2777
2789
بهش پیام بدین وبدون هیچ گونه توهینی کاملا خونسرد واروم بگین از نظر شما وجهه عاطفی بحث تمومشدس وفقط ب ...

سند ها به اسم منن 

من فقط بخاطر وجدانی و اخلاقی میخوام بهش پولی که داده رو بدم و البته زمانی از نظر قانونی اون نخواد مدعی من باشه

و چون ما روابط رسمی با هم نداشتیم و شهرمون سنتی و کوچیکه نمیتونم اقدام قانونی بکنم بعدم به چه عنوان؟ یکی از خونه ها که نصف نصف پول گذاشتیم مشکلی نداره سندشم به اسم منه آخرین دومین خونه ک دو طبقس ۶۰۰ تومن نقد دادیم ماهی ۴۰ تومن قسط داره بازم سندش به اسم منه 

من نمیتونم قسط خونه دوم ینی ۴۰ تومنو پرداخت کنم و اگه قراره سهمش رو بخاد بهتره همین الان بخواد تا یسال دیگه و اینکه نمیدونم خونه اولی رو بفروشم یا دومی رو هرچند فروش دومی سخته چون اقساط سنگین داره 

باید میگفتن دور از جونت همسرم سرش خورده به دیوار بیهوش شده یا...

ما تا الان دو بار ضروری احتیاج به آمبولانس داشتیم که زنگ زدیم گفتن ماشین نداریم ، نگو یکی واسه سرماخوردگیش زنگ میزنه اورژانس ، یکی ام یاد گرفته پیاز داغشو زیاد کنه که الکی واسش ماشین بفرستند، خدارو خوش نمیاد اینکارا رو نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که ...

سلام 

واقعا معصومه خانم نکته خوبی گفتید 

اینکه تصمیم به پس اندازه میگیریم اول ببینم از کدوم راه پس انداز کنیم 

1.کسایی خودشون حقوق میگیرن خب راحت میتونن بخشی از درامدشون پس اندازه کن

2.یکی از طریق مدیریت تو مخارج منزل مثل درس گرفتن خرج ماهانه 

۳.از طریق پول تو جیبی شوهر میده (بعضیا همسرشون قبول نمیکنه خرج خونه بده پس یه خرجی ماهانه مثلا از همسرشون میگیرن همون میتونن ریز ریز پس انداز کنن سکه پارسیان یا چند ماه یک بار طلا کم اجرت یا تو میلی و طلاسیی خلاصه شما روزنه  که میتونید پس اندازه شروع کنید پیدا کنید اینجا دوستان کمک میکنن هر کدوم توش تجربه دارن )

۴.وام بانکی و وام خانگی 

💫مرحله بعدی هدف گذاری مشخص کنید که هدف مثلا ۱۰ سالتون خرید خونه است بعد این هدف تقسم کنید 

بگید مثلا سالی ۴۰ گرم طلا بگیرم بعد این ۴۰ گرم در سال مثل میشه ماهی۳ گرم این مثال بود شاید شما درامدتون کمتر پس مقدار گرم طلا کم میشه اصلا سالی ده گرم طلا هرچی در توانتون هس و بستگی به پولتون ناامید نشید همین ۵ گرم طلا درسال یه جای به کارتون میاد 

از خودم بگم حالا 🌸🌸

من از درامد خودم وپولی همسرم ماهانه خرجی میده بهم  میده پس اندازه میکنم 

با قرعه خونگی وام بانکی و پول خرده ریزا تو طلاسی

طلا بدون اجرت میگیرم طلام مخفی هستنش هدف خرید ماشین برای خودم هس من گفتم سالی ۲۰ گرم طلا چون درامد زیاد نیس  ول به لطف خدا الان ۲۶ گرم شده واصلا فکر نمیکردم چون من ۴ سال درامد دارم قبلا نمیدونم کجا میرفت ولی تا هدف نوشتم و شروع کردم دیدم خیلی دیر اقدام کردم 

امیدوارم خوب نوشته باشم مثل بقیه دوستان بلد نیستم 

شما ببخشید 😊

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
سند ها به اسم منن من فقط بخاطر وجدانی و اخلاقی میخوام بهش پولی که داده رو بدم و البته زمانی از نظر ق ...

منظور من اینه که جوری باهاش صحبت کنین که کامل متوجه بشه شما از بعد احساسی به قضیه نگاه نمیکنین وبرای شما همه چیز تمام شدس ودیگه قصد ازدواج با ایشون رو ندارین

بچه ها من دارم تاپیک گزیده رو میخونم،نکات خیلی خوبیه.ولی می‌خوام الان شرایطمون بگم،شما راهنماییم کنی ...

