2777
2789
عزیزم امبولانس نمیاد تا طرف بیهوش نشده وهوشیاری داره....من دوهفته پیش خیلی حالم بد بود طوری که نمتون ...

سلام عزیزم چند هفته پیش سر بچم محکم خورد به دیوار باد کرد زنگ زدم اورژانس سوال پرسیدم که اگه خطرناکه ببرمش دکتر نیمه شب بود

اورژانس گفت اگه بخواید میتونیم اورژانس بفرستیم خونه با آمبولانس بیاید بیمارستان که تشکر کردم گفتم وسیله هست میبرمش بیمارستان

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم چطور طلا دست طلا فروش داری که ماهانه پول بهت میده؟

سلام عزیزم ...از اقوام نزدیک هستن پنجاه گرم طلای آب شده رو برام به قیمت تابلو حساب کرد ،بهم فاکتور داد بعد پیشنهاد داد طلات پیش من بمونه من ماهیانه یک میلیون و هفتصد پول بهت میدم ،منم فکر کردم که پیش خودش بمونه بهتره ،خیالم از بابت نگهداریش هم راحته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب البته ببخشید دوست عزیز این کار شما هم اصلا درست نیست ولی تو ایران خیلیا اینکارو میکنند. صف اورژا ...

دقیقا اورژانس برای بیماریه،کسی هم که حالش خوب باشه رو که بیمار نمیگن دوست عزیز

اینهمه مالیات میدیم و شهروند این کشوریم تا از امکاناتش استفاده کنیم

مطمئن باشین اگر کارم اشتباه یا غیر اخلاقی بود،میبایست حداقل یکبار یکی از کادر اورژانس بهم میگفتن که هر بارم در اخر ازشون تشکر کردم گفتن وظیفه بوده

بعدشم عرض کردم با موتور امداد میان و تهران اورژانس بسیار گسترده س و همین ۳ماه پیش اخبارشو خوندم حدود ۳۰۰۰موتور اورژانس فقط به اورژانس تهران اضافه کردن

بحث اینکه میفرمایین خیلیا خودشون میرن اورژانس بیمارستانا دقیقا مثه بحث گوشتای تنظیم بازار و آزاده قصابیاس که با وجود اینکه خودم بارها تو این تاپیک به دوستان پیشنهاد کردم از امکاناتی که دولت براتون فراهم کرده استفاده کنین ولی باز بعضی از دوستان میگن هیچ ارزانی بی حکمت نیس😊

سلام عزیزم هربار که ۱۷۰۰ رو میگیری اگر تیاز نداری سکه پارسیان بخر کم کم جمع میشه و یه سوال دارم درمو ...

ممنونم ازت عزیزم که جواب دادی ...طلا فروشی که من ازشون طلا میگیرم از اقوام هستن و خودشون پیشنهاد دادن که طلای آب شده بگیرم ...به من فاکتور داده و داخل فاکتور میزان طلا رو نوشته.همچنین تاریخ واریز سود هم مشخص شده ..من از شرایط جاهای دیگه اطلاع ندارم عزیزم ...البته به نظرم اگه خواستین همچین کاری انجام بدید با طلا فروش آشنا و مورد اعتماد انجام بدید که خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ...الهی که سالم و پرروزی باشید 

چرا انقدر گرون؟تنظیم بازارش ۲۹۹ تومنهاگه فروشگاه فامیلی نزدیکتونه ظهرا لاشه ی گوساله میارن و تیکه می ...

عزیزم این فروشگایی که میگی تو شهر ما نیست فقط افق و جانبو و دیلی مارکت ورفاه و اینا هست که قیمت گوشت بسته بندیشون ۴۵۰تومنه بازم بهتر تا قصابی چون امروز دیدم گوشت گوساله شده بود کیلویی ۷۰۰هزار منم دیگه رفتم افق برا اولین بار از این بسته بندی های آوا پروتین خریدم یک کیلو ۴۴۵تومن 

سلام به همگی حال دلتون خوب باشه و سلامت باشید 

من ی مدتی نبودم،،،با حقوق من زندگی میچرخه واسه مون.

