2777
2789
سلام و صد سلام خدمت دوستای گلمصبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️خب یه پنج شنبه دیگه از راه رسید دوستانو چش ...

سلام معصومه بانو خوبین من چند بار ازتون یه سوال پرسیدم اگه امکان داره مهربونی کنینمنو راهنمایی کنین من میخوام واسه کسب در آمد تو خونه قالی ببافم میخاستم راجع به بازار کارش بهم یکم تو ضیح بدین ❤️💔

اسم دکتر رو اگر امکان داره پی وی میگید؟

سلام عزیزم من چندین ساله که با تاپیک همراه هستم اما خیلی کم پست گذاشتم. میخواستم تبریک بگم بهتون بابت خرید خونه. انشاالله پراز خیرو برکت وخوشی وخوشبختی باشه براتون وصدای خنده هاتون توش بپیچه❤

واینکه یه سوال داشتم ازتون میشه برام ریز وبا جزئیات بگی چطوری برای خودتون وبا حساب اطرافیانتون از طرح مهربانی بانک ملی وام گرفتید؟ 

مثلا چقدر پول توی هر حساب خوابوندین؟ چندماه؟ چقدروام دادن؟ چه مدت باید پول توی حساب باشه تا وام بهش تعلق بگیره؟ 

ممنون میشم اگه ریز وبا جزئیات برام توضیح بدین عزیزم

پیشاپیش هم تشکر میکنم ازوقتی که میزارین🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام یه سوال لطفا راهنمایی کنید

من یه دختر ۳۵ ساله مجردم تنها زندگی میکنم شهرمون هم کوچیکه یه خونه دو طبقه در حد ۱۱۰ متری دارم خودم طبقه بالا میشینم چون طبقه پایین نیاز به تعمیر داره الان مستاجر هم توش نیست خالیه چون قدیمیه اینجوری برا سکونت خوب نیست

خودمم کارمندم حقوقم ۳۰ ی پراید مدل پایینم دارم

دو سالی هست گل آپارتمانی علاقه دارم میخرم تکثیر میکردم نزدیک به ۲۰۰ گلدون داشتم تو تراس بودن بخاطر گرما بیشترشون خراب شد تا چند روز پیش اومدم اونایی ک مونده بودن گذاشتم دیوار فروختم روزی سه تاش تقریبا فروش میرف دونه ای ۸۰ تومن

حالا بنظرتون همون طبقه پایینو بکنم پرورش گل؟ تبلیغ کنم هم توش تولید و پرورش کنم هم مردم بیان حضوری و اینترنتی گل بخرن؟

به نظرم شما چون شاغلی ودرامد داری  هزینه کن طبقه پایین  ودرست کن  بده مستاجر هم خونت درست شده هم اینکه درآمد دومی هم داری  واینکه شاغلی میتونی به پرورش گل و اینا رسیدگی کنی تو مقیاس بالاتر  به نظرم کار حساس یه پرورش گل باید خیلی وقت بزاری  درتوانت هست 

خودش بچه گیری نیست،ولی چون تک فرزند هم هست گاهی تو خونه حوصله اش سر میره،البته اینجا تو کوچه و پارک ...

سلام دوست عزیز. نمیدونم الان که بهتون پیام میدم برای پسرتون گوشی خریدید یا نه توجه کنید. این سن یه مقدار برای گوشی شخصی زوده. انشالله وقتی چهارده پونزده سالش شد براش گوشی بخرید. و حتما قبل از خرید گوشی براش قوانین در نظر بگیرید. مثل اینکه چند ساعت در روز استفاده کنه. رمز نداشته باشه. گوشیشو سایلنت نکنه تو خونه. و اگه این قوانین رعایت نشه چه پیامدی داره.

تو این سن پی است فور بهتره البته اونم باز اولش باید مشخص کنید که روزی چند ساعت استفاده کنه

بچه ها سلام یه سوال لطفا راهنمایی کنیدمن یه دختر ۳۵ ساله مجردم تنها زندگی میکنم شهرمون هم کوچیکه یه ...

اگه علاقه داری چرا که نه... هرکاری علاقه پشتش باشه موفق میشه توی دیوار اگه خوب فروش میره انجام بده🫠

....💖!
2810