2777
2789

بچهای سوال..

ازاونجایی که طبق تبلیغات ویپاد که از آذر ماه سقف وام روبه ۲۰۰ملیون میرسونه بنظرتون خوبه ازالان براش سکه جمع کنیم؟؟بعدمثلا آذرماه سکه ها سوخت نمیشه؟

ممنون میشم فقط لایک نکنید نظرتونوبگید

سلام خانمای ثروتمند   

ایام به کامتون شیرین باشه   

امروز سبزی اش و جعفری برای سوپ خریدم ،تا بزارم فریزر ،چون اینجا هم پاییز و زمستان سرد و برفی ،نزدیک معصومه جونم   

تو فصل سرما نمیشه آماده کرد ...

هفته پیش سبزی قورمه گرفته بودم ...

ابلیمو هم گرفتم برای زمستون ،هم طی فصل تازه شو میخرم ..

عصر رفته بودم میوه بخرم ،یه جا کیلویی ۴۸ بود ،یه جا ۲۰ ،ولی کوچیکتر بود ،از کوچیکتر خریدم ،اومدم خونه تو دیس قاچ کردم ،کنارش از مغزهایی که تو خونه داشتم ریختم و طعمش همون بود ،اندازه مشخص نشد   

پسرم رفته بود تمرین ،میخاستیم بریم دنبالش ،با خودم گفتم سرراه یه نوشیدنی براش میخرم ،بعد معصومه درونم فعال شد   از میوه ای که خریده بودم دوتا شستم برداشتم ،طبیعی و خوشمزه   

شیرینی خشک هم تو فریزر داشتم ،یکی براش برداشتم و خرجی نداشتم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من حریره سیر اینجوری درست میکنم سیر هارو پوستشون روکامل جدامیکنم بعد سیرهارو باخردکن خردم ...

مرسی عزیزم زحمت کشیدید تایپ کردید

عزیزم اون کرفس رو چطور میزارید کنار مرغ سرخ میکنید؟ و چه اندازه ای خورد میکنید؟و اینکه میزارید داخل اب مرغم بپزه؟

سلام خانم هاى محترم 🌿 من تازه واردم، يه سوال، تو بلو بانك شما ميتونيد پولتون رو تقسيم بندى (اصطلاحا ...

اره عزیزم میتونی پول ات رو به ده بخش تقسیم کنید تو ده تا باکس قرار بدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید میشه بگین این تارا چجوریه؟؟مثلا یه تومن میده چیزی روش میکشه؟ چنددرصده؟

خیر چیزی نمیکشه روش

توی دو قسط باید تسویه کنید،در دو ماه بعدی

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810