سلام به همگی حال دلتون خوب باشه و سلامت باشید
من ی مدتی نبودم،،،با حقوق من زندگی میچرخه واسه مون.
ی مقدار بورس و طلا و صد تومن وام ک اسفند برای کار شوهرم هزینه کرده بودم نزدیک 330 م که با ضرر 200 دستم رسید،بچه ها در جریان هستن بینی م نیاز ب جراحی داشت و با توجه ب شرایطم ترمیمی خاص بود.
خلاصه تهران عمل کردم الان بینی م هنوز گچ داره و....عملم توی بیمارستان خصوصی عدل شد بیمه تکمیلی خاصی نداشتم و همه چی واسم آزاد شد.
بعد عمل که عمل سختی داشتم 9 ساعت طول کشیده ی شب آی سی یو بودم ،فرداش با رضایت خودم ترخیص شدم تهران تا کرج برسم دچار افت فشار شدم (طولانی هست خیلی سخت بود هیچ بیمارستانی پذیرش نکرد میگفتن باید برگرده جایی ک جراحی شده )خانواده م و دخترم شوک اساسی وارد شد حسابی گریه و زاری و نا امیدی....برگشتم دو روز بخش بستری شدم ،دستمزد دکتر جدا پرداخت کردم.
برای جراحی ،ی شب آی سی یو ،دو روز بخش 68 میلیون هزینه شد [میدونستم هزینه داره ولی انتظار 30 م رو داشتم ]پس قرض گرفتم ،فعلا شنبه گچ بینی م رو برمیدارن،تا روز دهم جراحی هم هر 8 ساعت یک آنتی بیوتیک داخل سرم میگیرم.
نقطه اقتصادیش من قبل جراحی پول داشتم ولی ی مقدار مشغولیت ذهنی باعث شد آشپزی کمتر کنم و غذای بیرون هزینه کردم ،همچنین ی چند باری لباس و کیف و کفش با اینکه نیاز نبود و میدونستم جراحی دارم تحت تاثیر دوستان خرید کردم چون اثنا میخریدن منم جوگیر شدم
یعنی قبل جراحی 30 قرعه،10 وام ،10 م کمکی برادر خواهر برای جراحی (ب عنوان عیادت از مریض و ی کمکی باشه )
اون موقع فکر این اتفاقات نبودم ،در کل خدارو هزاران هزاران شکر گذشت و بالا سر دخترم موندم اون لحظه ها ک نای حرف زدن نداشتم فقط میگفتم کاش اصلا جراحی نمیکردم و پیش دخترم بودم تا حمایتش کنم(دوستان در جریان هستن شوهرم اعتیاد ب هروئین داره و با وجود تلاش زیاد من ترک نکرده)
ی مقداری استرس دارم که خدایا چهره ام خوب بشه 🥹🥹
عذر خواهی میکنم شما دوستان لایک کنید کافی هست چون تایپیک ما پس انداز هست ،میدونم همگی مهربان هستین ازتون بابت خوشحالی تون برای سلامتی م ،دعاهای خوب تون،تبریک هاتون ،همدردی هاتون ممنونم و متشکرم❤️
💥این جراحی خودش برای من یک هدف بود که تیک خورد💥
از دکتر هم ک شکایت کردم هنوز دیه نگرفتم [وقتی بگیرم تبدیل میکنم به طلا]
💫💫دوستان برای همه چی سنجیده تصمیم بگیریم ی جراحی شاید بگید من دیه میگیرم اما اون ضربه روحی روانی که خوردم و مدت دوسال شکایت و دوندگی و از همه مهمتر به خاطر خطای یک پزشک من لحظه های سختی رو گذروندم فشارم روی 5 بود و نای نفس نداشتم فقط توی صورت خانواده و دخترم میتونستم نگاه کنم ک آخرش هم غش همراه بود که بعد چند دقیقه انگار به هوش اومدم