2777
2789
سلام خانمها من ماهه دیگه قرعه کشی بیست میلیون برام درمیاد حالا موندم برای خودم طلا بگیرم یا لباسشویی ...

عزیزم لباسشویی رو قسطی بردار شوهرت بده بیستم رو طلا بخر

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
ببینید من الان مستاجرم وماهی شش میلیون اجاره میدم قطعا امسال ماهی ده میلیون میشه اجاره من میخوام پول ...

درسته اما امتیاز دهیش خیلی کندتر هستش ،و خب اقساطشمبستچی به تعداد ماهی ک پول رو میخوابونید و مبلغی که میزارید داره.

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمها من ماهه دیگه قرعه کشی بیست میلیون برام درمیاد حالا موندم برای خودم طلا بگیرم یا لباسشویی ...

بدون شک طلا بخر

منم یه زمانی جای شما بودم یخچالم ایرانی بود یخ میزد یهو گرم میشد هی گفتم وای خسته شدم چقدر منتظر بمونم شوهرم جور کنه یخچال بخره برام

طلامو فروختم و یخچال خریدم

عجله همیشه عجله

این عجله کار دست آدم میده

اگر صبر میکردم یخچالو میخرید مجبور بود بخره

حتی بعدش یدونه دیگه برام خرید الان دوتا یخچال فریزر داریم تو خونه

هیچوقت عجله نکن مثل من 

پولتو تبدیل کن به طلا و لذتشو ببر

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام معصومه بانو خوبین من چند بار ازتون یه سوال پرسیدم اگه امکان داره مهربونی کنینمنو راهنمایی کنین ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم 

ببخش واقعا سرم شلوغ  و طبق معمول از تاپیک خیلی عقبم ندیدم پستت رو 

بستگی داره عزیزم چه طرحی بخوای ببافی خودت استاد کار باشی یا تازه کار 

و اندازه ها و طرح هاشون خیلی مهم 

اگه تازه کار هستین به نظر من برای امتحان یه کار کوچلو بیارین بشینین ببافین ....بعد به صورت حرفه ای شروع کنید 

ارسالی از دوستان ❤️

۱،قبلا اول هرماه فروشگاه میرفتیم به هوای اینکه دیگه تا اخر ماه خرید سوپری نداریم یه سبد پر خرید میکردیم همیشه هم تو خونه کلی وسایل سوپری اضافه داشتیم اینجوری پول نقد رو تبدیل به خواروبار میکردیم و ۲۰ ام هر ماه منتظر واریز یارانه بودیم ولی الان اصلا اول ماه فروشگاه نمیرم چون حساب همسرم پره و خیلی خرید هیجانی میکنه

۲،الان جمعه ها لیست غذایی هفته رو

با توجه به چیزهایی که خونه دارم مینویسم ۹۰ درصد مواقع طبق همون لیست غذا درست میکنم، سعی میکنم فقط اول هفته یدفعه سوپرمارکت برم

۳،به اندازه غذا درست میکنم،دور ریز غذا تقریبا صفر کردم

۴،هر ۱۰ روز یدفعه گوجه و سیب زمینی و پیاز میخرم

۵،موقع خرید تا میتونم تخفیف میگیرم،تخفیفارو جمع میکنم میرم باهاشون پارسیان ۲۰۰،۳۰۰ سوتی میخرم شاید شما نپسندید ولی همسر من در ماه ۱۲ تومن حقوقشه و مجبورم

(موقع خرید همش حرف معصومه جون یادم میاد موقع خرید از تخفیف خجالت نکشید حتی ۱۰ تومن ۱۵ تومن با همون میتونید ۱۰،۱۵ تا نون بخرید)

۶، وقتی حقوق همسرم واریز شد اولین کاری که میکنم یه پارسیان میخرم،خداروشکر دیگه همسرمم عادت کرده

۷، حقوق همسرم رو درصد بندی میکنم، اینجوری به همه چیز میرسم و از نیازهام نمیزنم(تا چندماه قبل کمبود لباس داشتیم)

۸،هرپولی که به عنوان هدیه و عیدی داده میشه فورا پس انداز میشه

۹،آخر هفته تفریح بدون خرج میریم(چایی یا قهوه دم میکنم و هرچیزی که داریم برمیدارم بیرون میریم شهرستان خداروشکر هرچی نداره منظره زیاد داره🤣)

