2777
2789
دوستان و معصومه جان به نظرتون هر روز صد هزارتومان از طلاسی خرید کنم ؟, آخر اسفند برداشت میزنم

نه عشقم باید هر روز کارمزد بدی بذار سه روز یا یک هفته یکبار یجا خرید بزن

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
همون دیگه گلم من ۳۰۰ رو گرفتم ببین توی جدول درصد زده و نوشته هر چقدر بزاری بعد چند ماه چند درصدش رو ...

عزیز این طرح مهربانی برای وام ضامن چه شرایطی باید داشته باشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👏👏👏👋👋خیلی عالی عزیزم ❤️ بهت واقعا افتخار میکنم 👏 یه دختر قوی 👌خدا رحمت کنه عزیزم پدر مادرتون ...

معصومه عزیزم لطفا خواهش میکنیم شما برامون بنویسید،بدونید که خیلی ها هستن که از نوشته های شما انگیزه میگیرن،شاید این وسط بعضی ها باشن که درست رفتار نکنن ولی به قول خودتون اون حرفا به شما نمی‌چسبه و هممون شما رو می‌شناسیم تازه واقعا ما قدردان شما هم هستیم که برامون وقت میزارید نوشتن پست های طولانی واقعا زمان بر و خسته کننده هست شما واقعا خیرخواه هستید و خواهری میکنید در حقمون،ما منتظرتون هستیم  

عرض کردم شرایط تهران با شهرستان فرق میکنهتو همه ی پیامام گفتم تهران اینجوره شما اگه تهران هستین که ا ...

نداشتن آمبولانس هم اصلا محال نیست ، آدم قرار نیست به خاطر دو زار بیشتر پس انداز کردن هر کار غیراخلاقی رو انجام بده

عرض کردم شرایط تهران با شهرستان فرق میکنهتو همه ی پیامام گفتم تهران اینجوره شما اگه تهران هستین که ا ...

در هر صورت اشتباهه.بهتر همچین مواقعی از امکانات دولت مطابق با نیاز استفاده بشه.مثلا شما بهتر برید درمانگاه امکانات دولتی هست دیگه.نه اورژانس که برا موارد خیلی اضطراری.

۱۸ گرم طلا (تکپوش) رو ۸۵میلیون میگن طلافروش. یعنی حدودا سی درصد اجرت و سود طلافروشه درسته؟؟ اینه کار ...

عزیزم خیلی قشنگه مبارکه

۲۱ درصد حساب کرده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

عزیزم جمعیت تهران حدود ۱۰ _۱۱ملیون نفره،اگر ۸هزار امداد سیار باشه  ،برای هر ۱۲۵۰ نفر میشه فقط یه امداد سیار

حالا یه نفر با تماس غیر ضروری الکی وقت اورژانسو بگیره،اونیکه واقعا نیاز داره محروم میمونه و ممکنه حتی فوت کنه

نکنین اینکارو حق الناسه🌹

دوستان انتقاد به یه نظر یک نفر دلیل بر زیر سوال بردن کل شخصیت و چیزهایی که طرف گفته نیست

پس الکی جبهه نگیرید

یاس عزیزم خداروشکر که اومدی خیلی نگرانت بودیم ،چون من همه این استرس ها رو کشیدم با گوشت و پوست درکت ...

عزیزدلی

خیلی از دوستان رو نتونستم جدا ریپلای بزنم معصومه افاق و خیلی خیلی دیگه عزیزان

الان اومدم باشگاه حالم بهتر شه

نکته اقتصادیشم واسه خودم خوراکی تو ظرف میذارم میارم(خوراکی وسطه رایس کیکه همون برنج حجیم شده یه چیزی مثل پفیلا طعمشم همونه)

چندتا سیب هم همسایه واسمون اورده بود یکی از اونا هم خوردم به عکس نرسید

اینجا یه مارکت هست داخل رفتنت با خودته بیرون اومدت با خدا😁

منم کلا یه میلیون و نهصد تو حسابمه که دارم سعی میکنم چند روز بدون خرج باشم قسط اول وام بلو رو از همین بدم

قبل اومدن هم شام امشب و ناهار فردای شوهرمو پختم الان حاضر تو یخچاله

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ما تهرانیم کار شما ام اشتباهه حالا اگه نمیخوای قبول کنی ، حوصله بحث ندارم

والا من دقیق نمیدونم بحث چیه ولی درسته تو تهران اورژانس حتی برای شرایط اضطراری مثل سکته و تشنج و خودکشی هم امبولانس نمیفرسته نهایتا موتور میاد

بهتره از همون اول با اورژانس خصوصی تماس بگیرید

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نداشتن آمبولانس هم اصلا محال نیست ، آدم قرار نیست به خاطر دو زار بیشتر پس انداز کردن هر کار غیراخلاق ...

