2777
2789
سلام عزیزم چرامن چندروزه درخواست وام فوری میدم خطامیده؟وام امتیازی هم شایدیک ماهه درخواست دادم نوشته ...

سلام عزیزم  دقیق نمیدونم ممکنه چون هنوز تکلیف وام امتیازی تون روشن نشده نمی‌تونید 

سلام عزیزان چنتا تجربه اسباب کشی بگم شاید به درد کسی بخوره 1.یک سوم وسیله خونه رو رد کردم اگه بتونید ...

مبارک باشه خونه ی جدید با خوندنشم جیگرم حال اومد وسیله های اضافی رو رد کردی منم همینم ولی تازگیا تحت تاثیر بقیه خریدای مسخره انجام دادن دوسه مورد پست شما برام تلنگر خوبی بود

سوال دارم دوستانی که میدونن جواب بدن ممنون میشم 🙏ازکجا بفهمم وام‌ویپادم فعال شده مثلا ۹۰۰۰ تا که شد خودبخود وام ده تومنی فعال میشه ؟ بعد همزمان میشه دوتا وام برداشت درصورتی که طی گرفتن وام اولی سکه جمع کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ منیم گوزل باجم قشنگ یادم که تازه عروس بودی پس این طبیعی که هنوز نتونی غلق همسرت رو ...

سلام معصومه جون خوبی؟؟عزیزم ماهم دقیقا وقتی ک ازدواج کردیم اصلا زیرلفظی ک براعقد میخواستم مادرشوهرم اینا بلد نبودن وهیچی نخریده بودن برام فقط یه مقدارپول پدرهمسرم داشت ک اون رو داد بهم ولی طلا اینا هیچی برام نخریدن شوهرم خرید البته در حد کم ولی مادرشوهرم اینا هیچی نخریدن وبهم تاحالا طلا ندادن ۲تا برادر شوهر دارم ویکی ام خواهر شوهربعد اینا مجردن وهنوز ازدواج نکردن بعد مادر همسرم بهمون میگفت وقتی ک خواستن ازدواج کنن شما باید کادوی عقد النگو بدین به زنهاشون من ک چیزی نگفتم ولی شوهرم گفت مگه داداشم اینا به زن من دادن ک منم بدم بعد مادرش گفت اونا مجرد بودن فرق داشتن تومتاهلی باید بدی داداش بزرگترم هستی بعد شوهرم گفت اینا هیچ شما وبابا که خودتونم ندادین چی؟جوابی نداشت بده منم ناراحت شدم گفتم واقعا اونا هیچی به من ندادن چرا ماباید بدیم مایی که خودمونم طلا به اون صورت نداریم..من همون موقع فقط گفتم سکه میدیم حالا به مقدار کم ولی مادرشوهرم میگفت نه زشته..

درهر صورت من ازاون روز ک اینجور شنیدم برای هدیه ماه به ماه سکه پارسیان میخرم میذارم کنار ک بعد تبدیل کنیم هرموقع ازدواج کردن بهشون بدیم ولی باز نظر شما رو میخواستم ببینم که به نظرتون ماباید چیکارکنی؟؟؟

یه چیز دیگه اینکه من یه النگو دارم به وزن ۴گرم و۸۸سوت ویه ربع سکه طرح قدیم داریم و۲گرم و۲۰۰سوت هم سکه پارسیان ویه پلاک ۹۶۰سوت بعد من این النگوم رودوس ندارم ودوس دارم که با این سکه هاام النگومو تعوض کنم و۲یا۳تا النگو بخرم که البته گرمی کمتر از النگوی خودم باشن چون من ظریف دوس دارم به نظر شما این کار رو انجام بدم یانه؟؟شوهرم میگه همش ضرر میشه ولی خب فعلا قصد فروششون رونداریم والبته یه مراسمم درپیش داریم ک میخوام بلاخره دستم خالی نباشه دیگه...البته گوشواره هم میخوام ولی نمیدونم چیکارکنیم یه نظر میدین لطفا؟؟ممنون...

سلام خسته نباشید همگی 

شهادت امام حسن آن شا الله خودشون دستی ب سرمون بکشن 

بچه من با باکس پیش رفتم و اما یکم اضافه خریدم و اینکه پسرم خیییییییلی زیاد میوه میخواد منم برای اینکه هله خوبه نخوره خریدم وخیییلی گرونه و زیاد شدن و اینکه ی مهمونی رد کردم 

ک خواهرم کیک آورد واسه تولد پسرم منم غذا پختم و یبلوز شلوار پاییزه 

خودمم کادو واسه پسرم گرفتم دخترمم کادو جدا با بالاش گرفتن 

حالا ی س تومان پاداش دادن ب شوهرم 

ک مجبورم از اون یکم بردارم 

همگی موفق باشید 

تو اینستا کیف لقمه دیدم گفت ۹۵ 

تو مغازه ۱۱۰ 

قرار بود دختر خواهرم واسه دخترم جامدادی بدوزه 

منم ی متر پارچه گرفتم ۸۵ دادم هم جامدادی بدوزه هم کیف لقمه هم جا دستمال کاغذی  این برام خوب شد حالا شاید پارچه بگیرم ی مانتو هم بدوزه 

