ارسالی از دوستان ❤️
۱،قبلا اول هرماه فروشگاه میرفتیم به هوای اینکه دیگه تا اخر ماه خرید سوپری نداریم یه سبد پر خرید میکردیم همیشه هم تو خونه کلی وسایل سوپری اضافه داشتیم اینجوری پول نقد رو تبدیل به خواروبار میکردیم و ۲۰ ام هر ماه منتظر واریز یارانه بودیم ولی الان اصلا اول ماه فروشگاه نمیرم چون حساب همسرم پره و خیلی خرید هیجانی میکنه
۲،الان جمعه ها لیست غذایی هفته رو
با توجه به چیزهایی که خونه دارم مینویسم ۹۰ درصد مواقع طبق همون لیست غذا درست میکنم، سعی میکنم فقط اول هفته یدفعه سوپرمارکت برم
۳،به اندازه غذا درست میکنم،دور ریز غذا تقریبا صفر کردم
۴،هر ۱۰ روز یدفعه گوجه و سیب زمینی و پیاز میخرم
۵،موقع خرید تا میتونم تخفیف میگیرم،تخفیفارو جمع میکنم میرم باهاشون پارسیان ۲۰۰،۳۰۰ سوتی میخرم شاید شما نپسندید ولی همسر من در ماه ۱۲ تومن حقوقشه و مجبورم
(موقع خرید همش حرف معصومه جون یادم میاد موقع خرید از تخفیف خجالت نکشید حتی ۱۰ تومن ۱۵ تومن با همون میتونید ۱۰،۱۵ تا نون بخرید)
۶، وقتی حقوق همسرم واریز شد اولین کاری که میکنم یه پارسیان میخرم،خداروشکر دیگه همسرمم عادت کرده
۷، حقوق همسرم رو درصد بندی میکنم، اینجوری به همه چیز میرسم و از نیازهام نمیزنم(تا چندماه قبل کمبود لباس داشتیم)
۸،هرپولی که به عنوان هدیه و عیدی داده میشه فورا پس انداز میشه
۹،آخر هفته تفریح بدون خرج میریم(چایی یا قهوه دم میکنم و هرچیزی که داریم برمیدارم بیرون میریم شهرستان خداروشکر هرچی نداره منظره زیاد داره🤣)
۱۰، واسه هیچ کسی خیلی بیشتر از چیزی که بهم داده هدیه نمیدم یه کوچولو میذارم روش فقط، واسه هدیه دادن از قبل برنامه ریزی میکنم که بهم فشار نیاد
۱۱، از اهدافم و از خریدام پیش هیشکی صحبت نمیکنم
۱۲، از ماه قبل دارم مخفی پس انداز میکنم یه قرعه کشی خونگی اسم نوشتم به همسرم نگفتم
۱۳، حتما ۳ روز در هفته روز بدون خرجه
خلاصه که با اینکارا الان هم یکم پس انداز میکنم هم لباس خوب میپوشیم هم اینکه میتونیم مسافرت بریم
معصومه جان بی زحمت آیدی ام مشخص نباشه
خیلی ممنون