2777
2789
سلام معصومه جون خوبی؟؟عزیزم ماهم دقیقا وقتی ک ازدواج کردیم اصلا زیرلفظی ک براعقد میخواستم مادرشوهرم ...

ببخشید که من جواب میدم ولی خیلی حرصم اومد نتونستم بی خیال بشینم نه واسه چی تو جمع کنی از خواسته هات بزنی بدی به جاری هرکه هرچی میخواد بگو بگه مگه به تو دادن که توقع دارن.حالا تو عقدت ندادن لاه اقل واسه تولد بچه هات که میتونستن جبران کنن.خودت و بزن به اون راه جواب نده ولی کار خودت و بکن زشته که زشته بگو اگه مادرشوهرت ناراحته خودش به جاتو بخره بده بهت تا تو بدی.

ببخشید که من جواب میدم ولی خیلی حرصم اومد نتونستم بی خیال بشینم نه واسه چی تو جمع کنی از خواسته هات ...

نه عزیزم خوبه ک جواب دادی اتفاقا ممنونم ازت ...

آره گلم حالا من هنوز بچه ندارم ولی به هرحال برای تولد وایناهم خودشون هیچی ندادن حتی عروسی ام میرفتم میرقصیدم مادر همسرم یه شاباش نمیداد جلوی فامیلام ک آبرو داری کنه فقط به هرحال من ک ب اونا گوش نمیدم ولی گفتم شاید من اشتباه میکنم اون درست میگه براهمین نظر خواستم به نظر خودم اینکه براعقدشون سکه بدیم براشون بسه البته اونم سکه ۲گرمی مثلا چون همون ۲گرمی هم همین الان حتما ۷تومن شایدم بیشتر میشه پولش ولی النگو خیلی گرون تر درمیاد اگه بخوام انگو بگیرم ک براخودم میخرم😂تازه من پول ندارم بخوام النگو براجاری بخرم والا بخدا😂😂مادر همسرمم نه دیده بود ک برا دختر خواهرش النگو داده بودن به ماهم میگفت البته فقط اینارو میبینه براماکه همچین کارایی نمیکنن والاااا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزانی که میگین طلا آبان گرون میشه  از کجا میدونین مطمئین هستین  چون من از طلا فروش پرسیدم  گفت نه بابا هیچی معلوم نیست  اگه به یه توافق کمی باهم برسند حتی شاید طلا کاهشی هم بشه  

نه عزیزم خوبه ک جواب دادی اتفاقا ممنونم ازت ...آره گلم حالا من هنوز بچه ندارم ولی به هرحال برای تولد ...

حق با نمنبارونه...‌‌

یعنی شاباش هم نکرده؟؟؟؟

خیلی محترمانه بگو نهایت یک میلیون دارم اگر مایلید به النگو و سکه...‌ شما بقیشو بدین که مثل زمان ازدواج من که چیزی ندادین ابرو ریزی نشه

اینجوری حرف خودتم زدی بالاخره باید متوجه کار زشتشون بشن

اگر متوجه رفتارشون نشن در مناسبتهای بعدیتون مثل تولد هدیه زایمانم هم بهت نمیدن ولی برای جاریت کم نمیذارن وانوقته که روابطت با جاریت به چالش کشیده میشه...‌

ببخشید که گفتم اما یه چیزای لازمه

مثلا پدر من بخاطر اینکه مادرش به زحمت نیفته همیشه میگه هرچی دارید باهم میخوریم زحمت نکشو..... و مادربزرگم هم مارو اصلا جدی نمیگیره متاسفانه

در صورتیکه وقتی عمو و عمه ام اینا اونجا میرن دوسه جور غذا درست میکنه پذیرایی کامل میکنه بیاو ببینوو همیشه همینه

مادر منم ناراحت شد و به بابام تذکر دادو گفت ماهم برای خودمون شخصیت داریم تقصیر تو که ما بی عزت شدیم غذای مونده....

عزیزان موضوع غذا و پذیرایی نیست موضوع احترامه

زیاد خودمونی شدن واجازه هر رفتاری درست نیست

حرمت مسجدو متولیش نگه میداره

حالا از جهت اقتصادی شدن... شما اول برای خودت بخر شما هم شایسته ایی

سلام معصومه جون خوبی؟؟عزیزم ماهم دقیقا وقتی ک ازدواج کردیم اصلا زیرلفظی ک براعقد میخواستم مادرشوهرم ...

مادر همسرت سر پسر بزرگش بلد نبوده ( طبق جمله ی خودتون) حالا چی شد که برای بقیه یاد گرفت😂😂 

یک سری پست ها رو واقعا آدم نمی تونه بی تفاوت رد بشه 

به مادر همسرت بگو عزیزم خیلی ناراحتی و تازه این چیزا رو یاد گرفتی خودت چند تا النگو بخر بده به عروسها 

والا

حق با نمنبارونه...‌‌ یعنی شاباش هم نکرده؟؟؟؟خیلی محترمانه بگو نهایت یک میلیون دارم اگر مایلید به الن ...

عروسی خودم ک به زور شاباش داد که هیچ عروسی یکی از فامیلامون رفتیم منم تازه عروس اصلا بهم شاباش نداد کلا یاد ندارم ک هرعروسی رفتیم شاباش داده باشه😂🫡

ولی حرف هات واقعا حق بود خدایی خیلی خیلی حق....

