2777
2789
سلام دوستان شبتون زیبا...الهی شکر که یاس عزیزم اوکی هستی، من خیلی اعضای این تاپیک و تاپیک مینیمالیست ...

انشاالله به سلامتی و دل خوش برید خونه جدید  

خونه پدری من سرامیک بود روش لمینت زدن البته جنس عالی قبل از کرونا خییلی شیک و گرمه تیره اس کثیفی هم مشخص نیست ولی مادرم روش حساسه میگه نمیتونم طی بکشم بیشتر قالی و قالیچه پهن کرده  

خونه من سنگه ولی طرح لمینت تو دید اول فک میکنن لمینت هست مزایاش اینه واسه طی کشیدن و شست و شو مشکلی نداره 

ما که بچه دارم من سنگ رو بیشتر می پسندم ،مدام هم به تراس رفت و آمد دارم 

سلام عزیزدلم یک دنیا سپاس.بیش ازین براش شما باشه انشاالله. من به اسم خودم و چند تا از بستگان اول از ...

واقعیتش تا حداکثر نیمه مهر یه پولی به دستم میرسه در حدود یک میلیارد وسیصد ویه خونه 55 متری دارم که رهن کامل دادم و یک سال ونیم پیش تقریبا خریدمش وخودم جای دیگه مستاجرم که در حال حاضر ماهی شش ملیون اجاره میدم وآذر سر سال این خونه میشه که حتما اجاره رو بیشتر میکنه حداقل 10 میلیون میشه ماهی. حالا من در نظرمه که با پولی که مهر میرسه وفروش خونه یه خونه بزرگتر بخرم وبرم خونه خودم بشینم اما باپولی که به دست میارم نمیتونونم اون متراژی که میخوام بخرم. ودنبال وام میگردم با درصد سود کمتر مثل  بانک رسالت ومهر وطرح مهربانی بانک ملی که بتونم پول بیشتریداشته باشم وپولی که میخوام بدم اجاره بدم قسط وام .خودم میگم مهر که پول به دستم رسید بخوابونم حساب بانک رسالت یا مهر وام بگیرم اما این چند ماه طول میکشه ومیترسم خونه گرون بشه وارزش پولی که تو بانک خوابوندم بیاد پایین. حالا به نظرشما چیکار کنم که بهتر باشه چه راهکاری دارین. از شما واز همه مغز متفکرهای گروه مثل  @masumehjoon    

وخیلهای دیگه که اسمشون یادم نیست کمک وهمفکری میخوام که انشاالله از مستاجری نجات پیدا کنم

ببخشیدکه پر حرفی کردم🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اولش نیاز های ماهانه خودتو که خودت هزینشو میدی لیست بندی کن که برای هرکس متفاوته... سعی کن همیشه ...

مرسی واقعااا 

بعد خب یسوال من طلارو برای پس انداز میخوام چی بخرم که فردا خواستم بفروشم ازم کم نکنن اخه سرم خیلییی کلاه رفته بهم انداختن

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
اجرت و سود پارسیان هاش از بیرون بیشتره ولی خب چون قسطیه خیلی خوبه، چرا وسایل دیگه مورد نیاز رو نمیخر ...

آخه چیز خاصی لازم ندارم،شرایط بیرون رفتنم ندارم،قیمتشو چک کردم یه ۵۰ تومنی از سایت بیشتر بود که ۱۰۰ تومنم بهم تخفیف داده همون قیمت بیرون میشه تازه ارزونترم میشه 

مرسی واقعااا بعد خب یسوال من طلارو برای پس انداز میخوام چی بخرم که فردا خواستم بفروشم ازم کم نکنن اخ ...

ببین سعی کن همیشه موقع خرید طلا حواست جمع باشه و زرنگ باشی، چون طلا فروش جماعت کلاهبرداری تو خونشونه(بعضی هاشون خوبن ها، ولی 98 درصد بدن) 🫠😂 اول که سعی کن وقتی رفتی ازش بپرسی، قیمت طلا چنده؟ این طلا چند گرمه؟ اجرت و سود و... اینجا چنده؟ همیشه هم برو تو ماشین حساب گوشیت ، چون طلا فروش اینجوری حس میکنه شما هم یه چیزایی میفهمید و خیلی خودش رو دست بالا نمیگیره😅

سعی کن همیشه طلای دست دوم برداری چون دست دوم فقط سود فروشنده رو داره و بقیه چیزا رو نداره و حساب کردنش خیلی راحته. 

قیمت طلا*وزن طلا+سود طلا فروش

این برای طلای دست دومه و سود طلای دست دوم هم نهایت 7 درصده و خودت حساب کن و مراقب باش کلاه سرت نره. 

