2777
2789
سلام عزیزم من چندین ساله که با تاپیک همراه هستم اما خیلی کم پست گذاشتم. میخواستم تبریک بگم بهتون باب ...

اینکه چقدر بگذارید و چه مدت بمونه ک وام تعلق بگیره رو دقیق و باجزییات در جدول طرح مهربانی نوشته چون مبالغ متفاوت هرکس مبلغی میتونه بگذاره و زمان موندن پول در حسابم متفاوت یه نفر ی سال با پولش کاری نداره اما کسی دیگه میگه دوماه مثلا میتونم بزارم.شما از نت جدول طرح مهربانی بانک ملی رو دانلود کنید همه چیز رو قشنگ و مرتب توضیح داده عزیزم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام عزیزدلم یک دنیا سپاس.بیش ازین براش شما باشه انشاالله. من به اسم خودم و چند تا از بستگان اول از ...

خیلی ممنونم عزیزم سپاس بیکران خیلی ممنونم که توضیح دادی🌹😘انشاالله بهترینها وبیشترینها نصیب قلب مهربونت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مشکل ضامن ندارید وام بخرید وام بانک رسالت یا مهر خیلی می‌تونه کمک کننده باشه براتون حدودا به از ...

از کجا میشه خرید عزیزم؟ 

من مشهدم جایی رو سراغ دارید شما؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

خانماااا با ماهی ۵تومن چیکارمیشه کرد؟!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
یه سوال دیگه،امزوز اسنپ ۲ تومن خرید قسطی بهت داده،باهاش پارسیان بخرم؟معتبره؟

اجرت و سود پارسیان هاش از بیرون بیشتره ولی خب چون قسطیه خیلی خوبه، چرا وسایل دیگه مورد نیاز رو نمیخری و پول اونارو پارسیان نمیخری؟ مثل لوازم تحریر بچه ها، یا لوازم دیگه... 

....💖!
دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی، پ ...

فقط و فقط پس انداز ، چیزی خرید نکنید 

میتونید تو بیمه ایران برا حقوق بازنشستگی سرمایه گذاری کنید با حداقل ۱۲ سال میتونید حقوق دریافت کنید و هیچ ربطی هم به بیمه تامین اجتماعی نداره و به غیر از حقوق هم آخر ش بهتون یه سنوات میده . من جدولش رو دارم 

و راه حل دوم اینکه پولتون رو پس انداز کنید تو زراعت بانک (مخصوص ها خارجی ها )و در ترکیه حساب باز کنید بهتون سود ۴۰ درصد میده با اپلیکیشن زراعت بانک سوم اینکه سکه طلا پارسیان بخرید هر ماه بستگی به بودجه تون داره ۵۰سوت ، ۲۰۰سوت 

که زیر یک میلیون تومن هست 

5ملیون حقوق یا 5 ملیون فقط پس انداز؟

نه حقوقق

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که ...

سلاممممم

من خیلی خیلی ولخرج بودم از ١۶ سالگی خودم کار کردم و دستم تو جیب خودم بوده اما دریغ از یک پس‌انداز

مادرم که فوت شد تازه فهمیدم هیچی ندارم و هیچکس بغیر از خودم هم نمیتونه کاری بکنه

اینکه بگم برادرم داره خواهرم پولداره ربطی به من ندارن هرکی هرچی داره برا خودشه

هیچوقت از بقیه توقع نداشتم اما اینکه دیدم چجوری پشتم خالی شد ناراحت و غمگینم کرد

بعد یه مدت دیدم اینجوری نمیشه زندگی کرد بلند شدم و برای خودم فقط و فقط برای خودم تلاش کردم

یه خونه‌ی خیلی خوب اما با اجاره بالا در منطقه خوب تهران اجاره کردم میتونستم برم جای ارزون اما نمی‌خواستم کسی بگه پدر و مادر نداره خودش هم عرضه ندارم ببین کارش به کجا کشیده چون کل خانواده‌ی من پولدارن نخواستم کم بیارم

