2777
2789
ما تا الان دو بار ضروری احتیاج به آمبولانس داشتیم که زنگ زدیم گفتن ماشین نداریم ، نگو یکی واسه سرماخ ...

عزیزم نمیدونم در جریان هستی یا نه

اما یک سری مراکز درمانی و خدمات پرستاری خصوصی هستن که آمبولانس هم دارن

مثلا من زهرا با داشتن مدرک تحصیلی مرتبط و با پول شخصی خودم یک جایی رو میخرم یا اجاره میکنم و با استخدام پرستار یا پزشک یا ماما و فیزیوتراپ و خرید یک آمبولانس با پول شخصی خودم، میتونم کارم رو شروع کنم

دیگه هرکی زنگ بزنه پن میتونم راننده رو با آمبولانس همراه با پرستار و پزشک بفرستم در خونش و در صورت لزوم به بیمارستان های طرف قرار داد اعزام کنم

حالا هرکی زنگ بزنه حتی اگه قند خونش افتاده دیگه مربوط به خدمات دولتی نیست. میتونه بگه من همه کادر رو بفرستم و پولش رو بگیرم

کجای این کار برای شخص بیمار غیر اخلاقیه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

منم تگگگ کنینننن از این به بعدددد

@royayezendegi    

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونم در جریان هستی یا نهاما یک سری مراکز درمانی و خدمات پرستاری خصوصی هستن که آمبولانس هم د ...

کاش به منم یاد بدین من ۱۸سالم و درمورد مدیریت مخارج هیچی بلد نیستم حتی کار در خانه 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
عزیزم نمیدونم در جریان هستی یا نهاما یک سری مراکز درمانی و خدمات پرستاری خصوصی هستن که آمبولانس هم د ...

زهرا خیلی خوبی هروقت بحث میشه کلا میزنی تو یه خط دیگه😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم کدوم شهرین؟ خونه ی ۴۰ متری چنده اونجا؟پول پیش خونتون چقدره؟

تهرانا عزیزم پول پیشم متاسفانه ۱۰۰ تومنه چون همسرم اعتقاد داشت پول پیش نباید بدی دست صابخونه پول بی ارزش میشه درحالیکه ما بعدش هیچی نتونستیم جمع کنیم

جدا شما اینکارو‌ می‌کنید ؟برادر شوهرم تو خونه بیهوش شده بود تماس گرفتم هرچی خواهش کردیم نیومدن دو سه ...

عزیزم فکر نمیکنی خیلی داری بد صحبت می‌کنی؟

میشه خیلی مودبانه هم بحث کرد❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام بچه ها این مطلب که هر چی خوندید اگر مطابق نظرتون نبود از اول این تاپیک همش گفته میشه من خودم خی ...

چقدر شما فهمیده هستین من پست های شما رو هم همیشه میخونم. متاسفانه بخاطر پس انداز از اونور بوم میفتیم گاهی

کاش به منم یاد بدین من ۱۸سالم و درمورد مدیریت مخارج هیچی بلد نیستم حتی کار در خانه

عزیزم بزن رو اسم استارتر رویای زندگی و تاپیک مدیریت ۱ و تاپیک گزیده رو بخون اگه سوالی داشتی اینجا بپرس هر کی بدونه با کمال میل جواب میده😊

نه عزیزم منظورم اینه ۱۰۰ ۲۰۰ وام بگیرم بوسیله طلاهام ماشین و پول پیش و یکمم قرض بتونیم ی ملیارد جورد ...

ببین اگه میتونی ۱میلیارد جور کنی برو پرند فاز ۴

اولا اینکه تا تهران ۵۰ کیلومتره و ۴۰دقیقه راه

دوما اینکه فکر کنم به زودی متروش افتتاح میشه

سوما فقط حدود ۳۰۰تومن کابینت و کمد دیواری تو واحد داره

واحدای ۸۰ متریه شیک

همینا تا پارسال ۱۵۰۰ بودن الان چون رکوده یکم ارزونترن

نخواستی هم ۲۰۰ بده رهن بیا تهران یجا اجاره کن

بهترین گزینه برات همینه

دیگه با ۱تومن جایی نیس تو تهران مگر اینکه بری سمت بهارستانه اسلامشر یا سلطان ابادو...

زهرا خیلی خوبی هروقت بحث میشه کلا میزنی تو یه خط دیگه😅

ای وای ببخشید

من چند صفحه ای عقب هستم اخه 

اگه نگم تو گلوم میمونه 😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
پس انداز خیلی عالیه واقعا و بدرد بخوره منم برای دانشگاهم دارم جمع میکنم که دیگه موقع دانشگاه حداقل ب ...

روز اول دانشگاه تو با ماشین خودت میری و میبینی هم سن و سالات هیچکدوم ماشین ندارن یا ماشین خانواده دستشونه اون موقع است که به خودت افتخار می‌کنی

من از الان بهت افتخار می‌کنم❤️❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
روز اول دانشگاه تو با ماشین خودت میری و میبینی هم سن و سالات هیچکدوم ماشین ندارن یا ماشین خانواده دس ...

صادقانه بگم حتی الانم به خودم افتخار میکنم چون چند پله از همسن و سالام بالاترم توی این موضوع و وقتی میبینم شماهم این رو میگین یه حس خیلی خوبی برام به ارمغان میاره که واقعا بخاطرش ازتون ممنونم❤

....💖!
ببین اگه میتونی ۱میلیارد جور کنی برو پرند فاز ۴اولا اینکه تا تهران ۵۰ کیلومتره و ۴۰دقیقه راهدوما این ...

وآقا ممنونم وقت گذاشتی برام میخاستم مطمعن بشن فروش طلا کار اشتباهی نباشی و اینکه بخوایم بخریم برج ۳ سال بعد میتونیم بخریم تا اون موقع انشالله یکمم شوهرم کار کنه و اینکه تا اون موقع من فقط از همین ۱۰۰ تومن طلا میتونم استفاده کنم وام بگیرم وگرنه نمیتونیم بخریم

وآقا ممنونم وقت گذاشتی برام میخاستم مطمعن بشن فروش طلا کار اشتباهی نباشی و اینکه بخوایم بخریم برج ۳ ...

فدات شم عزیزم انا بنظرم طلا نفروش ممکنه نیمه ی دوم سال گرونتر بشه

اگه میتونی تا جایی که راه داره این چند ماهو کم کم طلا بخرو پس انداز کن واسه اردیبهشت طلاهاتو بفروشو بذار واسه گرفتنه وام ویپاد

اما تا اونموقع مسکن هم صددرصد گرون میشه

2810