2777
2789

سلام دوستان

من دیروز رفتم چند تا مغازه افق و جانبو و...

جانبو اصلا گوسفندی نداشت و گوساله دو نوع داشت،یه مدل یخ زده بود یه مدلم گوشت تازه.نگاه کردم تمیز بود قیمتش همون ۳۰۰ اینطورا

چرخیم داشتن ۲۸۵ 

افق چند جا گشتم فقط یکیشون گوسفندی داشت،بره نر تولید همون دیروز.دو کیلویی و ۱۱۹۰ بود مارک آوا که گرفتم.خب روش خورشتی داشت کفش هم یه کم راسته با استخوان،یکم دنده و گوشت کنارش بود.کلا ۳۰۰ گرمم نبود استخوانش.چربیشم فقط همون چربی چسبیده به گوشت بود دنبه نداشت.بوی بدیم نمیداد👌

باز یه جای دیگه هم رفتم اونا یک کیلویی داشتن )افق نبود گندم بود) اونا قلوه گاه یک کیلویی میدادن ۳۸۰ و آبگوشتی ۶۴۰ مارک پویا

کاش اون ۳۸۰ رومیگرفتم🤦‍♀️🤦‍♀️افقه گفت ما فقط همین دو کیلوییا رومیاریم منم دیدم یکیه و کیلویی حداقل ۲۰۰ از قصابی کمتره سریع خریدم😑 ولی گوساله خیلی زیاد داشتن هم افق هم جانبو

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
منم یه روز داستان زندگی چند نفر رو بگم شاید درسی بشهواقعااا از حرفاتون درس گرفتمنمیدونم چرا وقتی شما ...

حتمااا چرا که نه مشتاقانه منتظر خوندن و شنیدنش هستیم 🤩🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ببخشید سوال داشتم راجع به وام پلکانی ویپاد، اقساطش ۴ ماهه ست ؟ بعد اینکه مبلغ قسط هاش چقد ...

سلام عزیزم مبالغ کمتر ۴ ماهه هست .

مبالغ فکر کنم ۱۰ میلیون به بالا ۶ ماهه هست .

کلا مبلغ وام رو تقسیم بر تعداد ماه ها کنید یک مبلغ کمی هم کارمزد بهش اضافه میشه .

سلام.بچه ها اینجا بهمون یاد میدین چطوری پس انداز کنیم و مخارج خونه رو مدیریت کنیم؟؟؟دنبال اینجور تاپ ...

بله عزیزم اما پیشنهاد میکنن بزنین رو اسم استارتر رویای زندگی،تاپیک گزیده ی مطالب رو بخونین و بعد بیاین این تاپیک

سلام عزیزان چنتا تجربه اسباب کشی بگم شاید به درد کسی بخوره 1.یک سوم وسیله خونه رو رد کردم اگه بتونید ...

در ادامه. 

وسیله های ضروری خونه که خیییلی به دردم خوردن و بسیار کاربردی بودن  

اجاق گاز فردار که نیاز به تستر و ...نداشتم خیییلی استفاده کردم 

به خاطر دخترم اون تستر گرفتم و اینکه اجاق گازم صفحه ای یه بهش نیاز دارم  

ظرفشویی،خرد کن،ساندویچ میکر ،آسیاب و میکسر ،خییییلی واسم ضروری بودن و استفاده کردم 

به نظرم یه خورد کن باید دم دست باشه 

میز و صندلی کوچیک و جمع و جور داخل آشپزخونه خیییلی کاربردی یه واسه آشپزی و صبونه و ...خیییلی کمک کننده اس آدم سر پا باشه خیلی خسته کننده اس 

بعداً میشه واسه تراس هم استفاده کرد. 

اگه جا نمیشه تو آشپزخونه ،صندلی واسه کانتور آشپزخونه بگیریم استفاده کنیم 

تشکهای پنبه ای رو کنار گذاشتم که واسه میهمان بود. 

دخترم دوتا برداشت گفت میندازم رو خوشخواب خیلی راحته  

پتو هم سعی میکنم اونایی رو بیارم که سبک هستن و تو ماشین جا میشن 

خواهرم گفت می‌خوام همه پتو ها رو رد کنم سبک بخرم که جا گیر هم نباشن 

رختخواب هم میذارم تو انباری که کمدم انباشته نشه 

طبقه بندی میکنم فقط وسیله ضروری بذارم 

دوتا کابینت آشپزخونه رو خالی گذاشتم وقتی خرید کردم با کمبود جا مواجه نشم 

تراس خونه رو کم‌کم چیدمان کنم که استفاده بشه آب و گاز هم داره  

چنتا پتو صفر هم دارم هدیه میبرم هم جام باز میشه هم کمی صرفه جویی ۴ تا هستن که باز نکردم 

میتونید موقع زدن کابینت کانتر آشپزخونه پهن و بزرگ باشه مثل میز غذا خوری که فقط صندلی بگیریم ،جا گیر هم نیست 

واسه من تراس خونه خییییلی مهم و ضروری یه موقع خرید خونه یکی از آپشنهام بود ،به امید خدا دیزاین کنم الان هم دو تا صندلی گذاشتم شبا می‌شینم واسه رو حیه عالی یه 

کابینت جک دار من نمی‌پسندم باز کردنش برام سخته 

بغل سینک و اجاق گاز هم سنگ باشه خیلی خوب و کاربردی یه  

آشپزخونه هم پنجره داره با وی یو خوب عاااالی یه هم از لحاظ تهویه هوا و منظره بیرون از این یکی شانس آوردم 

در آخر مهم نیست خونه و ملکی که داخلش زندگی میکنیم به اسم کی باشه 

مهم اینه که استفاده و لذتشو ببریم و اخلاق و رفتارمون رو بهتر کنیم و با دید بهتر زندگی کنیم 

بیمه مشاغل آزاد که بیشتر از یک تومنه. همون زنان خانه دار خوبه.یعنی ۲۵ سال باید بیمه بدهمیشه ۵۵ سالگی ...