وقتی خونه رو گرفتم بغیر از تخت و کتابخونه‌ام هیچی نداشتم تا دو ماه تو خونم یخچال نداشتم تو اوج مرداد حتی آب خنک نداشتم تازه اینجا فهمیدم واااای من تو این سال‌ها چه ظلمی به خودم کردم که الان یه پس‌انداز ندارم بتونم برا خودم زندگی کنم

خودم رو انداختم تو قسط و وام و قرض‌الحسنه خونگی 

فهمیدم من اگه هزار تومان هم تو حسابم باشه خرج میکنم پس بیشتر از توانم وام برداشتم بعد رفتم دنبال جور کردن پولش 

این بهم کمک کرد بتونم زندگی کنم

بعد دو سال من یه خونه رو کامل پر از وسایل کردم از بهترین و قشنگترین وسایل

یه ماشین کوچیک هم خریدم الانم باز دنبال خرید وانت میگردم تا درآمدم رو بیشتر کنم

من سبک زندگیم رو عوض نکردم هنوز هم خیلی ولخرجم حداقل هفته‌ای یکبار میرم رستوران تقریبا هرروز کافه‌ام مسافرت زیاد میرم

اما یاد گرفتم مدیریت کنم

اول قسط میدم بعد طلا میخرم بعد خرج میکنم 

چیزهایی که خیلی به من کمک کرد:

✅خرید طلا هست حتی چند صوت موقع خرید ماشین من محتاج هزار تومن‌ها بودم که همین پارسیان‌ها کمکم کرد

✅ گرفتم وام و قرض‌الحسنه خونگی الانم تا ببینم جایی وام میدن اقدام میکنم خودم رو همیشه به ریال بدهکار میکنم

✅ طلاسی و میلی‌ گلد خیلی خیلی به من کمک کرد من خیلی قهوه میخورم و به طبع کافه زیاد میرم دیگه ساده‌ترین قهوه الان ٢٠٠ تومن میشه خیلی وقت‌ها این قهوه رو نمیخورم پولش رو میریزم این سایت‌ها بدون اینکه بهم فشار بیاد یه پس‌انداز خوبی شده که لذت‌بخشه

✅ گرون‌ترین و بهترین جنس رو میخرم چه لوازم خونه چه آرایشی چه لباس چه مواد غذایی و مکمل و دارو اینجوری درسته اولش خرج زیادی کردم اما اون وسیله برام سال‌ها کار می‌کنه همیشه هم ظاهر قشنگی دارم

✅ پختن غذا این شاید برای خانم‌های کدبانو تاپیک خنده‌دار باشه اما من خیلی به ندرت آشپزی میکردم همین باعث می‌شد خیلی پول در ماه هزینه کنم

✅ و مهمترین و اصلی‌ترین کاری که کردم، بالا بردن درآمدم بود به هیچ کاری نه نگفتم الان سه جا کار میکنم و در کنارش دارم حسابداری میخونم تا باز درآمدم بالا بره

هنوز خیلی خیلی جا دارم تا به اون نقطه امن خودم برسم اما از خودم راضیم☺️

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
نه حقوقق

خب اولش نیاز های ماهانه خودتو که خودت هزینشو میدی لیست بندی کن که برای هرکس متفاوته... سعی کن همیشه یه حدود هزینه ای رو به غیر از نیاز هات هم کنار بزاری برای اتفاقاتی که شاید بیوفته و به پول احتیاج داشته باشی، اگر اون پول خرج شد که هیچ اگر خرج نشد میتونی جمع کنی و در اخر باهاش یه سفر کوچیک هم شده خودتو مهمون کنی. 

در مورد پس انداز هم هر چقدر در اخر از درامدت تو اون لیست موند رو اول ماه طلا کم اجرت یا پارسیان بخر

....💖!
2810