2777
2789
سلام ماهی یک تومن به دختر ۱۴ ساله زیاد نیست ؟

نه دیگه روزی یدونه چیپس میشه

من پسرم ۶سالشه روزی ۵۰ میندازه قلکش

۵۰ تومنم تنقلات میخوره

الان پول از ارزش افتاده،اسمش بزرگه ولی واقعا واسه بچه ها مبلغی نیس چون یه شیرکاکائو کیکم نمیدن باهاش متاسفانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبم چقدر دلم تنگ شده بود براتون ۷۰ صفحه عقبم اما وقتی دیدم معصومه جان برگشتن و این تاپی ...

سلام به همه اعضای تاپیک

عزیزم کجا ثبت نام کردید کدوم دانشگاه؟ میشه کمک کنید منم دنبال ثبت نام هستم فقط نمیدونم کجاباید ثبت نام کنم

سلاموقت بخیرمن سالها پیش توی یه همچین تایپیکی بودم چقدر تجربیات عالی وخوبی بود بعدش دیگه اصلا نی نی ...

آویز جان چه خوشحالم اینجا میبینمت

توی تایپیک ساغر باهم بودیم

یادمه پسراتون خیلی اون موقع مغازه میرفتن و هله هوله میخریدن

حتما الان خیلی بزرگ شدن

با دیدنت رفتم به قدیم

امیدوارم اینجا کنارمون بمونی❤️❤️

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام خانمای ثروتمند ایام به کامتون شیرین باشه امروز سبزی اش و جعفری برای سوپ خریدم ،تا بزارم ف ...

سلام معصومه جون خوبین من یه جا خوندم شما تو خونه قالی میبافین میخواستم ببینم درآمدش خوبه واینکه بازار کار داره؟

سلام دوستان خوبم چقدر دلم تنگ شده بود براتون ۷۰ صفحه عقبم اما وقتی دیدم معصومه جان برگشتن و این تاپی ...

سلام عزیزم تبریک میگم یکی از دوستام با بچه ۲ ساله می یومد دانشگاه نمره هاش خم عالییییی

خودمم تو فکر یه لیسانس دومم اما میترسممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

تاپیک رفته تو پربازدیدها کاش رویا قفلش کنه

@royayezendegi    

🤫

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام دوستان من این دو روز فریزر پر کردم اول که پدرم در اومد،بعد اینکه خرجم خیلی زیاد شد البته قبلا ا ...

سلام خدا قوت دوست عزیز اسفناج رو فریز نکنید اسفناج دوباره داغ بشه ضرر داره 

ما تو قرمه سبزی اسفناج هم نمی‌ریزد اونروزی خریدنی آقاهه داشت تو سبزی قرمه می‌ریخت میگفت خیلیا میریزن که گفتم ما نمی‌ریزد فقط تره و شنبلیله و گشنیز و جعفری

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
تاپیک رفته تو پربازدیدها کاش رویا قفلش کنه@royayezendegi 🤫

خب میخوان بره که همه استفاده کنن 

اینهمه چرت و پرت تو پربازدیدهاست 

مگه چی میشه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
2810