2777
2789
عزیزم منم یجورایی کارمند محسوب میشم یعنی حقوق ثابت میگیرم اما چند جا کار میکنم باشگاه بانوان سه روز ...

خیلی هم عالی، از اینکه به فکر خودتون و آیندتون هستید خیلی خوبه، خدا بهتون سلامتی و توان مضاعف بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط و فقط پس انداز ، چیزی خرید نکنید میتونید تو بیمه ایران برا حقوق بازنشستگی سرمایه گذاری کنید با ح ...

سلام عزیزم میشه راجع به بیمه بازنشستگی ایران بیشتر توضیح بدید همون بیمه عمرمنظورتونه 

منم بییییییی نهاااااایت ولخرج بودم و البته هستم. با ماهی حدودا ۱۴ تومن که میاد به حسابم هزار تومنم پول جمع نمی کردم‌.

فقط توی این دوماه گذشته یک سکه ۱ گرمی پارسیان و یه نیم گرمی پارسیان برای خودم خریدم اول ماه های گذشته که حقوقمو گرفتم.

برای داداشم پس انداز می کردم حقوق خودشو ولی برای خودم نه اصلا

بچه ها التماستون میکنم این پست رو بخونید و بگید چیکار کنم؟

منو کسی ک دوسش دارم ک قراره با هم ازدواج کنیم بخاطر مخالفت خانوادش سه سالی هس همینجوری موندیم

با هم شراکتی چنتا خونه خریدیم ب اسم منم هستن

الان سر یسری وام ک من سر رسیدشونو یادم رفته بود بحثمون شد (دعوا نه در حد بحث تلفنی) بعدش از اون روز جواب تلفن و زنگامو نداد 

منم یکی دوبار بش پیام دادم جواب داد ولی مثلا میگف شلوغم، نمیتونم صحبت کنم و اینا

دیگه زنگی یا پیامی نداد

الان ۲2 روز شده کلیم بدهی بانکی موندن ک من تنهایی از خانوادم پول قرض گرفتم دارم واریزشون میکنم  کلی قسط سنگین هست که باید برای خونه ها پرداخت بشه وخیلی خیلی بیشتر از حقوق منه قبلا اون پرداختشون میکرد، ولی در توان مالی من نیستن نهایت بتونم دو سه ماه اقساط رو بدم

هر دو شاغلیم

من ۳۵ اون ۳۹

وقتی تازه با هم اشنا شدیم پدر و مادرم در قید حیات بودن الان هر دو فوت شدن و من تنها زندگی میکنم

این تاپیک رو چن روز پیش زدم بعدش با راهنمایی بچه ها بهش پیام دادم ی قراری بزار ببینمت باید صحبت کنیم گفت اگه میشه با پیام بگو اولش گفتم حرفام مهمن با پیام نمیشه بعدش بهش پیام دادم این وضع قراره تا کی ادامه پیدا کنه؟اگه تصمیمی گرفتی رک حرف دلت رو بزن ،جوابم رو نداد دو روز ازش گذشت

امروز این پیام ها رو بهش دادم

عی بدبختی خو مریضی؟روانیی؟چته؟؟چرا همچین میکنی

نمیخای خو نخواه به درک اسفل سافلین

منو بلاتکلیف ول کردی که چی بشه الان؟

خو مث آدمیزاد حرفتو بزن بچه دو ساله ای؟

خدا زبون داده واسه حرف زدن 

اگه پیام میدم برا التماس کردنت نیست برا اینه که بلاتکلیف منو ول کردی رفتی معلومم نیست چته یک کلام بگو منم تکلیفمو بدونم باید چه تصمیمی بگیرم

یکساعت گذشت و جوابمو نداد منم بش پیام دادم

خب منظورت کاملا مشخصه

حرف نزدنت گویای همه چیز هست

خدا حافظ برای همیشه

از آخرین حرف زدنمون ۲۴ روز گذشته الان

بچه ها من دارم تاپیک گزیده رو میخونم،

نکات خیلی خوبیه.

ولی می‌خوام الان شرایطمون بگم،شما راهنماییم کنین.

شوهرم یه شغل آزاد داره که یه وقتایی شاید ۵ تومن درآمد ماهانه باشه،یه وقتایی ۲۰ تومن.نهایتا اون ۲۰ تومنه.

ما حدودا ۷۰۰ ملیون وام دارم.

خونه برای خودمونه ولی ماشین نداریم.

من یه حقوق ۷ تومنی اونم از مهر خواهم داشت به مدت ۸ ماه.

اون ۷۰۰ ملیون الان سررسیدش رسیده و نداریم که بپردازیم و از این بابت داغونیم.

شوهرم کلا امیدی ندارم به پرداختش،میگه خونه رو بفروشیم بدیم که خونه هم خداروشکر فروش نمیره.

این وامها که گفتم یکیش به نام منه۲۵۰ ملیون،دو تاش به نام شوهرمه.

شما بیاین بگین چیکار کنم؟

حقوق من که نهایتا می‌ره پای خرجای جانبی (مدرسه ی بچه ها و دندونپزشکی و لباس و این چیزا)

با این جور حقوق شوهرم امیدی هست که وام رو بتونیم بپردازیم.

خیلی با وام گرفتنای شوهرم مخالفت کردم ولی اون همینجور گرفته.

الان که باید بپردازد میبینم نمیتونه

ببین سعی کن همیشه موقع خرید طلا حواست جمع باشه و زرنگ باشی، چون طلا فروش جماعت کلاهبرداری تو خونشونه ...

مرسی مهربون لطفا از این به بعد منم تو گروهتون تگ کنین

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
بچه ها التماستون میکنم این پست رو بخونید و بگید چیکار کنم؟منو کسی ک دوسش دارم ک قراره با هم ازدواج ک ...

بهش پیام بدین وبدون هیچ گونه توهینی کاملا خونسرد واروم بگین از نظر شما وجهه عاطفی بحث تمومشدس وفقط به جهت شراکت که بهش پیام میدین وبگین که اگه اینجوری بخواد ادامه بده به خاطر اینکه نمیتونین اقساط رو پرداخت کنین مجبورین از لحاظ قانونی اقدام کنین

سلاممممممن خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌ ...

سلام عزیزم  آفرین بهتون که تونستین مستقل زندگی کنید ایشالا تنتون سلامت ودلتون خوش میشه بگید با وانت چکار می‌میخاید انجام بدید شاید ایده بشه برای دوستانی که دنبال افزایش درآمد هستن به نظرم دوستان چقدر خوب میشه توی این تایپک که پس انداز هستش علاوه بر راههای صرفه جویی از ایده‌های کسب درآمد بیشترهم صحبت بشه اگر موافق هستید لایک کنید ممنونم از همگی تون

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
2810