2777
2789

سلام بچه ها 

این مطلب که هر چی خوندید اگر مطابق نظرتون نبود از اول این تاپیک همش گفته میشه 

من خودم خیلی وقت همین کارو می کنم میگم هر کی سبک زندگی خودش رو داره هر کاری می کنه به خودش مربوط غلط یا درستش به من ربطی نداره خودم هم میام اینجا تجربیاتم رو میگم شاید خیلی ها هم سبک زندگی من‌ رو دوست نداشته باشن 

ولی گفتن یه مطلب برای پس انداز که مربوط به جوون آدم های دیگه میشه چیزی نیست که بشه خوند و اگه خوشت نیومد رد شد 

چون اصلا مسئله شخصی نیست 

استفاده از آمبولانس و اورژانس برای مواقع غیر ضروری کاملا اشتباهه 

اسمش روشه اورژانس 

یعنی حال یک نفر آنقدر بد باشه که با خودرو شخصی هم نتونن ببرنش بیمارستان 

یعنی نیاز به مراقبت در همون لحظه داشته باشه 

نه برای آدمی که خودش میتونه تا دکتر راه بره 

بعد برای اینکه اورژانس رو بکشونه خونه اش اغراق کنه خوب که چی ؟؟؟؟؟ 

اون آمبولانس و اون اورژانس میتونه همون لحظه بره جون‌ یه آدم رو که واقعا نیاز داره نجات بده 

اصلا فرض که آمبولانس کم نیست شما واقعا بی دلیل یه سری آدم رو خسته نمی کنید 

واقعا در این مواقع باید برید درمانگاه یه سری آدم رو برای یه سرما خوردگی نکشید منزلتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام واقعا معصومه خانم نکته خوبی گفتید اینکه تصمیم به پس اندازه میگیریم اول ببینم از کدوم راه پس اند ...

عزیزم سالی ۲۰ گرم طلارو برای ماهی چقدر درامد نوشتید ؟ ینی درامدتون چقدره ،؟ 

مثلا من درامدم ماهی ۱۰ تومن باشه سالی چقدر درنظر بگیرم براتون ؟ 

( بعد من الان ۲۹ سالمه ) از ۱۹ سالگی حقوق داشتم بنظرتون دیر نیست ؟ 😔😔😔

سلام دوستای خوب و با محبت و کاردانشب و روزتون بخیر انشاالله چرخ روزگار به کامتون بچرخه خوب دوستان من ...

عزیزم شماره ی مشاور تامین اجتماعی رو سرچ کنین تماس بگیرین با حوصله و کامل تک تکشو بهتون توضیح میدن منم شغل همسرم ۳ ساله ازاده قبلش ۱۵سال سابقه داشت تماس گرفتم گفتن هم مشاغل ازاد هم اختیاری رو میتونیم انتخاب کنیم که خود مشاغل ازاد چند مورد بود یکیش فقط درمانی بود دوتاش سابقه حساب میشد و بابت هر دفترچه ی درمانی باید ماهانه یه مبلغی واریز کنین و هر بار هم بخواین درمانگاه یا بیمارستان برین خدانکرده،یه مقدار فرانشیز باید پرداخت کنین و یه سری موارد دیگه که یادم نمیاد من اون موقع اختیاری رو انتخاب کردم که ماهی ۱۴۰۰ بود واسه ۳ نفرمون

بیمه اختیاری دقیقا شرایط و بازنشستگیش مثل بیمه ی اجباریه فقط بیمه بیکاری رو نداره

من سال اول ۱۴۰۰ دادم پارسال ۱۸۰۰ امسال شده حدود ۲۵۰۰ و هر سال بیشتر میشه

اگه همسرتون  قبل از سال ۸۸ سربازی رفته باشنو قبل از سربازیش حتی ۱روز همه بیمه بوده باشه اون ۲ سال خدمتشون رایکان میاد رو سابقه ی بیمه

واسه اطلاعات بیشتر سایت es.tamin.ir

وارد بشین ثبت نام کنین تمام توضیحات و سوابق بیمه ی همسرتون میاد از همونجا هم قرارداد بیمه اختیاریتونو تنظیم کنین با موبایل و کد ملی همسرت وارد شو عزیزم

اتفاقا زهرا جون هر شهری یه سری خونه های قولنامه ای هم داره که قیمتای پایینی دارن اما محله های خوبی ه ...