ی مقدار بورس و طلا و صد تومن وام ک اسفند برای کار شوهرم هزینه کرده بودم نزدیک 330 م که با ضرر 200 دستم رسید،بچه ها در جریان هستن بینی م نیاز ب جراحی داشت و با توجه ب شرایطم ترمیمی خاص بود.

خلاصه تهران عمل کردم الان بینی م هنوز گچ داره و....عملم توی بیمارستان خصوصی عدل شد بیمه تکمیلی خاصی نداشتم و همه چی واسم آزاد شد.

بعد عمل که عمل سختی داشتم 9 ساعت طول کشیده ی شب آی سی یو بودم ،فرداش با رضایت خودم ترخیص شدم تهران تا کرج برسم دچار افت فشار شدم (طولانی هست خیلی سخت بود هیچ بیمارستانی پذیرش نکرد میگفتن باید برگرده جایی ک جراحی شده )خانواده م و دخترم شوک اساسی وارد شد حسابی گریه و زاری و نا امیدی....برگشتم دو روز بخش بستری شدم ،دستمزد دکتر جدا پرداخت کردم.

برای جراحی ،ی شب آی سی یو ،دو روز بخش 68 میلیون هزینه شد [میدونستم هزینه داره ولی انتظار 30 م رو داشتم ]پس قرض گرفتم ،فعلا شنبه گچ بینی م رو برمیدارن،تا روز دهم جراحی هم هر 8 ساعت یک آنتی بیوتیک داخل سرم میگیرم.

نقطه اقتصادیش من قبل جراحی پول داشتم ولی ی مقدار مشغولیت ذهنی باعث شد آشپزی کمتر کنم و غذای بیرون هزینه کردم ،همچنین ی چند باری لباس  و کیف و کفش با اینکه نیاز نبود و میدونستم جراحی دارم تحت تاثیر دوستان خرید کردم چون اثنا میخریدن منم جوگیر شدم  

یعنی قبل جراحی 30 قرعه،10 وام ،10 م کمکی برادر خواهر برای جراحی (ب عنوان عیادت از مریض و ی کمکی باشه )

اون موقع فکر این اتفاقات نبودم ،در کل خدارو هزاران هزاران شکر گذشت و بالا سر دخترم موندم اون لحظه ها ک نای حرف زدن نداشتم فقط میگفتم کاش اصلا جراحی نمیکردم و پیش دخترم بودم تا حمایتش کنم(دوستان در جریان هستن شوهرم اعتیاد ب هروئین داره و با وجود تلاش زیاد من ترک نکرده)

ی مقداری استرس دارم که خدایا چهره ام خوب بشه 🥹🥹

عذر خواهی میکنم شما دوستان لایک کنید کافی هست چون تایپیک ما پس انداز هست ،میدونم همگی مهربان هستین ازتون بابت خوشحالی تون برای سلامتی م ،دعاهای خوب تون،تبریک هاتون ،همدردی هاتون  ممنونم و متشکرم❤️

💥این جراحی خودش برای من یک هدف بود که تیک خورد💥

از دکتر هم ک شکایت کردم هنوز دیه نگرفتم [وقتی بگیرم تبدیل میکنم به طلا]

💫💫دوستان برای همه چی سنجیده تصمیم بگیریم ی جراحی شاید بگید من دیه میگیرم اما اون ضربه روحی روانی که خوردم و مدت دوسال شکایت و دوندگی و از همه مهمتر به خاطر خطای یک پزشک من لحظه های سختی رو گذروندم فشارم روی 5 بود و نای نفس نداشتم  فقط توی صورت خانواده و دخترم میتونستم نگاه کنم ک آخرش هم غش همراه بود که بعد چند دقیقه انگار به هوش اومدم 

سلام به همگی حال دلتون خوب باشه و سلامت باشید من ی مدتی نبودم،،،با حقوق من زندگی میچرخه واسه مون.ی م ...

اسم دکتر رو اگر امکان داره پی وی میگید؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810