2777
2789
سلام بچه ها این مطلب که هر چی خوندید اگر مطابق نظرتون نبود از اول این تاپیک همش گفته میشه من خودم خی ...

افرین به شما دقیقا منظور همه ماها که اون کاربر رو ریپلای کردیم همین بود عزیزم 

یک سری چیزها اینجا سبک زندگی هر شخصیه و من به خودم اجازه نمیدم کسی رو اصلا مورد انتقاد قرار بدم و توهین کنم  چون اسیبی به جامعه و جمع و افراد نمیرسونه .....ولی یک سری چیزها عواقب جمعی داره و با این کارمون داریم به بقیه انسانها اسیب میرسونیم... ما هم منظورمون همین بود صرف نظر از اینکه چه شخصی داره اینو میگه گفتیم اشتباه اشتباهه و نباید حق به جانب باشیم ....شما تمام توضیحاتتون درست بود و در تایید حرفهای بقیه دوستان ..مرسی از شما

سلام گلم خوب هستی ممنون از راهنماییت راستش من خودمم جز همسرم همه جا پرس و جو کردم گفتن میخوایید آزاد ...

سلام عزیزم فدات شم

خواهش میکنم چیزیو که بدونم با کمال میل راهنمایی میکنم😘

ببین بازنشستگیتونم مثه همون بیمه اجباریه دیگه 

مثه اکثر کسایی که جزو کارمندو کارگر هستنو بیمه شدنو بازنشسته میشن

بیمه بیکاریم بدرد نمیخوره خیلی دردسر داره

من همسرم با ۱۷ سال سابقه یکبار هم از بیمه بیکاریش استفاده نکرد

روی هم رفته بهترین کارو کردین که تصمیم دارین خودتونو بیمه کنین😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون 960 میلیونو میگیرین؟

بله همونو‌میگیریم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
بچه ها من دارم تاپیک گزیده رو میخونم،نکات خیلی خوبیه.ولی می‌خوام الان شرایطمون بگم،شما راهنماییم کنی ...

عزیزم وام هاتون ماهی چقدر بابد پرداخت کنین؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم سالی ۲۰ گرم طلارو برای ماهی چقدر درامد نوشتید ؟ ینی درامدتون چقدره ،؟ مثلا من درامدم ماهی ۱۰ ت ...

سلام ببخشید ریپلی زدم ولی خب میخواستم یه مسئله ای رو بگم، من خب به عنوان یه دختر که از مامانش ماهی 1 ملیون کلا میگیره واسه خودم هدف 20 گرم طلا رو گذاشتم😅 

یجورایی یه هدف دور از باور 😂

خب تا امروز هم تونستم 15.5 گرم رو بخرم و تا اخر سال میتونم مطمئنن به 20 گرم میرسونمش😁

خواستم بگم که یعنی شما بر طبق درامدتون هدفتون رو نزارین یه چیزی بیشتر از درامد و توانتون بزارین🫠

جوری که تمام تلاشتون رو بکنین تا به اون هدف برسید الان شما 10 ملیون درامد دارین اول که سعی کنین درامدتون رو افزایش بدین دوم هم یه هدفی واسه خودتون بزارین که سخت باشه 🫠 مثلا 30 گرم طلا سالیانه، یا اینکه مثلا به خودتون بگید تا عید من باید 20 گرم طلا رو حتما بخرم (قیمت 20 گرم طلا بالای 75 ملیون میشه که برای شما سخته و اینجوری تمام تلاشتون رو میکنید)  

....💖!
سلام ببخشید ریپلی زدم ولی خب میخواستم یه مسئله ای رو بگم، من خب به عنوان یه دختر که از مامانش ماهی 1 ...

درسته عزیزم ؛ چالش خیلی خوبه من عاشق چالشم که از ولخرجیامم بزنم خوبه واقعا 

و اینکه عااالی پیش رفتین 

میشه بگین چند سالتونه ؟ 

خانوما ببخشین جایی میشناسین بتونم‌گوشواره حلقه ای کم احرت انلاین سفارش بذم ؟ 

دیشب وام ویپاد پنج تومنی شارژ کردم ولی میترسم خرجش کنم که قطعا میکنم . 

میشه معرفی کنین سفارش بذم سبک هم باشه اشکال نداره چون گوشواره مصرفی ندارم هیچی اینطوری شاید بتونم دو‌جفت بخرم حلقه ای چون دوتاسوراخ داره گوشم ❤️❤️

عافرین😍 کاش منم سن شما بلد بودم این چیزارو🥲

فکر کنم کوچیک ترین عضو این تاپیکم😁 من از بچگی پولامو جمع میکردم تو قلک ولی خب مامانم گولم میزد برمیداشت😂 تا اینکه دیگه 14 سالم شد و خودم جمع کردم و طلا میخریدم و الانم حدود 6 ماهی میشه که با دوستان اینجا اشنا شدم و بیشتر هم جمع میکنم🫠واسه دانشگاه نیازم میشه واقعا... 

از طرفی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه هست و هر سنی برای شروع پس انداز خوبه

....💖!
من 16 سالم😁

آخی من فکر میکردم حدود ۲۵ساله اینا باشی😍

چقدر جالبه که تو این سن به فکر پس اندازی

البته خودمم مثه شما بودم

اول دبیرستان که بودم زنعموم که ۸سال از خودم بزرگتر بودو کلا صمیمی بودیم باهم،رفت چرخ خیاطی و قیچی برقی خرید،ازین دستمالهای اشپزخونه که مربع هستو وسطش عکس میوه داشتو توپی میخرید میاورد من با قیچی براش برش میزدم دور تا دورشو چرخ میکردو من بسته بندی میکردمو بهم دستمزد میداد

فکر کن ۴تا دونه اون دستمالا توی مشما رو میفروخت ۸۰۰ تومن به منم بسته ای ۵۰ تومن میداد بابت برش و بسته بندی

من با دستمزدام تونستم یدونه ربع سکه بخرم تو ۳ماه

خودمم تنهایی رفتم خریدم

به پولش نیاز نداشتمااا اما همین که میدونستم با دسترنج خودم خریدم خیلی برام لذت بخش بود😍

از همون موقع تصمیم به پس انداز گرفتم

من 16 سالم😁

ای جاااااااانم هم سن و سال شاگردای من 🤩🤩🤩🤩...

هزار ماشالا بهتون نازنینم....

آینده بسیااااااار روشنی رو براتون تصور می‌کنم....

همین فرمون برو جلو دختر گلم ❤️❤️❤️❤️❤️

آخی من فکر میکردم حدود ۲۵ساله اینا باشی😍چقدر جالبه که تو این سن به فکر پس اندازیالبته خودمم مثه شما ...

پس انداز خیلی عالیه واقعا و بدرد بخوره منم برای دانشگاهم دارم جمع میکنم که دیگه موقع دانشگاه حداقل بتونم یه ماشین بخرم و اسنپ کار کنم😅(حتی فکر اینجاشم کردم😂) 

....💖!
آخی من فکر میکردم حدود ۲۵ساله اینا باشی😍چقدر جالبه که تو این سن به فکر پس اندازیالبته خودمم مثه شما ...

با خوندن پست تون چشمام این شکلی شد 🤩🤩🤩

آفرین به شما عزیزم👏👏❤️❤️

2810