سلاممممم
من خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پسانداز
مادرم که فوت شد تازه فهمیدم هیچی ندارم و هیچکس بغیر از خودم هم نمیتونه کاری بکنه
اینکه بگم برادرم داره خواهرم پولداره ربطی به من ندارن هرکی هرچی داره برا خودشه
هیچوقت از بقیه توقع نداشتم اما اینکه دیدم چجوری پشتم خالی شد ناراحت و غمگینم کرد
بعد یه مدت دیدم اینجوری نمیشه زندگی کرد بلند شدم و برای خودم فقط و فقط برای خودم تلاش کردم
یه خونهی خیلی خوب اما با اجاره بالا در منطقه خوب تهران اجاره کردم میتونستم برم جای ارزون اما نمیخواستم کسی بگه پدر و مادر نداره خودش هم عرضه ندارم ببین کارش به کجا کشیده چون کل خانوادهی من پولدارن نخواستم کم بیارم
وقتی خونه رو گرفتم بغیر از تخت و کتابخونهام هیچی نداشتم تا دو ماه تو خونم یخچال نداشتم تو اوج مرداد حتی آب خنک نداشتم تازه اینجا فهمیدم واااای من تو این سالها چه ظلمی به خودم کردم که الان یه پسانداز ندارم بتونم برا خودم زندگی کنم
خودم رو انداختم تو قسط و وام و قرضالحسنه خونگی
فهمیدم من اگه هزار تومان هم تو حسابم باشه خرج میکنم پس بیشتر از توانم وام برداشتم بعد رفتم دنبال جور کردن پولش
این بهم کمک کرد بتونم زندگی کنم
بعد دو سال من یه خونه رو کامل پر از وسایل کردم از بهترین و قشنگترین وسایل
یه ماشین کوچیک هم خریدم الانم باز دنبال خرید وانت میگردم تا درآمدم رو بیشتر کنم
من سبک زندگیم رو عوض نکردم هنوز هم خیلی ولخرجم حداقل هفتهای یکبار میرم رستوران تقریبا هرروز کافهام مسافرت زیاد میرم
اما یاد گرفتم مدیریت کنم
اول قسط میدم بعد طلا میخرم بعد خرج میکنم
چیزهایی که خیلی به من کمک کرد:
✅خرید طلا هست حتی چند صوت موقع خرید ماشین من محتاج هزار تومنها بودم که همین پارسیانها کمکم کرد
✅ گرفتم وام و قرضالحسنه خونگی الانم تا ببینم جایی وام میدن اقدام میکنم خودم رو همیشه به ریال بدهکار میکنم
✅ طلاسی و میلی گلد خیلی خیلی به من کمک کرد من خیلی قهوه میخورم و به طبع کافه زیاد میرم دیگه سادهترین قهوه الان ٢٠٠ تومن میشه خیلی وقتها این قهوه رو نمیخورم پولش رو میریزم این سایتها بدون اینکه بهم فشار بیاد یه پسانداز خوبی شده که لذتبخشه
✅ گرونترین و بهترین جنس رو میخرم چه لوازم خونه چه آرایشی چه لباس چه مواد غذایی و مکمل و دارو اینجوری درسته اولش خرج زیادی کردم اما اون وسیله برام سالها کار میکنه همیشه هم ظاهر قشنگی دارم
✅ پختن غذا این شاید برای خانمهای کدبانو تاپیک خندهدار باشه اما من خیلی به ندرت آشپزی میکردم همین باعث میشد خیلی پول در ماه هزینه کنم
✅ و مهمترین و اصلیترین کاری که کردم، بالا بردن درآمدم بود به هیچ کاری نه نگفتم الان سه جا کار میکنم و در کنارش دارم حسابداری میخونم تا باز درآمدم بالا بره
هنوز خیلی خیلی جا دارم تا به اون نقطه امن خودم برسم اما از خودم راضیم☺️