2777
2789
فدات بشم ..معلومه زیاد سرتون تو خرج و مخارج نیست .. که البته همین خوبه .. خوب کاری میکنید وگرنه اینط ...

سلام عزیز جان ببخشید و عذر می خام که من جواب میدم ولی من مخالف این هستم که بچه هر روز از اینجور تنقلات بخوره به خاطر سلامتی 

👏👏👏👋👋خیلی عالی عزیزم ❤️ بهت واقعا افتخار میکنم 👏 یه دختر قوی 👌خدا رحمت کنه عزیزم پدر مادرتون ...

سلام معصومه جونم شما بگین آدم‌ها همیشه حرف میزنن چه تو سختی چه تو راحتی

منم خواهرم چند سال پیش خیلی بهم میگفت خودش بزنم به تخته خیلی موفق و پولداره

هی میگفت هر ماه یه تیکه طلا بخر من تازه عصبیم میشدم که چه حرف‌هایی میزنه خودش پولداره فکر می‌کنه منم مثل خودشم حقوق من رو با خودش مقایسه می‌کنه😂😂😂😂

درسته اگه من ده میلیون داشتم خواهرم صد میلیون اما فرقمون مدیریت مالی بود چیزی که من اون موقع بلد نبودم حرف آدم با تجربه هم قبول نمی‌کردم

من یه خاطره از خودم بگم اولین سالی که جدی کار کردم دقیقا ١٨ سالم بود یک ماه کار کردم حقوقم ٧٠٠ تومن بود همه‌ی خانواده رو بردم بیرون یک میلیون پول ناهار دادم مثلا شیرینی کار کردنم😂😂😂😂😂

شما بگو حرفاتون خیلی عالیه❤️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👏👏👏👋👋خیلی عالی عزیزم ❤️ بهت واقعا افتخار میکنم 👏 یه دختر قوی 👌خدا رحمت کنه عزیزم پدر مادرتون ...

سلام عزیزم معصومه جان حتما بنویسین چون واقعا تلنگر میشه برای ادم .من خودم میبینی میخوام یکاری کنم درجا معصومه درونم فعال میشه یا این پست هایی که مینویسن میاد جلو چشام که اگه اینکارو نکنی میشه آیندت اونجوری اینطوری زود خودمو جمع وجور میکنم درسته همیشه میگم آینده دست خدا هست اما اینم هست از قدیم گفتن از تو حرکت از خدا برکت من هرچی دستم میاد خرج کنم به فکر آینده نباشم که صد در صد زیانش برای خودم خواهد بود و دودش تو چش خودم میره

اینکه چقدر بگذارید و چه مدت بمونه ک وام تعلق بگیره رو دقیق و باجزییات در جدول طرح مهربانی نوشته چون ...

عزیزم منم شاغلم حساب مهربانی  برای شوهرم افتتاح کردم ازطریق بام

بعد شنیدم کارت  هم میتونیم بگیریم؟

بعد هر پولی دستم اومد به همون شماره کارت بانک ملی شوهرم انتقال بدم امتیاز وام جمع میشه؟؟؟

سلام گل ،انشالله وام هایی ک گرفتین بسلامتی و دل خوش مصرف کنین ،یه سوال راجع به وام مهربانی ملی داشتم ...

سلام گلم یک دنیا سپاس ، نه برای من که مدرک شغلی نخواست 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

معصومه جان ازهمسايتون مريم خانمم بنويسيد

هنوزباهم درارتباطين ؟

عزیزم منم شاغلم حساب مهربانی برای شوهرم افتتاح کردم ازطریق بامبعد شنیدم کارت هم میتونیم بگیریم؟بعد ...

من کارتش رو نگرفتم گلم اطلاع ندارم .اره عزیزم هرچی پول گیرت اومد بریز  تو همون حساب که معدلت بره بالا

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

و اینکه عزیزان برای بچم میلی رو زدم که با پولاش خرید بزنم تا دو سه گرم شد تبدیلش کنم و برای خودمم طلاسی رو زدم میخوام از خرجی خونه و خرجی خودم که تونستم قشنگ مدیریت کنم برای خودم از طلاسی خرید بزنم دو سه گرم شدنی تبدیلش کنم 

سلام عزیز دلم خوبین؟ببین گلم جدول طرح مهربانی بانک ملی رو از اینترنت دانلود کن دقیق نوشتی هررچقد بزا ...

مرسی عزیزم..سرچ کردم ..ولی همش تسهیلات ۳۰۰ملیونی رومیاره که میزان پرداختی واینکه چندماهه باشه رومیاره...ولی مثلااین نیستش که چقدر بخوابانید بحساب چندماهه چقدر وام میده...

بازم ممنون که جواب دادی عزیزم...

آفرين خوب گفتي خوشم اومدمن هر دو رو دوست دارم هم بيمه كنم از بيمه استفاده كنم هم هرماه يا هر چند ماه ...

عزیزم به نظر من عیار بخرید یا طلای آبشده یا پارسیان.

درسته که شاید الان توی ذهنتون بگین من ۲۵ تومن پول بدم طلا بخرم از من ۲۴ یا ۲۳ میلیون تومن می‌خرن

اما این رو هم حساب کنید که اگه شما همین رو هم نخرید، همون ۲۴ میلیون تومن هم جمع نمیشه

منم الان سکه پارسیان میخرم درسته که الان حدود ۷۰ تا ۱۰۰ تومن پول وکیوم میدم و بعدا شاید یک مقداری پایین تر از نرخ طلا بردارن. یعنی من شاید توی سکه ۵۰۰ سوتی که حدودا ۱ و ۹۰۰ هست ۱۲۰ تا ۱۵۰ تومن ضرر کنم. اما اگه این ضرر نباشه همون ۱ و ۷۵۰ هم جمع نمیشه. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810