2777
2789
سلام عزیزانم ممنون از پیامهای پر مهرتون و ببخشید نگرانتون کردمدیروز جواب دوم نمونه برداری اومد ولی ق ...

وای یاس جون خداروشکر که خوبی

من از نگرانی از دیروز سایت نیومدم

خداروهزار مرتبه شکر 

ان شالله که به حق امام حسن، سلامتی کاملت رو هم بدست بیاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی سپرده گذاری نکرده بودین چیزی قبلش ؟

نه اونجور که یه مبلغ مشخص بذارم تا یه زمان معین بمونه نه عزیزم فقط هر پولی میخواست به حسابم بیاد شماره بانک مهرم رو میدادم هر وقت هم دوست داشتم از حسابم برداشت میکردم دیگه بر اساس گردش حسابه

عاشق تعداد صفحه های تاپیک شدم

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون 

مدیریت مالی من در سال ۱۴۰۳

من ۳۷سالمه و ۳تا بچه دارم .درآمد ماهانه من ۲۸تومنه ،و به این شکل مدیریت میکنم .

اینم بگم که مخارج خونه با خودم هست و خود سرپرست هستم .❤️

من ساعت پنج و سی دقیقه صبح از خونه میرم بیرون و ۴عصر میام خونه .

برای آرایشگاه اصلا هزینه نمیکنم و خودکفا هستم در دوران مجردی کلاس های آرایشی و پیرایشی رفته بودم و کارهای خودم و بچه هام رو خودم انجام میدم 💋

دختر بزرگم سال دهم هست و مدرسه غیر انتفاعی میره ماهی ۷تومن قسط مدرسه دخترم رو میدم .❤️

دوتا کارت به نام دختر کوچکم و پسر کوچکم داریم که کارتشون رو دوسالی هست گم کردم و حوصله رفتن توصف بانک و گرفتنشون رو ندارم و چون دسترسی ندارم ماهی پونصد به کارت دخترم و ماهی دویست به کارت پسرم میزنم و الان واقعا نمیدونم چقدر تو حسابشون هست .❤️

ماهی ۲تومن پول کلاس زبان دوتا دخترام میشه❤️

ماهانه یه تومن به کارت دختر بزرگم میزنم

و ماهی یه تومن به کارت دختر کوچکم که البته ۱۴سالشه ،

برای خرج های ماهانه شون .معمولا اکثر لباس و نیازهاشون رو با همون یه تومن های خرجشون برآورده میکنن❤️

هرماه ۴۰۰تومن یه کارت پارسیان میخرم و میزارم خونه بمونه تولدهای مختلف هدیه میدم درطی سال ویا مناسبت های یهویی میشه پارسیان همیشه دارم ❤️

هرماه ۳تومن طلا بدون اجرت میخرم معمولا طلا شکسته میخرم که قابل استفاده نباشه و جلو دید نباشه که مصون بمونه از دزدان نامحترم❤️

هرماه یه تومن تو کارت مخصوص مخارج ماشین میریزم برای خرجای احتمالی ماشین ❤️ماشینم هم ۳سال پیش با پس اندازهام خریدم .

دوتا کارت جدا هم دارم که هرماه ۵۰۰تومن برای مسافرت

و ۵۰۰تومن برای لباس میزارم تو این دوکارت ❤️

هرماه ۳تومن هم برای خونه خرید میکنم البته اینم بگم با ۳تومن همه چی نمیخرم معمولا یه ماه برنج وگوشت دولتی و روغن میخرم ،ماهه بعد مرغ و ماهی و حبوبات و ...❤️

از حقوقم ماهانه ۹۰۰تومن میمونه برای نون و پنیر و ...

ماهی یک و دویست هم یارانه میگیرم که معمولا با اون قبض ها و مواد شوینده میگیرم .

اینم بگم بچه های من کاملا بچه های قانعی هستن نه اینکه فکر کنید به خودشون نمیرسن اتفاقا خیلی هم خوشتیپ می‌گردن ولی به موقع خرید میکنن و خیلی هم حواسشون به مالشون هست .

ناگفته نماند که هر دو دخترم گوشی هاشون رو پارسال با پول تو جیبی ماهانه شون خودشون خریدن .

اینم روش مدیریت زندگی من گفتم شاید به درد کسی بخوره .

البته اگر می‌پرسید شغلت چیه من راننده سرویس مدارس هستم و اسنپ بانوان.

خونه هم اجاره نمیدم پول پیش من رهن کامل هست .

و سالانه قرعه کشی میزارم و در میاد میزارم رو پول پیش خونه ام هرسال .❤️

شبا هم که خونه بچه هام خوابن و کاری ندارم جزوه درسی اماده میکنم برای مدارس و جزوه دست نویس با عکس و تشریح مخصوص رشته تجربی و ریاضی فیزیک به مدارس میفروشم که ماهانه ۵تومن ازش درمیارم که اونو کلا جزو حقوقم حساب نمیکنم و کامل میزارم تو حسابم و هرسال خرداد ماه که مدارس تموم میشه هرچقدر از این راه کار کرده باشم رو برای خرجای احتمالی و لباس های فصل و مسافرت های یهویی ،هزینه های احتمالی مثل دارو و دکتر و ....استفاده میکنم ❤️

دختر بزرگم درسش خیلی خوبه و رشته تجربی میخونه اونم برای دوستاش کلاس آنلاین میزاره و بهشون درس میده و ساعتی صد تومن میگیره معمولا روزی دوساعت کار میکنه و ماهانه هرچی در میاره کامل دلار میخره و یا اگر یه ماه پول بیشتری نیاز داشته باشه از همون پول استفاده میکنه 💋

اینم بگم که خیلی تو زندگیم مهمه من به هیچ کس پول قرض نمیدم و برای هیچ کس هیچ کاری نمیکنم تمام فکر و ذکرم خودم و ۳تا بچه هام هست

چون تو دوران سختی هیچکس به دادم نرسید و خودم کنار خودم بودم .

حتی خانواده ام هم کمکم نکردن و الان هم من به هیچ کدومشون کمک نمیکنم .

اگر یه کیلو گوجه برای خونه پدرم بخرم حتما پولش رو میگیرم .شاید بگید سنگدل ولی من رو روزای سخت سنگدل کرد.💋

مرسی از شما دوستان ♥️

خوشحالم کنارتونم😍

ارسالی از دوستان ♥️بچه ها بخونید اگه مفید بود براتون حتما یه صلوات بفرستید در حق امواتشون مدیریت مال ...

لذت بردم واقعا خدا به پولشون برکت بده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
وای یاس جون خداروشکر که خوبیمن از نگرانی از دیروز سایت نیومدمخداروهزار مرتبه شکر ان شالله که به حق ا ...

ممنون عزیزم خیلی پیام های پر مهر از شما و باقی دوستان گرفتم

کلا که شوهرم نفهمید قضیه از چه قراره یه حالم بد شد بهش گفتم استرس رانندگی و شلوغی و اینجور چیزاست کلی داد و بیداد کرد که من از صبح تا شب جون میکنم تو تو خونه ای الان فک فامیلاش ریختن سر من😂

حالا تو تاپیک آخرم صحبت میکنیم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810