۱۰، واسه هیچ کسی خیلی بیشتر از چیزی که بهم داده هدیه نمیدم یه کوچولو میذارم روش فقط، واسه هدیه دادن از قبل برنامه ریزی میکنم که بهم فشار نیاد

۱۱، از اهدافم و از خریدام پیش هیشکی صحبت نمیکنم

۱۲، از ماه قبل دارم مخفی پس انداز میکنم یه قرعه کشی خونگی اسم نوشتم به همسرم نگفتم

۱۳، حتما ۳ روز در هفته روز بدون خرجه

خلاصه که با اینکارا الان هم یکم پس انداز میکنم هم لباس خوب میپوشیم هم اینکه میتونیم مسافرت بریم 

معصومه جان بی زحمت آیدی ام مشخص نباشه 

خیلی ممنون 

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم ببخش واقعا سرم شلوغ و طبق معمول از تاپیک خیلی عقبم ندیدم پستت رو بستگ ...

من تازه میخوام این کار رو شروع کنم و بهم گفتن بافت تابلو فرش نسبت به فرش اسونتر ودرآمد بیشتری داره شما با این نظر موافق هستین عزیزم

درسته اما امتیاز دهیش خیلی کندتر هستش ،و خب اقساطشمبستچی به تعداد ماهی ک پول رو میخوابونید و مبلغی ک ...

بله میدونم عزیزم. دارم میگردم ببینم چیکار میتونم بکنم بانکی که بشه وامی که میخوام بتونه بده شاید پیدا کردم اگرم نشد برم دنبال خونه وبا هر متراژی که میشد بخرم. ممنونم از پاسخگویی عزیزم

این تقسیم بندی فقط تو تخیل خوبه صد درصد در زندگی معمولیش ماهی چندغاز پس انداز کنه هنر کرده بعضیا فکر ...

شما هر چیپس دونه ای سیصد هزار میخرین ؟بعد هم تایپیک مدیریت هزینه س نه تایپیک کار آفرینی.....

من تازه میخوام این کار رو شروع کنم و بهم گفتن بافت تابلو فرش نسبت به فرش اسونتر ودرآمد بیشتری داره ش ...

نه عزیزم هر کدوم قضیه اش جداست 

ولی چون خرید و فروش تابلو فرش راحتتر به خاطر همون گفتند 

برای شما فرق نمیکنه از همون تابلو فرش شروع کنید ...کارهای بزرگ سختی های خودش رو هم  داره 👌 درست پول خوبی میگیره دستت ولی خب ماها خانه داریم دیگه 

جوری باشه که از زندگیمون و بچه هامون نزنیم 

کارهای بزرگ رو مشارکتی ببافی خوبه ...یا مثلا شاگرد بگیری خوبه 

کارهای بزرگ درد سرهای خودش و سختی های خودش رو هم داره 

فوقش در حد ذرنیم و قالیچه و فرش های گرد...خوبه برای ما خانمها 

من خودم از هر دوتاش بافتم ...هم شش متری 

هم تابلو فرش های بزرگ و نفیس 

و هم کوچیک 

اون زمون که بچه هام کوچیک بودند و احتیاج زیادی داشتم به پولش کارهای شش متری سالاری میاوردم 

که آخرین فرش شش متری من سال ۹۴بود اگه اشتباه نکنم 

در عرض شش ماه در آوردم 

پنج و نیم فروختم 

پول بزرگی بود اون زمون 

چون بچه هام کوچیک بودند راحت می‌تونستم بشینم 

ولی الان از سال ۹۴/۹۵به بیرون میبافم ....با تاجر قرار داد دارم 

کار رو میده بدون هیچ سرمایه ای میشینم میبافم 

و اتمام کار به علاوه دستمزد پاداش خوبی هم میگیرم 

و شما هم ببین ...بستگی به خودتون داره عزیزم که چه جور شروع کنی 

نه عزیزم هر کدوم قضیه اش جداست ولی چون خرید و فروش تابلو فرش راحتتر به خاطر همون گفتند برای شما فرق ...

ممنون عزیزم به امید خدامیخوام اینکار رو شروع کنم برام دعا کنین که منم مثل شما موفق بشم

2810