2777
2789
خوندم اصلا مهم نیست! چاره اش قفل کردن تاپیک نیست اینجور نظرات رو یا باید ایگنور کرد یا خود به خود خو ...

چشم ترک میکنم .

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

مرسی که اینهمه نوشتند فقط اون کارت های بچه هاشون که گم شدند و ماهانه براشون پول میزنن رو ای کاش باهاش برن سکه ای چیزی بخرند چون میدونین که تو این کش ور نگه داشتن پول نقد اونم چندین سال اصلا روش درستی برا پس انداز نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این تقسیم بندی فقط تو تخیل خوبه صد درصد در زندگی معمولیش ماهی چندغاز پس انداز کنه هنر کرده بعضیا فکر ...

عریزم 

میتونی خیاطی 

بافتنی 

لاین های آرایشی 

برنامه نویسی 

ترید 

کیک پزی یاد بگیری 

که واقعا میدونم همه اینا باز خودش هزینه جدا داره تنها برا یاد گیری 😔😔😔

این تقسیم بندی فقط تو تخیل خوبه صد درصد در زندگی معمولیش ماهی چندغاز پس انداز کنه هنر کرده بعضیا فکر ...

خالم گوشی j7pro خریده ۳میلیون تومن 

خودم غروب یه پیراهن مردونه خریدم از تولیدی ۱۶۰ تومن

خواستم بگم اگه دخترشون ماهی ۵۰۰ بذاره کنار ۶تا ده ماهه گوشیه ۳تا ۵میلیونی میخره

لباسم اونقدرا گرون نیس چون همه که مانتو نمیپوشن بخوان کلی هزینه کنن

و اینکه هر خیابان یه مرکز بهداشت داره که هر ۳ مرکز بهداشتو یه مرکز اصلی هدایت میکنه که توی همون منطقه س و پزشک عمومی رایگان داره و هرروز میشه مراجعه کرد

واسه بیماریای سختتر هم زنگ بزنیم امبولانس ببره هزینه ی بیمارستان رایگان میشه

ین خانومم اینجور که از نوشته شون پیداست،قطعا خیلی مهمون ندارن چون نسبت به اقوام دل خوشی ندارن چون حمایتگر نبودن و حق دارن

دیگه چی بگم؟😅

به قول جمله ی ماندگار فیلم مارمولک(برای رسیدن به خدا راه بسیار است😅

عریزم میتونی خیاطی بافتنی لاین های آرایشی برنامه نویسی ترید کیک پزی یاد بگیری که واقعا میدونم همه ای ...

من کارمندم. ممنونم از راهنمایی تون گلم.

بله هزینه بر و زمانبر هستن 

خیاطی و ارایشگری رو دوران مجردی یاد گرفتم 

کار خودمو راه میندازم . ممنونم ازتون 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خالم گوشی j7pro خریده ۳میلیون تومن خودم غروب یه پیراهن مردونه خریدم از تولیدی ۱۶۰ تومنخواستم بگم اگه ...

عزیزم امبولانس نمیاد تا طرف بیهوش نشده وهوشیاری داره....من دوهفته پیش خیلی حالم بد بود طوری که نمتونستم از جام بلند شم برم دسشویی حالت تهوع وفلان انگار داشتم نفسهای اخرمو میکشیدم منی که دکترم نمیرم اوتروز جمعه هم بود به شوهرم گفتم زنگ بزن اورژانس ....زد گفتن ما نمیتونیگ واسه اینجور مریضا بیاییم بردارین ببربن اورژانس بیمارستان رسیدگی کنن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عریزم میتونی خیاطی بافتنی لاین های آرایشی برنامه نویسی ترید کیک پزی یاد بگیری که واقعا میدونم همه ای ...

دوست عزیز عضو خانه ی کارگر بشین تمامیه این موارد رو هم حضوری هم انلاین به صورت کاملا راااایگان آموزش میدن😊

برای اطلاعات بیشتر گوگل سرچ کنین

سلام عزیزای دلم ،خواهرای مجازی خوبم ..خانما من برون گرام کلا در مورد کارام و فکرام باید با کسی صحبت ...