سعی میکنم آن شا الله هله هوله نخرم ک خیلی پول می‌کشه بچه های منم عادت بدی دارم بد غذان خیلی کلی باید فکر کنم تا یچیزی بپزم ک همه بخورن اگه چیزی نباشه زود رو میان ب چلسمه😂  

سلام عزیزانم ممنون از پیامهای پر مهرتون و ببخشید نگرانتون کردم

دیروز جواب دوم نمونه برداری اومد ولی قبل اومدنش من از شدت فشار و استرس عصبی حالم بد شد دیگه بهم ارامبخش زدن

فعلا تشخیص دکتر بیماری خودایمنی و الرژیک سلیاک هست گویا پرزهای رودم صاف شده و از بین رفته درمانشم پرهیز غذایی و رژیم بدون گلوتنه

جزییات بیشتر رو تو تاپیک اخر خودم نوشتم

هنوزم بابت استرسی که کشیدم بدنم بیحسه

ممنون از همتون❤❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام عزیزای دلم ،خواهرای مجازی خوبم ..خانما من برون گرام کلا در مورد کارام و فکرام باید با کسی صحبت کنم باید تصمیم هام رو با یکی در میان بذارم ولی از اونجایی که از شما یاد گرفتم که چراغ خاموش حرکت کنم ،گفتم حداقل اینجا مطرح کنم ...من سه تا بچه دارم و از وقتی با این تاپیک آشنا شدم تصمیم گرفتم که برای هرکدومشون صد گرم طلا بخرم و برای ایندشون کنار بذارم ..دخترم حدود پنجاه گرم طلای مصرفی داره باید براش پنجاه گرم دیگه بخرم و پنجاه گرم طلا آب شده دست طلافروش دارم که بابتش یک میلیون و هفتصد ماهیانه بهم میده ...حالا من باید دویست گرم طلا دیگه بگیرم ‌ولی میگن که طلا از آبان گرون میشه،واقعا ناامید میشم،نمیدونم باید هدفم رو چند ساله بذارم ،چی کار کنم ...فقط لطفاً با حرفاتون بهم انگیزه بدید...الهی که همیشه آنتون سالم و دلتون خوش باشه 

سلام عزیزای دلم ،خواهرای مجازی خوبم ..خانما من برون گرام کلا در مورد کارام و فکرام باید با کسی صحبت ...

سلام عزیزم...به نظر من خیلی خوبه که به فکری وبرای بچه هات ازالان داری پس انداز میکنی من خودم به شخصه اصلا بچه ندارم حتی باردارم نیستم ولی از الان دارم برای بچه ی آیندم طلا پس انداز میکنم هرچند کم ولی میکنم...بعد اینکه میگی آبان ماه گرون میشه اسکال نداره عزیزم طلا هیچوقت ارزون نمیشه همیشه گرون میشه ولی طلا همیشه ام خوبه به نظر من ادامه بده وحتما بخر حتی همون موقع هم ک گرونه بازم بخر موفق باشی عزیزم....خیلی ازت خوشم اومد ک از الان به فکر بچه هاتی البته که خودتم راحتی موقعی ک بزرگ میشن👍👍

سلام معصومه جون خوبی؟؟عزیزم ماهم دقیقا وقتی ک ازدواج کردیم اصلا زیرلفظی ک براعقد میخواستم مادرشوهرم ...

سلام عزیزم نظر من اینه که یه سرویس زیبا و ظریف بخرید

خصوصا که ب زودی جاری دار میشن 

جدای از اینا همیشه شیک و باکلاسه 

بازم هرچی خودت دوست داری گلم

مبارک باشه خونه ی جدید با خوندنشم جیگرم حال اومد وسیله های اضافی رو رد کردی منم همینم ولی تازگیا تحت ...

هرموقع سکه هاتون به۹۰۰۰تابرسه پایینش مینویسه وام ۱۰ملیونی فعال شده براتون...

سوال بعدیتون اگردرست متوجه شده باشم جوابش بله هستش ..تازمانی که دارید سکه جمع میکنیدبرای وام وی کلاب میتونید ازوامهای دیگش استفاده کنید.‌

سلام عزیزم نظر من اینه که یه سرویس زیبا و ظریف بخرید خصوصا که ب زودی جاری دار میشن جدای از اینا همیش ...

مرسی عزیزم که نظر دادی فقط به نظرت بااین النگو وسکه های کم میشه سرویس خرید ؟؟

[QUOTE=353346601]سلام عزیزم نظر من اینه که یه سرویس زیبا و ظریف بخرید خصوصا که ب زودی جاری دار میشن ...

بله میشه اگر بتونی دستدو گیر بیاری که عالی میشه

ما هم عروسی داشتیم اواخر اردیبهشت ورقص چاقو هم با من بود

یدونه الگو ازبچگی داشتم با ۲۰م وام که یه سرویس ظریف۱۱گرمی خریدم خیلی زیباست اگرچه ظریفه ولی مینیمال و دلبره وابرو داری شد انشالله بتونی رفتی بیرون چند جا قیمت بگیر و هرچی داری بذاروسط ببین چی میشه

2810