....💖!
واقعیتش تا حداکثر نیمه مهر یه پولی به دستم میرسه در حدود یک میلیارد وسیصد ویه خونه 55 متری دارم که ر ...

عزیزم تا چقدر میتونید اقساط پرداخت کنید؟چون امتیاز دهی مهر خیلی لاک پشتی رسالت بهتر بانک ملی ام ی خورده بهتر من همشو گرفتم .بنظرم اگر سریع می‌خواید وام رو برداشت کنید بانکای دیگه سراغ بگیرید 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آخه چیز خاصی لازم ندارم،شرایط بیرون رفتنم ندارم،قیمتشو چک کردم یه ۵۰ تومنی از سایت بیشتر بود که ۱۰۰ ...

خب پس بخر چون در اصل داری از طلا فروشی میخری و اسنپ فقط واسطه هست، منم یه پلاک قلبی ریز برداشتم که اجرتش خیلییی بالا بود ولی راضیم هم چون قسطی بود و هم چون خیلی خوشگل بود🫠😂

....💖!
عزیزم تا چقدر میتونید اقساط پرداخت کنید؟چون امتیاز دهی مهر خیلی لاک پشتی رسالت بهتر بانک ملی ام ی خو ...

ببینید من الان مستاجرم وماهی شش میلیون اجاره میدم قطعا امسال ماهی ده میلیون میشه اجاره من میخوام پول اجاره بره برای قسط حالا کمی هم قسط بیشتر شد چاره ای نیست در عوضش میرم خونه خودم. بانکهای دیگه 23 درصد میدن وقسطش بیشتر میشه در حالی که بانک رسالت یا مهر یا مهربانی 4 درصد هستش هم مبلغ قسطاشون کمتره وهم من میتونم مبلغ بیشتری وام بگیرم 

سلاممممممن خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌ ...

آفرین بهتون افتخار کردم،خیلی خوب و مفید هم توضیح دادید، میشه در مورد طلاسی و میلی گلد توضیح بدید، آخه منم خیلی ولخرجم و چیزی از حقوقم نمی مونه

سلاممممممن خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌ ...

اگه اشکال نداره در مورد کارهایی که انجام می دید توضیح می دید، منم کارمندم ولی اصلا از درآمدم راضی نیستم، با این درآمد به هیچ جا نمیشه رسید، دلم میخواد شغل دوم داشته باشم 

آفرین بهتون افتخار کردم،خیلی خوب و مفید هم توضیح دادید، میشه در مورد طلاسی و میلی گلد توضیح بدید، آخ ...

مرسی عزیزم😍😍😍

عشقم من خرید هیجانی زیاد دارم مثلا میرم کافه قهوه و کیک میخورم میگم دوباره یه قهوه‌ی دیگه بخرم خب این دیگه واجب نیست همونجا حساب میکنم مثلا قهوه ١٣٠ تومنه میریزم تو طلاسی 

یا مثلاً غذا دارم اما میگم از بیرون بخرم باز میریزم طلاسی

اینجوری هم به سلامتیم اهمیت دادن هم پولم رو پس‌انداز کردم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
اگه اشکال نداره در مورد کارهایی که انجام می دید توضیح می دید، منم کارمندم ولی اصلا از درآمدم راضی نی ...

عزیزم منم یجورایی کارمند محسوب میشم یعنی حقوق ثابت میگیرم اما چند جا کار میکنم باشگاه بانوان سه روز در هفته

توی شوروم وسایل چوبی سه روز در هفته

سه روز هم بعدازظهرها بچه‌ی خواهرم رو نگه میدارم

حسابداری هم میخونم که بجای فروش مبل و میز بشم حسابدار مجموعه که خب قطعا درآمدم خیلی بالا میره

یکار دیگه هم که دارم انجام میدم برای بالا بردن درآمد خرید وانت هست که بدم کسی روش کار کنه اینم میشه یه درآمد

در اصل من بجای اینکه خرجم رو کم کنم

درآمدم رو بیشتر کردم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
هزینه تعمیر پایین خیلی زیاد حداقل ۳۰۰ میلیون میخام الان قسط و وام زیاد دارم حداقل تا دو سال دیگه نمی ...

ایده پرورش گل خیلی خوب بود به خصوص حالا که جا و علاقه دارید، به نظر من همین ایده رو دنبال کنید و پولی که ازش به دست میارید بذارید برای تعمیرات اما تا اون زمان باهاش طلا بخرید تا از ارزش نیوفته

2810