ترجیح میدم بحث نکنم که تاپیک منحرف نشه

شما هم اگه دوس نداری حرف منو متوجه شی باز من هیچ اصراری ندارم😊در رابطه با دوزار پس اندازو امکانات دولتی هم خدمتتون عرض کنم پارسال دی ماه پسرم ۱۵روز بیمارستان کودکان تهران چهارراه طالقانی بستری شد بخاطر ویروس پنومونی و ۲۱۰ میلیون تومان کارت کشیدم تو حسابداری

بحث گدا بازی واسه پس انداز نیس بحثه اینه از امکاناتی که دولت برام محیا کرده استفاده میکنم به نحو احسن

اصلا هم کار خوبی نیس تهمت حق الناس به من میزنی خانوم محترم

شما حقتو نمیتونی بگیری که مقصر من نیستم که دارم سالی چند بار با وجود بیماریم از حقم استفاده میکنم

بهتره این بحثم همینجا تموم شه تا صفحات تاپیک با این بحثا و تهمتای شما جلو نره

با عرض پوزش از دوستان و رویای عزیزم

معصومه جون شما تو تل گرام ادمین گروه بانوی طلادوست هستین ؟آخه پستهایی که اینجا می‌ذارین اونجام هست ب ...

چه گروهی هست؟اگه مطالب مفید میزاره لینک میزارید عضو بشم

فقط خدا 
حدود ۶سال مداوم دارم طلا میخرم ب امید اینکه از مستاجری راحت بشم اما همونجورک قیمت طلا رشد کرده نرخ م ...

عزیزم چقدر طلا دارین 

آیا ماشین و موتور و پول نقد هم دارین؟

گوشی هاتون قابلیت نقد شدن دارن؟

حقوقتون چقدره و ماهی چقدر میتونین قسط بدین؟

تا چقدر میتونین قرض بگیرین و وام بگیرین؟

همه رو روی کاغذ بنویس. بعد توی دیوار ارزون ترین خونه شهرتون رو ببین چقدر؟ 

یعنی از توی قسمت فیلت.ر از قسمت قیمت اول بزن ۵۰۰ تا ۷۵۰. ببین چیزی پیدا میشه؟ اگه نشد بزن ۷۵۰ تا ۱ میلیارد.

که معمولا هر شهری جز تهران پیدا میشه. 

برو پایین شهر بشین اما صاحب خونه شو. دیگه مثل قدیم پایین شهر محل زندگی خلافکارها نیست. به لطف اقتصاد کارمند و بازاری و کارگر هم زیاد هستن.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

من نمیدونم این چه داستانیه جدیدا تو این تاپیک شروع شده بعضیا تا چند روز میبینن تاپیک رونق گرفته و همه دارن تو مباحث شرکت میکنن و همدیگه رو راهنمایی میکنن و از این مطالب استفاده میکنن میان با ایرادای بنی اسرائیلی تشنج ایجاد میکنن و دیگرانو دلزده میکنن

البته من که از این تاپیک پا پس نمیکشم با وجود دوستای خوبمو معصومه جون که کلی انگیزه میدن و باعث میشه هوش اقتصادیم بالا بره

ولی خب اگه واقعا با مطلبی مشکل دارین از کنارش بگذرین طبق قانون تاپیک تو صفحه ی اول

شما فکر کنین من دزدم😁چجوری میخواین هدایتم کنین تا خودم نخوام؟ اینجوری بدتر نظمو بهم میزنینو تشنج ایجاد میکنین

البته چون تو پربازدیده بعضی از کاربرای جدیدن که باعث این موضوع شدن

2810