2777
2789
ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

سلام. اولین باره تواین تاپیک پست میزارم وسالهاس خواننده خاموشم واما واسه این مادرنمونه بایدتمام قدایستادودست زدوبه ااحترامش خم شدواقعا دست مریزادبه این همت وخداقوت به خانمی که مردانه کارمیکنه وازماحصلش لذت میبره. امیدوارم همگی بتونیم درس پس بدیم. 

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جون خوبی؟؟عزیزم ماهم دقیقا وقتی ک ازدواج کردیم اصلا زیرلفظی ک براعقد میخواستم مادرشوهرم ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم شکر بهتر از این نمیشه 😍

واااا چه قدر مادرشوهرتون زیاده خواه 🙁

وقتی خودشون برای شما ندادن کادو چطور انتظار کادو طلا دارند ؟

خب اونا مجرد بودند که بودند ... اگه مادر همسرتون میخواست ارزش بده بهتون ...چند ماه مونده به عروسی اتون می‌گفت که حتما یه پولی بذارین کنار داداش بزرگتون میخواد عروسی کنه 

.شما ها حتما باید به زن داداش اتون طلا بدید ...یا حداقل کادو بدید 👌

اگه واقعا داداش بزرگ می‌دونست شمارو ..نه اینکه موقع کار کردن و طلا دادن و رسیدگی ما بشیم بزرگتر 🙁

شما هم عزیز دل اصلا نباید میگفتی ما سکه میگیریم 

به همسرت میگفتی بهشون بگو هرکس برای من چه جور اومده چه جور ارزش داده منم اونطور به جلوش درمیام 

و در پشت به همسرت بگو ...بگو اون عروس من عروس نبودم ؟

با غر و دعوا نه ها عزیزم ❤️ فقط تو حال خوبیش حرف بنداز و بگو 

اون سکه ها رو هم برای خودت جمع کن ....از الان بخوان

حرفشون رو به کرسی بنشونن دیگه انتظاراتشون تمومی نداره 

در مورد سوال آخرت هم عزیزم همه اش رو بده یه سرویس ظریف بگیر ...البته اگه فعلا قصد فروختن نداری 

منتها به طلا فروش بگو طلا بدون اجرت یا کم اجرت برات بیاره که زیاد ضرر نکنی 

ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

ببخشید همسرتون چی؟

چند وقت پیش یادمه گفتین همسرتون کارشون فصلیه 

سلام. اولین باره تواین تاپیک پست میزارم وسالهاس خواننده خاموشم واما واسه این مادرنمونه بایدتمام قدای ...

سلام عزیز دلم ❤️ خدارو شکر که مورد پسندتون قرار گرفته 

بله واقعا تحسین برانگیز...مثل یه مرد کار می‌کنه و زحمت می‌کشه و نون حلال می‌بره سر سفره اش برای بچه هاش ❤️ 

زانوی غم بغل نگرفته ....آه و ناله نمیکنه که کسی نیست و من بدون حمایتم ...میگه رو پاهای خودم هستم ...محکم و قوی 

منم واقعا بهشون افتخار کردم 👌

اگه دوست داشته باشید سعی میکنم پست های ارسالی براتون بذارم که شاید برای یه نفر مفید واقع بشه و پس اندازی باشه برای آخرتمون 🌸

قربونت برم ...پست من نیست ارسالی از دوستان گل امون هست همسر من بله کارگر ساختمانی هست که شغلش فصلی

آهان . آخه من فقط میاد پست های شما رو تند تند میخونم یادمه دو تا دختر داشتین 

آهان . آخه من فقط میاد پست های شما رو تند تند میخونم یادمه دو تا دختر داشتین

آره عزیزم ❤️ تاپیک خودم هم پست ها یی که مال خودم میدارم اکثرا اونجا ...تا دسترسی آسون باشه 

این متن ارسالی از دوستان 

سلام عزیز دلم ❤️ خدارو شکر که مورد پسندتون قرار گرفته بله واقعا تحسین برانگیز...مثل یه مرد کار می‌کن ...

فدات بشم عزیزحتما ازشون پست های دیگه هم بزارید واقعامن ازپست های خودشماهم لذت میبرم وسعی میکنم تاجایی که امکان داره امثال شما واین بانوی عزیزروالگو قراربدم. باشدکه همگی باهم جیبمون پرپول وکامرواباشیم.... 

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹
فدات بشم عزیزحتما ازشون پست های دیگه هم بزارید واقعامن ازپست های خودشماهم لذت میبرم وسعی میکنم تاجای ...

شما عزیز دلی مهریماااه جان لطف داری  ❤️

اسمتون چقدر دلنشین 😍

انشالله چشم حتمااااا 

سلام

وقت بخیر

من سالها پیش توی یه همچین تایپیکی بودم 

چقدر تجربیات عالی وخوبی بود 

بعدش دیگه اصلا نی نی سایت نیومدم

اون سال با روشهایی که توی گروه مثل الان گفته میشد طلا خریدم وپس انداز کردم

الان که بچه هام بزرگ شدن چقدررر به دردم خورد وخرج بچه ها کردم 

خداروشکر هنوز هم  از اون پس انداز دارم

ولی بعد از اینکه از اون گروه رفتم دیگه هیچ پس اندازی نکردم