سلام عزیزم هربار که ۱۷۰۰ رو میگیری اگر تیاز نداری سکه پارسیان بخر 

کم کم جمع میشه 

و یه سوال دارم درمورد اجاره طلا برام توضیح میدی لطفا 

من مقداری پول دارم تو فکر بودم بدم طلافروش باهاش کار کنه بهم پول بده ولی نمیدونم تو قرارداد به چیا توجه کنم و چقدر اجاره بگیرم و کلا از شرایطش سردرنمیارم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم امبولانس نمیاد تا طرف بیهوش نشده وهوشیاری داره....من دوهفته پیش خیلی حالم بد بود طوری که نمتون ...

تهرانین؟

نمیدونم شهرای دیگه چجوریه اما من مشکلی داشتم تماس گرفتم اومدن با موتور اورژانس میان اگه نیاز باشه خودشون درخواست امبولانس میدن

من سرما هم میخورم تماس میگرم اورژانس میاد فشارمو میگیره اکسیژن خونمو اندازه میگیره میره

البته اینم بگم موقع تماستون یکم پیاز داغشو زیاد کنین

تهرانین؟نمیدونم شهرای دیگه چجوریه اما من مشکلی داشتم تماس گرفتم اومدن با موتور اورژانس میان اگه نیاز ...

نه تبریزیم...بابا شوهرم اینقد ترسیده بود خودمم ناله میکردم دستپاچا بودیم خیلیم اصرار کردیم گفتن نمیشه فقط ببرین ببنارستان

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
تهرانین؟نمیدونم شهرای دیگه چجوریه اما من مشکلی داشتم تماس گرفتم اومدن با موتور اورژانس میان اگه نیاز ...

خب البته ببخشید دوست عزیز این کار  شما هم اصلا درست نیست ولی تو ایران خیلیا اینکارو میکنند. صف اورژانس بیمارستانها حتی پر از ادمهایی هست که دفترچه به دست اومدن تو اورژانس که سرما خوردن دکتر امپول بنویسه براشون در حالیکه اورژانس برا ی  بیماران  بسیار بد حال هست نه بیماران سر پایی. یا زنگ میزنن اورژانس بعدر حالیکه  حالشون یکم بده و در حد خدای نکرده مرگ نیستند...این کار درست نیست و بهتره انجامش ندیم.  ببخشید من گفتم چون قراره علاوه بر پس انداز  به نکات اخلاقی هم حواسمون باشه.

چرا انقدر گرون؟تنظیم بازارش ۲۹۹ تومنهاگه فروشگاه فامیلی نزدیکتونه ظهرا لاشه ی گوساله میارن و تیکه می ...

عصری رفتم فامیلی قپان گوشت گوساله نداشت فقط گوسفندی داشت 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

دوستان تازه وارد عزیزای دل معصومه نیمه شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️ 

یکی از دوستان تو خصوصی پیام داده که چرا از شروع پس انداز حرفی نمی‌زنید ...تورو خدا برای ما تازه وارد ها هم از صفر و ابتدا بنویسید ❤️

به ایشون عرض کردم که تاپیک یک و دو رو کامل بخونید 

دوستان و من خیلی نوشتیم 👌نکات خوبی داره 

برگشتند گفتن خیلی زیاد صفحات ...شما بی زحمت لطف کنید 

از اول گزری هر چی میدونید بنویسید برای ما تازه واردها 

یه لحظه فکر کردم ...

دیدم بد هم نمیگن ...خیلیا وقت نمیکنن این تعداد صفحات رو بخونن ..

یه فکری که کردم اینکه از فردا بیایین هر چی تو این مدت یادت گرفتین 👌

هر چی بلد هستین ....هر چی انجام میدین ..دونه به دونه بنویسید...

مثلا قبل از آشنایی با این تاپیک چه جور بود عملکردوتون الان چه جوری هستش ؟

قبلا روند زندگیتون چه جور بود الان چه جور هستش ؟

تاثیر مدیرت کردنتون چه پیشرفتی براتون حاصل شده ؟

هم یه مروری بشه برای خودمون  ❤️

هم ایده و راهکار بشه برای دوستان جدید ❤️

نگین من قبلا حرفام رو گذاشتم بچه ها خوندن و میدونن و تمااام 

عزیزای دلم ما سه سال پیش ...دو سال پیش ...یا خیلی سال پیش نوشتیم ...اون زمون که فقط هزار نفری باز خورده بود تاپیکمون 

