بچه ها التماستون میکنم این پست رو بخونید و بگید چیکار کنم؟
منو کسی ک دوسش دارم ک قراره با هم ازدواج کنیم بخاطر مخالفت خانوادش سه سالی هس همینجوری موندیم
با هم شراکتی چنتا خونه خریدیم ب اسم منم هستن
الان سر یسری وام ک من سر رسیدشونو یادم رفته بود بحثمون شد (دعوا نه در حد بحث تلفنی) بعدش از اون روز جواب تلفن و زنگامو نداد
منم یکی دوبار بش پیام دادم جواب داد ولی مثلا میگف شلوغم، نمیتونم صحبت کنم و اینا
دیگه زنگی یا پیامی نداد
الان ۲2 روز شده کلیم بدهی بانکی موندن ک من تنهایی از خانوادم پول قرض گرفتم دارم واریزشون میکنم کلی قسط سنگین هست که باید برای خونه ها پرداخت بشه وخیلی خیلی بیشتر از حقوق منه قبلا اون پرداختشون میکرد، ولی در توان مالی من نیستن نهایت بتونم دو سه ماه اقساط رو بدم
هر دو شاغلیم
من ۳۵ اون ۳۹
وقتی تازه با هم اشنا شدیم پدر و مادرم در قید حیات بودن الان هر دو فوت شدن و من تنها زندگی میکنم
این تاپیک رو چن روز پیش زدم بعدش با راهنمایی بچه ها بهش پیام دادم ی قراری بزار ببینمت باید صحبت کنیم گفت اگه میشه با پیام بگو اولش گفتم حرفام مهمن با پیام نمیشه بعدش بهش پیام دادم این وضع قراره تا کی ادامه پیدا کنه؟اگه تصمیمی گرفتی رک حرف دلت رو بزن ،جوابم رو نداد دو روز ازش گذشت
امروز این پیام ها رو بهش دادم
عی بدبختی خو مریضی؟روانیی؟چته؟؟چرا همچین میکنی
نمیخای خو نخواه به درک اسفل سافلین
منو بلاتکلیف ول کردی که چی بشه الان؟
خو مث آدمیزاد حرفتو بزن بچه دو ساله ای؟
خدا زبون داده واسه حرف زدن
اگه پیام میدم برا التماس کردنت نیست برا اینه که بلاتکلیف منو ول کردی رفتی معلومم نیست چته یک کلام بگو منم تکلیفمو بدونم باید چه تصمیمی بگیرم
یکساعت گذشت و جوابمو نداد منم بش پیام دادم
خب منظورت کاملا مشخصه
حرف نزدنت گویای همه چیز هست
خدا حافظ برای همیشه
از آخرین حرف زدنمون ۲۴ روز گذشته الان