2777
2789
پس انداز خیلی عالیه واقعا و بدرد بخوره منم برای دانشگاهم دارم جمع میکنم که دیگه موقع دانشگاه حداقل ب ...

موفق باشی😅

حالا اگه خواستی با ماشین کار کنی،بگو پیشنهادای بهتر دارم برات به جای اسنپ😁😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موفق باشی😅حالا اگه خواستی با ماشین کار کنی،بگو پیشنهادای بهتر دارم برات به جای اسنپ😁😍

تا 2-3 دیگه باید ببینم کجام و چیکار کردم😅😂 ولی خب اسنپ همیشه تو ذهنم بوده چون کاریه که تو تایمش دست خودته و هر وقت بخوای میری هر وقت بخوای میای، هر مسافری خواستیو میتونی لغو کنی و.... شرایط بهتری داره از بقیه کار با ماشین ها

....💖!
با خوندن پست تون چشمام این شکلی شد 🤩🤩🤩آفرین به شما عزیزم👏👏❤️❤️

قربونت برم البته قبلتر هم تجربه ی کاسبی داشتم😅

ما طالقان ویلا داریمو درخت البالوهامون خیلی زیاده 

مامانم تا جایی که میتونست میچید خشک میکردو ما بقیش میریخت زیر درخت

من کلاس اول راهنمایی بودم عصرا که هوا خنک میشد یه سطل برمیداشتمو میرفتم البالوهایی که زیر درخت ریخته بودو جمع میکردمو یه گوشه ی حیاط سفره مینداختمو خشک میکردم  موقع مدرسه که میشد هر روز نیم کیلو البالو رو میشیتم نصف استکان اب میریختم تو کیسه فریزر البالو هارم میریختم داخلش و یکم نمک و نوک چاقو جوهر لیمو درشو میبستم میذاشتم یخچال

صبح زودتر بیدار میشدم و تو مشماهای کوچیک بسته بنده میکردمو سرشو پرس میکردم

پدرم خرازی داشتن مشما و دستگاه پرس داشت

خلاصه اینکه تا وارد مدرسه میشدم مشتریا میریختن رو سرم😅در عرض ۵دقه ۲۰تا بسته میفروختم بسته ای ۱۰۰ تومن میشد ۲۰۰۰ تومن

خاطره هام زنده شد😉

قربونت برم البته قبلتر هم تجربه ی کاسبی داشتم😅ما طالقان ویلا داریمو درخت البالوهامون خیلی زیاده مام ...

ای جاااااااانم چققققققد ذوق کردم آفرین به شما

مشخصه از کودکی هوش اقتصادی بالایی داشتین...

هرموقع وقت داشتین بیشتر برامون بنویسید از کارهایی که میکنید برا مدیریت هزینه ها کاهش هزینه ها ....

آفرین به شما 👏👏👏👏👏👏👏👏❤️❤️❤️❤️

قربونت برم البته قبلتر هم تجربه ی کاسبی داشتم😅ما طالقان ویلا داریمو درخت البالوهامون خیلی زیاده مام ...

من کلاس دوم که بودم دست بند خط کشی ها مد شده بود منم میرفتم میخریدم 500 و به بقیه میفروختم 2-3 هزار تومن😂 هم کلاسیا نمیدونستن این چند هزار تومنیه ولی خب من میدونستم و با نا مردی هرچی پول داشتن میگرفتم و میریختم تو قلکم😅 اخرم مامانم قلک و پاره میکرد و پولو برمیداشت واسه خودش😂 کلاس چهارمم بودم یه مدل نی مد شده بود که پیچ پیچی بود منم یه بسته شو گرفتم 3 هزار تومن و دونه ای هزار میفروختم به بچه ها اخرم مدیر مچمو گرفت و مجبورم کرد پولشونو پس بدم🥲💔

ولی خب سال هشتم و نهم یه روز داریم به اسم بازارچه من هر سال وسیله میبرم و میفروشم و امسال که کارت خوان دایی رو برده بودم حدود 1 ملیون و نیم فروختم که یک ملیونش سود خالص بود😂 عیدیامم گذاشتم روشو یه زنجیر زیر گرم خریدم البته

....💖!

سلام دوستای نازنینم ممنون میشم منم راهنمایی کنید به عنوان خواهر کوچکتر شما واقعا مستاصل شدم هرچی شوهرم درمیاره میره اجاره خونه طوری که وقتی حساب میکنم سرم سوت میکشه بچه ها ما کلا تو زندگیمون پول اضافه نداریم بجز طلا های من که به زور ۱۰۰ تومن پولش میشه ما هرچی به فامیل رو زدیم برای وام هیچکس قبول نکرد این آخری زن عموی خودم بهش رو زدم گفت نمیتونم و بهانه آورد من فکر کردم ببرم طلاهامو بفروشم تو حساب ویپاد خودم و همسرم جدا هرکدوم ۵۰ تومن بذارم بعد ۶ ماه یه وامی دستمو بگیره اگه خدا بخواد یه خونه حتی شده در حد ۴۰ متری بخریم فقط خیالمون راحت باشه یه سر پناهی هست..فقط نمیدونم بعد ۶ ماه با ۱۰۰ تومنی که داریم چقدر وام میتونم بردارم ؟؟؟؟واینکه بنظرتون فروش طلا کار درستیه اصلا؟

سلام دوستای نازنینم ممنون میشم منم راهنمایی کنید به عنوان خواهر کوچکتر شما واقعا مستاصل شدم هرچی شوه ...

عزیزم الهی زودتر مشکلات تون حل بشن....

دعا میکنم برای شما و همه جوونای نازنین کشورمون ....

فروش طلا برای خرید ملک اوکی هست ولی در صوتی که بتونید معادلش یا حداقل با مبلغ نزدیک بهش یا با وام و قرض و.... ملک بخرید ...

ای جاااااااانم چققققققد ذوق کردم آفرین به شمامشخصه از کودکی هوش اقتصادی بالایی داشتین...هرموقع وقت د ...

قربونت برم لطف داری

چشم حتما

اتفاقا همین الانم واسه پسرم که ۶سالشه چند جین جوراب خریدمو بهش گفتم تو فامیل بفروشو پولتو پس انداز کن

تا حدود زیادی هم موفق بوده😅

۳جین رو فروخت الان چند جین دیگه واسش خریدم 

پولای فروش قبلیشو واسش پوند خریدم قراره با پولای این سری فرانک بخره

یورو و دلارو ریال و لیر داره

البته هر کدوم به مقدار کم 

هر بار قلکشو پر میکنه تبدیل به ارز میکنه😅

عزیزم الهی زودتر مشکلات تون حل بشن....دعا میکنم برای شما و همه جوونای نازنین کشورمون ....فروش طلا بر ...

مممنونم عزیزم❤️شما اطلاع داری من ۵۰ تومن جدا جدا بذارم ویپاد چقدر میتونم وام بگیرم نهایت ۶ ۷ ماه بمونه

2810