سلام عزیزدلم معصومه ی مهربون و دوست داشتنی ❤
دوستای عزیزم سلام صبح آدینتون ب خیر و شادی❤
معصومه جون گفتی از قبل وبعدتون بگین من خیلی مویی تو اشتباه بودم بخاطر همین لازم دونستم بگم
از اونجایی ک همیشه شاگرد خوبی بودم درسمو خوب پس میدم🤣چ تو درس و دانشگاه چ برای مامانم 😊
یعنی قشنگگگگ هر کاری مامانم میکرد سرلوحه قرار داده بودم مامانم بسیار زن قانع و قناعت کار و فداکار و از خود گذشته ای هست 😘
در عوض پدرم فوق العاده ولخررررررج 🌺
یعنی تو زندگی از نظر اقتصادی نقطه مقابل هم هستن🌹
اشتباه مادرم این بود ک خرج نمیتراشید برای پدرم و حتی از نیازای اساسی خودش هم میگذشت ک پدرم پیشرفت کنه امااا اون روز ب روز ولخرج تر میشد خرج عروسی عمه و عمو و جهازاشون رو بابام میداد😕
لباس براشون بخره و مرغ و گوشت و وسیله بخره
اوووو نگم ک ولخرجایی ک نمیکرد
ی جورایی مهر طلب بود پدرم ...
من بعد از آشنایی با اینجا فهمیدم ک چرااا مامانم بجا اینکه همیشه از دست کارای بابام حرص بخوره و کار بجایی نبره چرا شروع نکرد خودش پس انداز کنه 🤔؟
جوابش اینه بلد نبود اصن ب ذهنشم نرسیده بود دقیقا مثل خودم ک با اینکه الحمدالله همسرم تو هر کاری ک من بخوام همراهم هست منم اهل قناعت بودم اماااا نکته مهمش بلد نبودم با پول خورده ها میشه طلا خرید اصن نمیدونستم طلای بی اجرت چیه 🙈
وای اصلا نمپرسیدم این طلایی ک من دارم میخرم چند درصد اجرت داره😐
پول میذاشتم بانک سال تا سال میموند سودشو میگرفتم 😕
طلا خریدنم چی ؟ شده بود طلایی میخریدم و بعد دوسه سال میفروختم بازم پول خودمو بهم نمیدادن😅 و این میشد ک از خرید طلا هم دل خوش نداشتیم دیگ🌹
پس نکته حرف من اینه ک قناعت و صرفه جویی ب تنهایی ب درد نمیخوره باید بتونی سیوش کنی 💚
باید برای کارات هدف و انگیزه داشته باشی🌹
عزیزان ببخشید پرگویی کردم .دوستون دارم
هدف بزرگم خرید خونه اس اینکه سقف بالاسرم از خودم باشه
اگر هدفم بزرگه خدای خیلی بزرگتری دارم ک ب هر کاری تواناست و همه امور جهان در دست اوست.
من خواستم و او شنید... 😗❤