عزیزم خونه ما هم قولنامه است

ما خریدیم ۴۵۰ سه سال پیش الان شده ۱ و ۷۰۰

خونه هم اولین خونه خیلی گرونه

الان خونه ما رو یک نفر بخواد بخره باید ۱ و ۷۰۰ ۸۰۰ پول بده اما ما خودمون مثلا کافیه ۳۰۰ ۴۰۰ بذاریم روی پولی که میگیریم تا دوتا چهارراه بالاتر بریم

تازه ما واقعا از صفر شروع کردیم شاید ۲۰۰ تومن داشتیم که ۲۵۰ تومن هم قرض و وام گرفتیم

اگه این خانم مثلا ۵۰۰ ۶۰۰ داشته باشه میتونه به همراه کمی قرض و وام یک خونه ۷۰۰ ۸۰۰ تومنی رو راااااحت بخره.

البته خب به جز تهران منظورمه 

همین الان توی مشهد خونه ۵۰۰ تومنی هست. خیلی پایینه ها اما یک خونه با یک اتاق خوابه. همونجا هم عده ای آدم زندگی میکنن بچه ها مدرسه میرن. یعنی جای خلافکارها نیست دیگه

ودز برای شروع کسی که پولش نهایتا همینقدره به نظرم باید بخره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم خونه ما هم قولنامه استما خریدیم ۴۵۰ سه سال پیش الان شده ۱ و ۷۰۰خونه هم اولین خونه خیلی گرونهال ...

بله عزیزم دقیقا همینطوره

ایشالا خونه ی بزرگتر و بیشتر بخرین😍

الان دیگه واقعا مثل قدیم نیس که محله های پایین جای خلافکارا باشه

واقعا همه جور ادم همه جا هست

من یادمه تا ۶سال پیش نمیشد نزدیک مسکونیای شوش و مولوی تهران شد اما الان یه خونه هایی ساختن و چقدر شرایط عالی شده 

ولی اولین خونه رو بشه خرید ،بعدش به قول شما راحتتر میشه پیش رفت

سلام بچه ها این مطلب که هر چی خوندید اگر مطابق نظرتون نبود از اول این تاپیک همش گفته میشه من خودم خی ...

کاربر  خانم سامیه چقد قشنگ توضیح دادن.من یکبار پیام نوشتم و پاک کردم .چون جو تاپیک طوریه سریع میگن تازه وارد ها میان و باعث میشن جو به هم بریزه.

.
تهرانین؟نمیدونم شهرای دیگه چجوریه اما من مشکلی داشتم تماس گرفتم اومدن با موتور اورژانس میان اگه نیاز ...

جدا شما اینکارو‌ می‌کنید ؟

برادر شوهرم تو خونه بیهوش شده بود تماس گرفتم هرچی خواهش کردیم نیومدن دو سه تا راهکار دادن گفتن ببرید بیمارستان الان آمبولانس نداریم 

این کارتون واقعاً حق الناسه 

شاید تو اون زمان که شما بخاطر یه سرماخوردگی ساده که خیلی وقتا آدم اصلأ بخاطرش دکتر هم نمیره و خود درمانی می‌کنه یه بنده خدایی حالش خراب شده باشه و دم مرگ باشه و بشه به زندگی برش گردوند اونوقت شما خیال می‌کنی زرنگی 

می‌دونی کارت منو یاد کیا انداخت ؟

آدمایی که زنگ میزنن به آتش نشانی و پلیس و اینجور ارگان ها و سرکارشون میذارن 

راسته که میگن عقل و شعور  به سن و سال نیست

من خیلی چیزا تو این  تاپیک دیدم که اصلأ به من نمی‌خورد و خوندم و رد شدم اما این یکی واقعا بد بود

سلام بچه ها این مطلب که هر چی خوندید اگر مطابق نظرتون نبود از اول این تاپیک همش گفته میشه من خودم خی ...

درسته عزیزم برای اینجور خدمات مثل فشار و .. باید از خانه بهداشت استفاده کرد مولتی ویتامین و قرص اهن رایگانم میدن

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اره منم یکی از دوستام گفت رو عطر مخصوصا تخفیف گذاشتهمن خودم هروقت دیور جادور و بامبشل ویکتوریا سیکرت ...

عزیزم یاسی اون دوتای اخری که‌گفتین چه رایحه ای دارن ؟ مثلا خنک‌و تلخ یا چی ؟؟ 

منم این‌مدت اتفاقا باید عطر میگرفتم برم از تخفیف استفاده کنم 😁

صد میل مثلا واسه روزانه بخای بزنی زود تموم نمیشه ؟ یه ماه میره؟  

ببینین واقعا نمیدونم بد توضیح دادم؟

بد برداشت شده؟از وسط پیاما خوندین؟

معصومه جون یه پیام ارسالی گذاشتن کاربر مادر گفتن اینا تخیله و همچین چیزی وجود نداره وقتی باکس بندی کردن چرا هزینه ی درمان که سر به فلک میزنه رو کنار نذاشتن و...

