2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاموقت بخیرمن سالها پیش توی یه همچین تایپیکی بودم چقدر تجربیات عالی وخوبی بود بعدش دیگه اصلا نی نی ...

بله عزیزم من شمارو میشناسم فعال بودین اونجا.انشالله موفق و پیروز باشین.یاد گروه ساغر جون منو انداختین و یاد روزهای گذشته ی زندگیم.

دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که ...

سلام عزیزدلم معصومه ی مهربون و دوست داشتنی ❤

دوستای عزیزم سلام صبح آدینتون ب خیر و شادی❤

معصومه جون گفتی از قبل وبعدتون بگین من خیلی مویی تو اشتباه بودم بخاطر همین لازم دونستم بگم 

از اونجایی ک همیشه شاگرد خوبی بودم درسمو خوب پس میدم🤣چ تو درس و دانشگاه چ برای مامانم 😊

یعنی قشنگگگگ هر کاری مامانم میکرد سرلوحه قرار داده بودم مامانم بسیار زن قانع و قناعت کار و فداکار و از خود گذشته ای هست 😘

در عوض پدرم فوق العاده ولخررررررج 🌺

یعنی تو زندگی از نظر اقتصادی نقطه مقابل هم هستن🌹

اشتباه مادرم این بود ک خرج نمیتراشید برای پدرم و حتی از نیازای اساسی خودش هم میگذشت ک پدرم پیشرفت کنه امااا اون روز ب روز ولخرج تر میشد خرج عروسی عمه و عمو و جهازاشون رو بابام میداد😕

لباس براشون بخره و مرغ و گوشت و وسیله بخره 

اوووو نگم ک ولخرجایی ک نمیکرد

ی جورایی مهر طلب بود پدرم ...

من بعد از آشنایی با اینجا فهمیدم ک چرااا مامانم بجا اینکه همیشه از دست کارای بابام حرص بخوره و کار بجایی نبره چرا شروع نکرد خودش پس انداز کنه 🤔؟

جوابش اینه بلد نبود اصن ب ذهنشم نرسیده بود دقیقا مثل خودم ک با اینکه الحمدالله همسرم تو هر کاری ک من بخوام همراهم هست منم اهل قناعت بودم اماااا نکته مهمش بلد نبودم با پول خورده ها میشه طلا خرید اصن نمیدونستم طلای بی اجرت چیه 🙈

وای اصلا نمپرسیدم این طلایی ک من دارم میخرم چند درصد اجرت داره😐

پول میذاشتم بانک سال تا سال میموند سودشو میگرفتم 😕

طلا خریدنم چی ؟ شده بود طلایی میخریدم و بعد دوسه سال میفروختم بازم پول خودمو بهم نمیدادن😅 و این میشد ک از خرید طلا هم دل خوش نداشتیم دیگ🌹

پس نکته حرف من اینه ک قناعت و صرفه جویی ب تنهایی ب درد نمیخوره باید بتونی سیوش کنی 💚

باید برای کارات هدف و انگیزه داشته باشی🌹

عزیزان ببخشید پرگویی کردم .دوستون دارم 

هدف بزرگم خرید خونه اس اینکه سقف بالاسرم از خودم باشه 

اگر هدفم بزرگه خدای خیلی بزرگتری دارم ک ب هر کاری تواناست و همه امور جهان در دست اوست.

من خواستم و او شنید... 😗❤

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
خب با طلا و سرمایه من خرید و فروش انجام میده ...

من از یه طلا فروش خرید میکنم که فقط به اون اعتماد دارم طلای آبشده هم داره بهش گفتم من این کارو بکنم برام نگه میدارید گفت به هیچ وجه این کارو نکن اصلا کار درستی نیست چندتا دلیل منطقی آورد گفت وگرنه به نفع منه ولی دلایلش یادم نیست زایمان حافظه انو ضعیف کرده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من از یه طلا فروش خرید میکنم که فقط به اون اعتماد دارم طلای آبشده هم داره بهش گفتم من این کارو بکنم ...

سلام عزیزم شاید یکی از دلایلش بحث اعتماد بوده ،که طلا فروش من از اقوام نزدیک هستن ...ما همه چی رو مشخص کردیم و طلا فروشه داخل دو تا دفتر یادداشت می کنه ومن هم فاکتور دارم ...من پول دستشون ندادم که از ارزشش کم بشه من به گرم طلا پیششون دارم ...من باید اون طلا رو میذاشتم تو خونمون ولی حالا پیش طلا فروشه،هم پولی ماهیانه دریافت می کنم هم دیگه خیالم از دزدیده شدن طلا راحته ....نمی دونم واقعا . انشاالله که مشکلی پیش نیاد ...الهی که همه پر روزی باشم و سلامت

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلمصبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️خب یه پنج شنبه دیگه از راه رسید دوستانو چش ...

سلام عزیزم واقعا پست های شما به آدم انرژی میده کاش من چندین سال قبل با شما آشنا بودم تا الان زنذگیم با دو تا بچه نابود نمی شد و جدا نمی شدم. 

اگر مشکل ضامن ندارید وام بخرید وام بانک رسالت یا مهر خیلی می‌تونه کمک کننده باشه براتون حدودا به از ...

عزیزم مگه بانک رسالت با ضامن هم وام میده؟؟. چون شنیدم فقط با اعتبارسنجی وام میده 

دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که ...

اهداف ۱۰ ساله برای خودتون بطور تقریبی مشخص کنید و آن رو به اهداف ۵ ساله و بعد یکساله و ماهانه تنظیم کنید.( تا هدف مشخص نباشه از فرصت‌ها استفاده نمیشه)

معصومه جان لطفا متن بالا👆 رو کمی شفافتر با مثال توضیح میدین؟

سلام دوستان شبتون زیبا...الهی شکر که یاس عزیزم اوکی هستی، من خیلی اعضای این تاپیک و تاپیک مینیمالیست ...

سلام عزیزم، من خونه قبلیم کف لمینت بود این خونه سرامیک، 

از نظر ظاهری خیلی با هم فرق دارن.

مال من لمینت طرح و رنگ چوب بود و به من حس خوبی میداد و اگه فرصت نمیکردم دو سه روز طی بکشم زیاد لکه ها یا پرز و مو رو نشون نمیداد کارم راحت تر بود🤭🤭🙃 

سرامیک سفید همه چی روش مشخصه و زود به زود باید تمیز بشه، درزهاش تیره میشه.

و تفاوت اصلیشون از نظر من اینه که سرامیک زمستونها سردتره اگه با پای برهنه روش راه برید پاتون قشنگ یخ میکنه مگه اینکه گرمایش از کف داشته باشید، 

ولی در هر صورت هر دوش قشنگه بستگی به سلیقه و میل خودتون داره

سلام میشه یکی راجب این تاپیک به من توضیح بدهماشالله هزار صفحه ست نمیدونم کدوم بخونم ک متوجه بشم جریا ...

سلام تایپیک مدیریت 1 همین استارتر رو بخون حدود 20 صفحه اولش درمورد نحوه پس انداززهست

بعد اینجا تجربه دوستان رو میخونیم

2810