حقوق رو گرفتی سریع برو طلا فروشی و اون 1.5 رو تبدیل کن... 

بر فرض مثال مثل شما یک ماه اون پولی که توی باکس لباس گذاشته بودی دست نخورده موند، اون رو ماه بعد میتونی بزاری روی 1.5 پولت و طلا بخری... این کار رو برای باکس تفریحت یا کرایه تاکسی و... هم میتونی انجام بدی، ولی خب باکسی که قراره پول هدیه توش باشه رو اصلا دست نزن و همیشه بزار پر باشه برای تولد یا مراسم هایی که یهویی پیش میاد. از طرفی اون 300 پول که برای مواقع یهویی گذاشتیم اصلا دست نزن، بزار مثلا دیدی اقا  یک سال شد من این پول رو دست نزدم این پول رو بردار و به عنوان هدیه برای خودت یک چیزی بخر یا یه سفر باهاش برو... 

....💖!
سلام عزیزم میشه راجع به بیمه بازنشستگی ایران بیشتر توضیح بدید همون بیمه عمرمنظورتونه

و اینکه بعد از اینکه به فرض قرارداد بستین اگه نخواستین تا دوازده سال ادامه بدین میتونید بعد از ۶سال خودتون رو باز خرید کنید که اون موقع هم یه مبلغی که خیلی بیشتر از سرمایه گذاری هاتون هست بهتون تعلق میگیره و این جدول و نرخ‌های تخمینی زده شده بر اساس تورم امسال هست که قطعا بعد از شش سال این نرخ‌ها تغییر خواهد کرد 

عزیزم چقدر طلا دارین آیا ماشین و موتور و پول نقد هم دارین؟گوشی هاتون قابلیت نقد شدن دارن؟حقوقتون چقد ...

500 میلیون طلا داریم یک میلیارد هم نقد داریم اما متراژا با این پول پایینه میخوایم حداقل ۷۰متر بگیریم اونم ک کم داریم

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
عزیزم کلا تمام پولاتو تبدیل به طلای بدون اجرت یا سکه ی پارسیان کنهیچ چیزی به اندازه ی طلا برات سود ا ...

انشاءالله ابجی ولی اصلا بلد نیستم سرم کلاه میزارنننن 

اصلاااا بلد نیستمممم یبار ۱تومن ضرر کردم چندسااال پیش

500 میلیون طلا داریم یک میلیارد هم نقد داریم اما متراژا با این پول پایینه میخوایم حداقل ۷۰متر بگیریم ...

عزیزم میتونی تا ۲۰۰ ۳۰۰ تومن هم وام و قرض بگیری

یعنی جور میشه

تو برو توی دیوار شهرتون سرچ کن هم قیمت رو توی فیلت‌ر بذار هم متراژ ۶۰ تا ۷۵ متر رو

و اینکه به املاکی های همون مناطق ارزونتر هم بسپرین خونه زیر قیمت پیدا شد بهتون خبر بدن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
از این 5 ملیون حقوق بر فرض اینکه شما هیچ هزینه ای رو ندی و همه با خانواده باشه. خب پول اسنپ و.... هس ...

مرسییی از اینکه وقت گذاشتی و پیام دادی

آبجی بزار کامل توضیح بدم 

من ماهی ۲۰۰تومن یارانه میگیرم خب این و میزارم برای بسته و مثلا خوراکی چیزی بخوام 

انشاءالله بجا اسنپم مامانم میبرتم و میارتم بخاطرهمین میگم ۵تومن کامل

ولی خب بلد نیستم سکه پارسیان چی بگیرم طلا چجوری بگیرم

یبار چندسال پیش ۱تومن سرم کلاه گزاشتن 🥲اصلا نمیدونم و میترسم مخصوصا ۱۸سالمه و سنم کم!

تا ببینن جوونم سرمو کلاا میزارن

2810