2777
2789
من کلاس دوم که بودم دست بند خط کشی ها مد شده بود منم میرفتم میخریدم 500 و به بقیه میفروختم 2-3 هزار ...

به به چه عالی😍

منم کاسبی رو خیلی دوس داشتمو دارم 

خیلی وقتا به سرم میزنه بازار امامزاده حسن مغازه اجاره کنم لباس بچه بریزم اما همسرم میگه گرفتار میشی صبح تا شب مغازه سخته

شاگردم بذاری که خوب نیس

قربونت برم لطف داریچشم حتمااتفاقا همین الانم واسه پسرم که ۶سالشه چند جین جوراب خریدمو بهش گفتم تو فا ...

چ جالب اتفاقا اون روز تو ذهنم بود یکی از کاربرای این تاپیک همچین چیزی و گفته بودن ولی یادم نمیومد کی بوده پس شما بودین آفرین به شما و خوش بحال فرزندتون گه همچین مادر نمونه ای داره....

اگر ایرادی نداره بیشتر از خودتون بگین، شغل خودتون همسرتون درآمدتون پس انداز چقد دارید ....

من اگر عقل شما رو حتی همین ۵سال پیش هم می داشتم الان خیییییییلی از نظر مالی جلو بودم ولی باز الهی شکر با این تاپیک آشنا شدم و به فکر پس انداز افتادم 

شبی هم به همسرم گفتم گردنی بزرگ دوست دارم بخرم هزینه ش بالاست باید ماهیانه بهم پول بدی ریز ریز طلا بخرم تا بتونم اون گردنی بزرگا که روی لباس محلی میپوشن رو خریداری کنم البته که هدفم پس انداز هست گردنی بهونه ست اصلا اهل پوشیدن طلا نیستم من 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنونم عزیزم❤️شما اطلاع داری من ۵۰ تومن جدا جدا بذارم ویپاد چقدر میتونم وام بگیرم نهایت ۶ ۷ ماه بمو ...

ن عزیزم من اطلاعی ندارم 

توی این تاپیک مامان سبحان عزیز در این موارد راهنمایی میکنن بسیار خانم ماهی هستن 

اگر پست تون رو ببینن حتما راهنمایی تون میکنن

ایشالا بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزم ❤️

اولش ناراحت شدم بعدش لذت بردم،معصومه جان چالش قسنگی رو راه انداختن من بااینکه تاپیک هارو تقریبا کامل ...

سلام عزیزم مادر من طی یک بیماری سخت فوت شد من ۶ ماه آخر زندگیش رو بیست و چهار ساعته بیمارستان بودم بعد فوتش اصلا نتونستم به خونه برگردم یه ساک بستم رفتن خونه‌ی خواهرم حتی نمیتونستم به وسایل مامانم فکر کنم چه برسه استفاده

یکسال پیش خواهرم موندم تا یکم خودم رو پیدا کردم بشدت داغون بودم الانم یکی از خرج‌های مهم و روتین زندگی تراپی هست

عزیزم من سه روز در هفته باشگاه کار میکنم 

سه روز یافت‌آباد فروشگاه محصولات چوبی

سه روز هم بعدازظهرها تا شب از خواهرزاده‌ام نگهداری میکنم

الانم دارم حسابداری میخونم تا ارتقای شغلی پیدا کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم یاسی اون دوتای اخری که‌گفتین چه رایحه ای دارن ؟ مثلا خنک‌و تلخ یا چی ؟؟ منم این‌مدت اتفاقا بای ...

نه شنل اینتنس گرمه یه بوی شرقی و شیرین داره البته شیرینیش کمه

اکلت هم ملایمه بوی گل و اینا

من خودم هر روز دوش عطر میگیرم ولی باز ۱۰۰ میل برای یه سال میکشه که دلمو میزنه یا فصلش میگذره

حمل و نقلشم سخته بخوابم ببرم جایی و اینا واسه تو کیفم سنگینه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
به به چه عالی😍منم کاسبی رو خیلی دوس داشتمو دارم خیلی وقتا به سرم میزنه بازار امامزاده حسن مغازه اجا ...

من فروشندگی رو به عنوان کار دوم دوست دارم😅😂 من زن عمو مامانم مغازه پوشاکی داره و بعضی وقتا میریم پیشش، بعضی وقتا میبینی مشتری میاد مثلا واسه یه شومیز مجلسی تا به خودش بیاد میبینه من یه دامن و یه شومیز رنگ دیگه هم گذاشتم تو بغلش که اینا بهتون خیلی میاد و... و بنده خدا هم میخره😅😂 به قول زن عمو من زبون خوبی دارم😁

....💖!
مممنونم عزیزم❤️شما اطلاع داری من ۵۰ تومن جدا جدا بذارم ویپاد چقدر میتونم وام بگیرم نهایت ۶ ۷ ماه بمو ...

عزیزم فعلا همون سقف وام ۵۰ تومنه اما دوستان میگن تا اذرماه به ۲۰۰ میلیون میرسه

💖گزارش فروردین تا شهریور💖

🏋🏻‍♂️ورزش ۲۰ از ۲۰

📚کتاب ۱۸ از ۲۰

🎬فیلم ۱۸ از ۲۰

💰پس انداز ۲۰ از ۲۰

🧫رسیدگی به سلامت ۲۰ از ۲۰

🌻مطالعه زبان سوم ۱۹ از ۲۰

🖥️ارتقا شغلی ۱۵ از ۲۰

🎯تجربه جدید ۱۷ از ۲۰

🛍️جلوگیری از خرید احساسی ۱۹ از ۲۰

🌟🌟🌟معدل با ارفاق ۱۸.۵

دوستان شما هم به رسم سال های پیش بنویسید تا از هم ایده بگیریم 

سلام عزیزم مادر من طی یک بیماری سخت فوت شد من ۶ ماه آخر زندگیش رو بیست و چهار ساعته بیمارستان بودم ب ...

روح مادرتون قرین رحمت الهی عزیزم....🖤🖤🖤🖤

خداروشکر که به فکر پس انداز افتادین....👏👏👏 

منم از خوندن پست هاتون بسیار لذت بردم عزیزم....🤩🤩🤩

امیدوارم زندگی تون غرق خوشبختی و آرامش و پول باشه نازنینم ❤️❤️❤️❤️

هزاران افرین بانوی قوی میشه بگین کاراتون چیه اون سه تا شغل ؟؟ منم خیلییی تو فکر ایجاد شغل های دوم و ...

عزیزم باشگاه کار میکنم و یافت‌آباد از خواهرزاده‌ام نگه داری میکنم

در اصل به هیچ کاری نه نمیگم حتی میخواستم اسنپ هم کار کنم اما دیگه وقت ندارم

هیچ کاری برا من عار نیست تفکرم اینه یه تایمی زحمت بکشم تا به یه نقطه‌ی امن برسم بعد خودم رو بازنشست کنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم میشه لطفا بیشتر در مورد این روشتون توضیح بدین؟

عزیزم معمولا اعضا تو گروه اهدافشون رو اول سال می نویسند 

بعد یک بار اواخر شهریور یک بار هم آخر سال به عملکرد خودشون برای رسیدن به اهدافشون نمره میدن 

2810