آفرين خوب گفتي خوشم اومد

من هر دو رو دوست دارم هم بيمه كنم از بيمه استفاده كنم هم هرماه يا هر چند ماه يبار طلا بخرم 

حالا يه سوال دارم از معصومه جانم و همه دوستان داناي خودم

من براي وام كارگشايي سال ديگه همين موقع بايد ٢٥بدم از اين ماه شروع كردم به دو تومن تو كارت مهر بريزم كنار بزارم هم بتونم سال ديگه وام بگيرم هم واممو تسويه كنم به نظرتون كارم درسته يا همينو تبديل كنم؟ و پول نقد اصلا نميتونم نگه دارم و يه مقدار كم دارم منو قلقلك ميده 

@masumehjoon    

@مامان_سبحان7    

@آرشيد

زهراجان و ساير دوستان ... 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
نه عزیزم سوخت نشده میتونی خرید کنی اگه ۳۰۰تومنو امروز خرید کنی ۱۵۰تومنشو ۲۲مهر میدی ۱۵۰ ت ۲۲ابانمیتو ...

اهان مرسی متوجه شدم گلم. پس ۱۰ روز دیگه صبر میکنم ۱۵۰۰ بهم بده اینطوری بهتره 💚

آفرين خوب گفتي خوشم اومدمن هر دو رو دوست دارم هم بيمه كنم از بيمه استفاده كنم هم هرماه يا هر چند ماه ...

سلام دوست عزیز 

میشه در مورد وام کار گشایی یه کم تو ضیح بدی 

چون جدیدا گرفتی 

ممنون میشم 

سلام دوست عزیز میشه در مورد وام کار گشایی یه کم تو ضیح بدی چون جدیدا گرفتی ممنون میشم

٥٠گرم طلا گذاشتم ٢٠تومن وام گرفتم ٢٣٪؜ سال ديگه ٢٥تومن بايد پس بدم عزيز

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
آفرين خوب گفتي خوشم اومدمن هر دو رو دوست دارم هم بيمه كنم از بيمه استفاده كنم هم هرماه يا هر چند ماه ...

عزیزم منم در شرایط شما هستم وام کارگشایی گرفتم اما ماهی دو تومن میریزم تو طلاسی به طلا نگه میدارم میدارم تا سال دیگه روش سود هم میکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزم منم در شرایط شما هستم وام کارگشایی گرفتم اما ماهی دو تومن میریزم تو طلاسی به طلا نگه میدارم می ...

من ثبتنام كردم هردو رو ولي فعلا نميدونم چرا نميتونم برم سمتش يعني اعتماد كنم بهش .... و پول بزارم ميتونم برداشت كنم؟ 

سلام.بچه ها اینجا بهمون یاد میدین چطوری پس انداز کنیم و مخارج خونه رو مدیریت کنیم؟؟؟دنبال اینجور تاپ ...

درست فهمیدی عزیزززم 

برای همراهی بهتر شما اول بشین تاپیک یکمون رو تا صفحه ی بیست بخون ،بعد تاپیک گزیده های مطالبمونم بخون بعدش همراه بچه هااا باش 😉☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
من ثبتنام كردم هردو رو ولي فعلا نميدونم چرا نميتونم برم سمتش يعني اعتماد كنم بهش .... و پول بزارم مي ...

امتحان کن عزیزم الان هرچقدر که دوست داری خرید بزن مثلا ۵٠٠ تومن

فردا فروش بزن ببین چجوریه

طلاسی و میلی‌ گلد واقعا منو جلو انداخت 

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیزان من وام ویپاد رو که گرفتم ۲۰ میلیون فک کردم مثل قبل باید خرید بزنم دی جی پی اینکارو کردم ...

من تازگی ها وام ویپاد با دی جی پی شارژ نکردم 

ولی 

چند روز پیش  خرید زدم تو دی...جی کالا بعد هزینه زیر ساخت که پرداخت کردم  پول ازم کم شد ولی بعدش هر چی رفتم ادامه بدم روند خرید رو اصلا از اول اومد و سفارش ثبت نشد زنگ زدم پشتیبانی هم گفت 72 ساعت صبر کن بعدش اگر نیومد پیگیری می‌کنیم 

خلاصه که نزدیک به 60 ساعت( 2 روز  و نیم ) طول کشید تا پول من برگرده تو حساب 

در صورتی که یه ماه پیش  هم عین همین اتفاق افتاده بود برام توی ۵ دقیقه پول به حساب برگشت خورده بود 

احتمالا کلن تازگی ها روند انتقال پول دی.. جی کند شده که هنوز برای شما نیومده عزیزم نگران نباش  همون قدر تایمی که پشتیبانی گفت رو صبر کن دوباره اگر اوکی نشد زنگ بزن پشتیبانی تا پیگیری کنن 

من خودمم اون دو روز پول ام  رو  خیلی نیاز داشتم ولی خب دیگه بعضی وقتا پیش میاد کاریش نمیشه کرد 

در کل نگران نباش پول دیر یا زود برمگیرده تو حسابت تا اون موقع کلن دیگه بهش فک نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810