سلام شما در وهله اول باید وام پرداخت کنید خب مگه قسطی بندی نیس وام ها

ماهانه اقساطی پرداختشون کنید مثلا ۲۰ تومن درامد همسرتون در ماه ۱۵ تومنش بدید برای اقساط وام

۵ تومن مونده برنامه ریزی کنید برای خرج خونه

حقوق خودتون برای خرج بچه ها کمک خرجی 

حتی بعد رو روال افتادید از حقوق خودتون تو پرداخت وام استفاده کنید ۵ تومن بزارید ۳ تومن بدید برای اقساط وام 

اگه حقوق شوهرتون یه جا نمیاد 

مثلا الان ۵ تومن واریز کردن براش 

۴ تومن بدید قسط ۱ تومن بزارید برای خرج خونه 

سلام خانمها من ماهه دیگه قرعه کشی بیست میلیون برام درمیاد حالا موندم برای خودم طلا بگیرم یا لباسشویی جدید برای خونه بگیرم لباسشویی دارما اما بیست ساله کار میکنه الان خیلی کهنه شده شوهرم از قرعه کشی  خبر نداره البته شوهرم اهله طلا گرفتن واسم نیست بخاطر همون دودلم طلا بگیرم یا لباسشویی 

بچه ها من دارم تاپیک گزیده رو میخونم،نکات خیلی خوبیه.ولی می‌خوام الان شرایطمون بگم،شما راهنماییم کنی ...

شوهر من شغلش ازاده هفتگی پول میگیره ما همینکار میکینم مثلا ۱۰ تومن میگیره ۵ تومن میزنیم کارت برای اقساط 

۵ تومن مونده ۱ تومن خرجی (گاهی ۲ تومن ) ۴ تومن چون درحال ساخت خونه هستیم مصالح وسیله برای خونه یا بدهی به استا کار ومصالحی اینچیزا اینجوری تقسیم بندی کردیم 

سلام خانمها من ماهه دیگه قرعه کشی بیست میلیون برام درمیاد حالا موندم برای خودم طلا بگیرم یا لباسشویی ...

خوب ماشین شوهرتون باید بگیره اقساطی بردارید از جایی شوهرتون قسطش بده ۲۰ تومن خودت طلا بگیر

سلام عزیزدلم یک دنیا سپاس.بیش ازین براش شما باشه انشاالله. من به اسم خودم و چند تا از بستگان اول از ...

عزیزم یه سوال ..اگر برات مقدوره ممنون میشم جوابموبدی ...

من الان ازطریق سامانه بام برای طرح مهربانی حساب باز کردم الان موجودیم فقط ۱۰هزارتومنه...

چون فعلا راه روششونمیدونم...میدونم مامان سبحان گل هم بارها توضیح دادن ...ولی من چون اون موقع بفکرش نبودم پیگیر نمیکردم والان نمیدونم کدوم صفحاتوبخونم....الان من خودم اگر ۵۰ملیون بطور مثال بزارم حساب طرح مهربانی مثلا بعد۱سال چقدروام میده؟؟

در واقع یک نفر دیگه قبلا پول خوابونده تو بانک و شما امتیاز اون شخص رو ازش می‌خرید و برای همون امتیاز ...

آره عزیزم اما اون شخص امتیاز رو انتقال میده به خریدار بعدش خریدار با اعتبار سنجی وام رو دریافت میکنه منم میخواستم امتیاز بخرم اما متاسفانه اعتبار سنجیم رد شد و نتونستم وام بگیرم🥺

فکر کردم با ضامن میشه

سلام دوستان از بانک مهر وام فوری گرفتم چندروزه پول به حسابم نیومده اطلاع دارین بعد چندروز به حس ...

سلام عزیزم من درخواست دادم بلافاصله کمتر از یک ربع اومد به حساب زنگ بزنین پشتیبانی راهنمایی میکنن 

البته فکر میکنم تو روزهای کاری واریز بشه 

سلام عزیزم آفرین بهتون که تونستین مستقل زندگی کنید ایشالا تنتون سلامت ودلتون خوش میشه بگید با وانت ...

سلام عزیزم من توی مرکز فروش مبل و میز تهران کار میکنم یافت‌آباد

اونجا یکی از کارهای جانبی همین وانت هست که وسایل رو تا خونه‌ی مشتری میبره توی تهران هزینه بردن از یه تومن شروع میشه بدون پول طبقات و کارگر 

من می‌خوام وانت بخرم یه راننده براش بگیرم بهش حقوق بدم این جابجایی رو انجام بده 

من دخترم وانت یکم کار مردونه‌ای هست اما خب وانت بار و اسنپ وانت هم شنیدم درآمد خوبی داره

در واقع یه وامی هست میگیرم میخواستم طلا بخرم خرید طلا عالیه اما من با این کار اون مبلغ رو تو جریان کار انداختم هم سود داره مثل همین درآمد هم خرج داره مثل استهلاک و بنزین اما روز هم رفته چون پول در گردش هست عالیه با پولی که هر ماه از این وانت بمونه تصمیم دارم طلا بخرم 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810