2777
2789
سلام دوستان من این دو روز فریزر پر کردم اول که پدرم در اومد،بعد اینکه خرجم خیلی زیاد شد البته قبلا ا ...

یه سوال دیگه،چطور کرفس رو کنار مرغ میذارید؟فقط ساقشو میزارید و اینکه سرخش میکنید؟

سلام عزیزم ،میخواستم بپرسم پس انداز ۵۲هفته ای تا الان چقدر شده این هفته چقدر واریز کردید،چند هفته عق ...

سلام من ماهانه میزارم کنار بخاطر همین در ریز جزعیات نیستم فک کنم حدود هفته سی هستیم و مبلغ 300 تومن و تا الان چهارو هفتصد اینا جمع شده 

من ماهانه میریزم تو صندوق طلا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 
ما وام ازدواجمون گرفتیم ک تا اردیبهشت بهش نیاز نداریم 
بنظرتون همشو طلا بگیرم ؟ یا نصفش بزارم بانک سود بگیرم بقیشو طلا ؟ 
طلای ابشده و شکسته تا چند درصد سود مناسبه؟

شیدا جان من با تارا خرید کردم،قسطامم به موقع دادم،اما باز همون ۱ تومن ماه قبل رو شارژ کرد،برام افزای ...

ببخشید میشه بگین این تارا چجوریه؟؟

مثلا یه تومن میده چیزی روش میکشه؟ چنددرصده؟

سلام بچه ها،ازتون مشورت میخوام،لطفا لطفا لطفا نظرتون رو بگید و انشالله خیر بیاد تو زندگیتونبچه ها ما ...

سلام عزیزم بنظر من این کار رو نکنید چون  خودم تو همین مرحله هستم، اینا زمان نمیبره خریدشون، فقط هزینه ها رو بده طلای شکن، که ارزش پولت حفظ بشه

و اینکه الان ی چیز میخرید ۶ماه بعد جدیدتر و قشنگ تر و حتی قیمت مناسب تر میبینید حسرت میخورین میگین چرا زود خریدم 

فقط بحث پولش هست که باید مدیریت کنید تبدیل کنید به طلا بعد ۶ماه همه رو یکجا تعوبض کنید به امید خدا 

در مورد هرکدوم هم سوال داشتین ازم بپرسید راهنماییتون میکنم من خیلی تحقیق کردم برا هر کدوم از اینا  

عزیزم پس انداز کن هرماه سکه بخر برا پیشرفت زندگیت نه هدیه ب دیگران

خب ببین عزیزم پول همون باکسی ک معصومه جون گفتن ک براهدیه میزاریم من دیدم مافعلا مثلا اتفاق خاصی برامون نمیوفته ک بخوام هدیه بدم برای همین پولش ک زیادم نیست میدم بالای سکه پارسیان به اسم هدیه ولی اگه مثلا یدفعه عروسی شد یامثلا تولدی چیزی اگه پول باشه ک دست به سکه ها نمیزنم ولی بعضی موقع ها که پولش نیست میرم سراغ سکه وگرنه به نظرم همینم خوبه دیگه پول میذارم به عنوان هدیه وسکه میخرم ک ارزش داشته باشه آخه پول ازارزشاش کم میشه همیشه.....مثلا من خواهرم رفته بود کربلا همین چند روز پیش میخواستیم بریم خونشون دیدنشون بعد من به شوهرم گفتم بیا سکه پارسیان براش ببریم بعد شوهرم گفت الان ک پول هست به اونا دست نزنیم پول میبریم براش ویه مقداری بردم براش با یه شیرینی ....

سلام به همگی بچه ها کسی تازگیا چشماشو لیزیک کرده؟ کجا عمل کرده؟ هزینه چقدر شده؟ ممنون

عزیزم ممنون میشم تو دورهمی سوالتون رو مطرح کنید  اونجا حتمااا راهنماییتون میکنم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام عزیزم خسته نباشیعزیزم حریره سیر چیه؟

سلام عزیزم من حریره سیر اینجوری درست میکنم سیر هارو پوستشون روکامل جدامیکنم بعد سیرهارو باخردکن خردمیکنم وبهش یکم روغن میزنم حالا من روغن پخت وپز زدم ولی بعضیا روغن زیتون میزنن ویکمی ام کوچولو نمک بعد فریز میکنم هرغذایی احتیاج داشت به سیر میریزم داخلش خیلی ام خوب میشه انگار سیر تازه تازس خراب وایناهم نمیشه مثلا یکی رو دیدم همینجوری باپوست میذاشت فریزر وبعد ک میخواست استفاده کنه یه حالتی شده بودن سیرها خیلی نرم وبد قیافه خوشمزه ام نبود ولی حریرش خیلی خوبه من تازه امسال یکم درست کردم ببینم چجوری میشه که دیدم خیلی عالی شد انشاالله سال دیگه بیشتر درست میکنم...

2810