منم در ادامه ی توضیحاتم گفتم تخیل نیس و همچین موردی هست با مثال توضیح دادم و گفتم حتی اگر کسی بیمه نداره یا هزینه ی درمان نداره میتونه با اورژانس تماس بگیره و رایگان بره بیمارستان و درمان شه

یکی از دوستان گفتن چند وقت پیش حالم بد بود نفسم در نمیومد همسرم به اورژانس زنگ زدو هر چی اصرار کرد نیومد گفت ماشین نداریم

منم گفتم میدونم اورژانس تو شهرستانها متاسفانه ضعیفه و از دوستامم این مورد رو شنیدم که کلا بحث درمان و اورژانس و بیمارستان تو خیلی از شهرا ضعیفه و بنده خداها مجبورن واسه درمان عزیزانشون بیان تهران

اما تهران هر مرکز کلی موتور امداد داره که اگه تماس بگیری و بگی مثلا سرم درد میکنه حالم بده موتور میفرستن و اگه نیاز به امبولانس باشه خود امداد درخواست امبولانسو میده

به اون خانومم که حالش بد بود و شهرستان بود گفتم وقتی حالت انقدر بد بوده که نفست در نمیومده و همسرت ترسیده بوده حداقل به اورژانس میگفتش همسرم بیهوش شده یکم پیاز داغ زیاد میکردی که بیاد نجاتت بده 

گفتم اما اینجا اینطور نیس که بگن خودت برو بیمارستان

حتما موتور اورژانس میفرستن امبولانس چون کمه نمیفرستن

حتی گفتم من خودم بارها مریض شدم سرما خوردم حالم بد بوده تماس گرفتم اورژانس اومده اکسیژن خونمو فشارمو گرفته و کمکم کرده 

چون با اون حالو تب و لرز با بچه ی کوچیک که نمیتونم برم درمانگاه

بعد دوستان کلا همه ی این حرفارو قاطی کردنو طبق برداشتشون دائم به من توهین کردن و انگ حق الناس زدن

منم حلالشون نمیکنم و واقعا ناراحت شدم

ذهنمو بهم ریختن از وسط بحث خوندنو متوجه منظورم نشدن

پارسال پسرم حالش بد بود ۶بار بردم دکتر هی میگفتن انفولانزاس دوره ش ۷ روزه

بچه ۵روز تب ۴۲ درجه داشت با سرفه های شدیدو استفراغ بهترین دکترا تشخیص ندادن در نهایت زنگ زدم اورژانس اومدو گفت احتمالا ذات الریه س باید عکس و ازمایش بدین گفت بخواین امبولانس درخواست بدم میبرم نزدیکترین بیمارستان که ضیائیان هست و نیمه دولتیه ولی با امبولانس بره هزینه هاش رایگانه

گفتم نه خودم میبرم بیمارستان خصوصی که ۲۱۰ میلیون هزینش شد کل ریه هاش عفونت شدید داشتو اب اورده بود 

بچم اگه میرفت ضیائیان بخاطر نداشتن دکترو معطلی و ... دور از جونش نمیموند

خواستم بگم خیلی از موارد اورژانس بخاطر تجربه ش بهتر از دکترا متوجه بیماری میشن 

حالا نه من هرروز سرما میخورم و حالم در حدی بد میشه که بخوام زنگ بزنم اورژانس بیاد

و نه اینکه تا به حال درخواست امبولانس دادم

حالا اینهمه جبهه گیریو نمیفهمم دلیلش چیه؟؟

اگرم فکر میکنین که من اشتباه میکنم و میخواین غلط کردن و از دهنم بشنوین

باشه میگم غلط کردم فقط تمومش کنین این بحثو 

عزیزم شماره ی مشاور تامین اجتماعی رو سرچ کنین تماس بگیرین با حوصله و کامل تک تکشو بهتون توضیح میدن م ...

سلام گلم خوب هستی ممنون از راهنماییت راستش من خودمم جز همسرم همه جا پرس و جو کردم گفتن میخوایید آزاد بیمه کنید اختیاری بهتره بعد دیگه بیمه هم رفتیم بین مشاغل آزاد و اختیاری اختیاری رو پیشنهاد دادم  و گفتن  از ۸۵۰ میشه تا ۲۵۰۰ با مزایا که ما همون ۲۵۰۰ رو انتخاب کردیم 

ولی بقول شما گفتن بیمه بیکاری نداره 

اما در کل درمورد بازنشستگی متوجه نشدم فقط گفتن کامله 

عزیزم دوسال سربازی همسرم هم نرفته چند برادری معافی گرفته واسه همین حساب نمیشه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810