مادر همسرت سر پسر بزرگش بلد نبوده ( طبق جمله ی خودتون) حالا چی شد که برای بقیه یاد گرفت😂😂 یک سری پ ...

آره عزیزم مثلا بلد نبوده وگرنه درکل خسیسه الانم فقط براما بلد نیست وخسیس برای عروس بعدی هنوز نیومده بیا ببین چه کارا میخوان بکنن فقط خوبیش اینه ک همسرمن نمیذاره اینجوری پیش برن جوابشون روقشنگ میدع😁

نه عزیزم خوبه ک جواب دادی اتفاقا ممنونم ازت ...آره گلم حالا من هنوز بچه ندارم ولی به هرحال برای تولد ...

از الان از زندگی افتادی ک در اینده چی به جاریت هدیه بدی

اولا ک هرچیزی تو وقت خودش خوبه دوما مادر شوهرا معمولا زیاد از این حرفا میزنن

هرچیزی ک میگن قرار نیست بشه

حالا به وقتش اگه خودش به عروساش النگو داد ک اولویت اونا هستن تو تازه به سکه اندازه وسعتون فک کن نه النگو

چون هدیه اسمش روشه هدیه نه اجبار

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

من متوجه نشدم شما هر ماه پول بذاری کنار از خواسته‌هات بزنی تا النگو بشه دست جاریت؟

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام دوستان من این دو روز فریزر پر کردم اول که پدرم در اومد،بعد اینکه خرجم خیلی زیاد شد البته قبلا اینا رو تکه تکه میخریدم مثلا یک کیلو سبزی نیم کیلو ذرت الان یه جا شده به نظرم زیاد اومد

چیزاییم که آماده کردم برای ایده:

✅کوبیده مرغ،جوجه و مرغ برای خورشت

✅گوشت چرخی و مایه ماکارونی و کباب تابه ای

✅یکم اسفناج برای ماست و اسفناج

✅کرفس هم سرخ شده برای خورشت و هم خام برای کنار مرغ و داخل آش

✅ذرت برای ماکارونی و ذرت مکزیکی و پیتزا

✅بادمجون سرخ شده در حد دو وعده

✅گل کلم گرفتم ترشی کردم حدود ۳ کیلو شد بقیش که اضافی موند گذاشتم فریزر برای بخار پز کردن کنار مرغ

✅سبزی خوردنم تره اش زیاد بود خورد کردم یه وعده برای تره پلو

سبزی آش و کوکو و قرمه سبزی

✅گوجه خریدم نرم بود دو تاش ورقه کردم گذاشتم خشک شه برای تو آبگوشت

✅حریره سیر

میخواستم بامیه،قارچ ،فلفل دلمه و برگ مو هم بخرم که قیمتاشون خیلی مناسب نبود گفتم طی فصل میخرم اینجا همیشه هست.

✖بعدم هر چی تو فریزر بود نوشتم زدم به در یخچال که یادم باشه و بدونم چی درست کنم

قسمت اقتصادیش اینکه من قبلا ذرت دون میخریدم ترشی و سبزی سرخ شده آماده ،ما به التفاوت اینا رو حساب کردم شد ۳۰۰ به همسرم گفتم زد به کارتم👌

خلاصه تا آخر فصل باید سعی کنم زیاد خرید نداشته باشم(بجز میوه و لبنیات و سبزی) و اینکه تا دو هفته دیگه هم میخوام بدون خرج باشم.

اینجا نوشتم که یادم باشه

جیباتون پر پول❤

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
من متوجه نشدم شما هر ماه پول بذاری کنار از خواسته‌هات بزنی تا النگو بشه دست جاریت؟

نه عزیزم هرماه سکه پارسیان میخرم مثلا ماهی ۵۰سوت ک بعد هرموقع ک جاری خواست عقد کنه بهش سکه بدم البته فقط برای جاری نه کلا براهدیه سکه پارسیان میذارم کنار حالا یکمیشم هدیه میدم به جاری موقع عقد ولی همش رو به جاری نمیدم ...

سلام دوستان من این دو روز فریزر پر کردم اول که پدرم در اومد،بعد اینکه خرجم خیلی زیاد شد البته قبلا ا ...

عزیزم خیلی خوب کاری کردی ولی به نظرم نباید انقدر یهو فشار میاوردی به خودت باید کم کم درست میکردی که انقدر اذیت نشی ولی باریکلا داری ماشاالله بهت..👍خسته هم نباشی🫡

عزیزم خیلی خوب کاری کردی ولی به نظرم نباید انقدر یهو فشار میاوردی به خودت باید کم کم درست میکردی که ...

ممنون عزیزم❤آره همه جام واقعا درد میکنه.ولی من شاغلم و بچه کوچیکم دارم دیروز رو مرخصی گرفتم دیگه این چند روز تعطیلی گفتم همسرمم هست بزار جمعش کنم بره و اینکه دقت کردم یکم سرد شده همه چیز نسبت به دو سه هفته قبل گرونتر شده.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
تایپیک بورسی همین استارتر رو بخون. کار خاصی نکردم تو مارگزاری مفید ثبت نام کردم و پولمو گذاشتم تو صن ...

سلام عزیزم ،میخواستم بپرسم پس انداز ۵۲هفته ای تا الان چقدر شده این هفته چقدر واریز کردید،چند هفته عقبم

2810