الان میلیونی باز خورد داره 😍

پس یه جورایی تو این وضعیت سخت چشم خیلیا به راهکارهای شما دوستان هستش که یه چیزی رو ازتون یاد بگیرند و به کار بگیرنشون ❤️و دعای خیر اونا بدرقه ی راه زندگیمون میشن 

پس به خاطر همون عزیزان ...دوباره هر چی بلدیم و می دونیم و به کار گرفتیم رو بیاریم رو دایره 😍

مطمین باشین خدا به بزرگی قلب آدمها بهش می‌بخشه  👌

تو خوبی کن و در دجله انداز 👌که ایزد در بیابانت دهد باز 

پس از فردا انشالله هر چی هرررر چی در مورد پس انداز و سرمایه گذاری و مدیریت و برنامه ریزی و هدف و انگیزه میدونی بیاین برای دوستانمون بنویسید ❤️ 

منم سعی میکنم با حوصله براتون بشینم بنویسم بازم 

و اون وسط وقت کنم خصوصی رو هم بذارم براتون 👌

دوستانی که نمی خوان اسمشون مشخص بشه 

اگه حرفی سخنی برای گفتن دارند بهمون ...و خودشون رو مدیون این تاپیک می‌دونن دست به قلم شوند و 👌

تو خصوصی برام بذارند که من کپی کنم 

برای اینکه صفحات الکی جلو نره از خودم شروع میکنم 

برای پس انداز دوستان 

اهداف ۱۰ ساله برای خودتون بطور تقریبی مشخص کنید و آن رو به اهداف ۵ ساله و بعد یکساله و ماهانه تنظیم کنید.( تا هدف مشخص نباشه از فرصت‌ها استفاده نمیشه)🌸

پس انداز با توجه به روحیات هر کسی فرق داره 

بعضی با قسطی خرید کردن 🌸

بعضی اول ماه پولی رو کنار میگذارن🌸

بعضی با حساب اشون کار میکنند و حقوق ماهانه ی خود رو در بانک رسالت و مهر ویپاد می ذارند وام برمیدارند 🌸

بعضی در قرعه های قرض الحسنه دوستانه و خانوادگی شرکت میکنند 🌸

برخی هم بجای وام ، رب سکه یا نیم سکه میخرند و بسته به قیمت خرید بین خودشون تقسیم میکنند🌸

بعضی چند نوع پس انداز در نظر میگیرند 🌸

مثلاً پس اندازی که اصلا خرج نمیشه و برای مواقع بسیار اضطراری است

بعضی ها پس اندازی دارند که برای مواقع نیاز پیش آمده ماهانه یا در صورت لزوم استفاده میکنند

و.....

بعضی با خرید از میدان میوه و تره بار خرج منزل رو کاهش میدن🌸

برخی با مدیریت مصرف و بهینه مصرف کردن وسایل ، هزینه ها رو کاهش میدن👌

برخی با نحوه استفاده اصولی از وسایل و عدم نیاز به تعمیرات ، هزینه ها رو کاهش میان کاهش میدن 👌

بعضی با خرید از حراجیها و تخفیفات هزینه هارو کاهش میدن

برخی با خرید به اندازه و طبق نیاز اصولی به کاهش هزینه ها میپردازند🌸

پس منظور فداتون شم 

تعیین اهداف👌

برنامه ریزی👌

نوشتن هزینه های روزانه و دقت در انتخاب راه حلهای درست و به صرفه برای رسیدن به هدف👌

تغییر در برنامه ریزی با توجه به پیشرفت کارتون 

همون وقتی میگم که برنامه ی من با توجه به قرعه هام که اینور اونور میشه 👌

تلاش و انگیزه  و پشتکار داشتن برای ادامه کار👌

در میان نگذاشتن اهداف و پس انداز با اعضای خانواده و دوست و آشنا 

مطمین باشید در اکثر ۹۹درصد  قبل از شما برای پس انداز تان برنامه‌ریزی کرده و خرج میشه و..👌

و اینکه عزیزان من در صورت کمک به خانواده ، بنام کس دیگر داده بشه و ازشون دقیق وقت بگیرین که فلانی فلان تاریخ پولش رو میخواد 👌

اینطوری عزیزان 

انشالله از فردا شروع کنید به نوشتن ...ببینم چیا یاد گرفتین از این تاپیک و از دوستان عزیز ❤️

2810