2777
2789
با اجازه دوستان شاید به کار کسی بیاد چون یک سال تحقیق کردم اسم دکتری که جراحی ترمیم رو انجام دادم دک ...

ممنونم 

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بسته به متن پست من چندوقته دارم روهدفم کارمیکنم ک پول جمع کنم طلا بگیرم از راه های خوب درامد زایی میکنم چون یه خانوم خونه دارم یکیش هم اپیکیشن میلی یکی دیگشم طلاین هست شماهم میتونید طلاین از مایکت دانلود کنید و ک..د دعوتم منو وارد کنید تا هدیه بده بهتون هرکی خواست بگه کد بدم بهش چون بدون کد هدیه اول نمیده ب کسی ممنون

سلام به همگی حال دلتون خوب باشه و سلامت باشید من ی مدتی نبودم،،،با حقوق من زندگی میچرخه واسه مون.ی م ...

عزیزم برات آرزوی سلامتی کامل دارم...

همیشه پیام هات رو داخل تاپیک خوندم و بسیار خانم محترمی هستی🌹🌹🌹

یادمه گل های زیبایی توی خونه ات داشتی و چقدر باسلیقه بودی...

ان شاءالله به زودی خبر خوش سلامتیت رو بدی🌹🌹🌹

[QUOTE=353416839]عزیزم برات آرزوی سلامتی کامل دارم... همیشه پیام هات رو داخل تاپیک خوندم و بسیار خانم محترمی هستی

سارای عزیزم ممنونم، دیدم توی پستت هم صدام زدی ب یادم بودی ،تو و همه دوستان اینجا قوت قلب هستین واسم 🥰

سلام خانما من برای درمان یکی از نزدیکانم نیاز به ۲۰۰ میلیون وام فوری دارم

هیچکدام از بانکا بدون سپرده حداقل ۶ ماهه وام نمیدن الان ۷۰ تومن پول دارم بنظرتون کدام بانک سپرده بزارم که زودتر وام بدن؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

حدود ۶سال مداوم دارم طلا میخرم ب امید اینکه از مستاجری راحت بشم اما همونجورک قیمت طلا رشد کرده نرخ ملک و املاک هم بالارفته متاسفانه و خوردم ب در بسته

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
حدود ۶سال مداوم دارم طلا میخرم ب امید اینکه از مستاجری راحت بشم اما همونجورک قیمت طلا رشد کرده نرخ م ...

یک خونه تر و تمیز نقلی نمیتونین بخرین؟ چرا سرمایه گذاری تونو گسترده تر نمیکنین؟ چیز دیگه ای دارین که ارزش مادی داشته باشه؟ 

عزیزم امبولانس نمیاد تا طرف بیهوش نشده وهوشیاری داره....من دوهفته پیش خیلی حالم بد بود طوری که نمتون ...

عجب .....اما من یبار فشارم یکم بالا بود زنگ زده بودم یه سوال بپرسم خانومه گفت اگه میخواین آمبولانس بفرستیم ک گفتم نه خودمون وسیله داریم می ریم 

سلام خانما من برای درمان یکی از نزدیکانم نیاز به ۲۰۰ میلیون وام فوری دارمهیچکدام از بانکا بدون سپرده ...

اگر مشکل ضامن ندارید 

وام بخرید 

وام بانک رسالت یا مهر  خیلی می‌تونه کمک کننده باشه براتون 

حدودا به ازای هر ۱۰۰ میلیون ۲۰ میلیون پول میگیرند

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خانما من برای درمان یکی از نزدیکانم نیاز به ۲۰۰ میلیون وام فوری دارمهیچکدام از بانکا بدون سپرده ...

سلام عزیزم 

بانک سپه ۳ تا ۴ ماه سپردت بمونه بهت وام میده ب همون اندازه اگه صد تومن بزاری بعد ۳ ماه تا سقف ۲۰۰ تومنم میده بهت

سومین کاربریمه😐خیلی بیجا میکنم تو بحثای سیاسی دخالت کنم😂😂کاربری های قبلم برای سال ۹۷ و ۹۸ بودن بعد اون فقط خواننده خاموش بودم😁
2810