2777
2789

سلام عزیزان من وام ویپاد رو که گرفتم ۲۰ میلیون فک کردم مثل قبل باید خرید بزنم دی جی پی اینکارو کردم پریروز ۲۴ ساعت گذشت برگشت خورد دوباره دی جی پی باز از دیروز ساعت ۵ زدم هنوز به کارتم نیومده من الان چه جوری پیگیری کنم زنگ هم میزنم میگم تا ۲۴ ساعت میاد میگم برگشت خورد باز نیومد میگن اختلال هست از یطرف هم پول لازمم کاش نمیزدم دی جی پی ممنون میشم اگه میدونین بگین چه جوری پیری کنم تا زودتر بیاد به کارتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من الان چکار کنم ممنون میشم کمک کنین

اولین بار هست وام یک میلیونی رو میگیرین الان نمیدونم چه جوری هست اما قبلا برای یک میلیون باید یک میلیون هم تو کارتتون واریز میکردین تا بتونین اون یک میلیون رو خرید .برای شما هم کارت اعتباری هست باید خرید کنین یا برنامه دی جی پی من همیشه کیف پولش رو شارژ میکردم و دوباره انتقال میدادم به کارت خودم اما دو روز دی جی پی مشکل داره 

سلام عزیزان چنتا تجربه اسباب کشی بگم شاید به درد کسی بخوره 

1.یک سوم وسیله خونه رو رد کردم اگه بتونید بفروشید هم خوبه  

من متاسفانه از این حوصله ها ندارم 

اجاق گاز فردار مو که عالی یه گذاشتم بدم به کسی که نیاز داره 

عزیزان وسیله اضافی نخرید ،نخرید ،نخرید مخصوصا عزیزانی که مستاجر هستن تحت تاثیر اطرافیان قرار نگیرید  

انباشتگی فقط دردسر و مشکل ایجاد می‌کنه 

مینی‌مال و کاربردی بخرید که انشاالله برید خونه خودتون  

من هم شکر خدا اومدم خونه خودم قبلا تو سه خواب بودم الان بعضی وسیله ها رو نمیتونم بیارم چون دو خوابه 

وسیله های انباری جز کتابهای همسر همه رو ریختم بیرون که اینجا انباشتگی نداشته باشم  

بعضی وسیله ها سال تا سال استفاده نمیشن فقط جا گیرن و رو اعصاب 

کتاب قصه های بچه ها ،یه عالمه عروسک و اسباب بازی و لباس هم گذاشتم کنار بدم کسی  

خلاصه حسابی سبک کردم  

هر چی میخواستم جمع کنم اول به خودم میگفتم جون و سلامتی خودم مهمتره با حرص میذاشتم کنار. 

حتی ظرف غذا و قمقمه آب بچه ها که متنوع داشتن گذاشتم کنار 

موقع اسباب کشی هم یه سبد وسیله حمام ،چنتا سبد وسیله آشپزی که  برنج و روغن و ادویه و...هم درش بود جدا گذاشتم که موقع آشپزی همه چیز رو بیرون نریزم  

یه چمدون هم واسه خودم بستم لباسهای ضروری ،وسایل بهداشتی آرایشی ضروری ،مدارک مورد نیاز و ...رو گذاشتم که راحت پیدا کنم حتی صندل و کفش 

برا بچه ها هم گفتم همین کار رو بکنند 

خلاصه مثل مسافرت وسایل ضروری بزاریم که اذیت نشیم 

من مدرسه بچه هارو رو باید عوض میکردم 

دوتا مدرسه غیر انتفاعی خوب نزدیک خونه مونه که سرویس لازم نیست  

بچه ها رو ثبت نام کردم  

با خودم فکر کردم یه مقدار میزارم رو پول سرویس میشه همون شهریه غیر انتفاعی تفاوت زیادی نداشت کیفیت مدارس هم خوبه 

بیشتر وسایل آشپز خونه و چیزای کوچیک رو با ماشین شخصی آوردیم ،کمکی داشتیم  

آسیب هم ندیدن 

لباس خیییلی زیاد داریم اگه بتونم تا یک سال لباس کم‌بخریم خیلی خوبه که اینا پوشیده بشن واقعا اضافی ین  

کلا مهمترین درس برا من خریدن وسیله های زیاد و اضافی بود با وجود اینکه آدم ولخرجی نیستم ولی کلی وسایل اضافی داشتم 

حرف و حدیث دیگران مهم نیست اصلا فقط طبق جیب و شرایط خودتون خرید کنید  

هدف بزارید و برای ماشین خوب و ...هزینه کنیم تا وسیله های بیخود و جا گیر  

من اینجا دو تا قالی ۶ متری بیشتر نیاز ندارم. 

حتی میتونم دو تا قالیچه دستباف و جمع و جور که دارم استفاده کنم چون از قالی استفاده خاصی نداریم مثلاً مبلامون تخت خواب شو و راحته روشون می‌خوابیم ،لم میدیم. 

واسه غذا هم ناهار خوری ،کلللی قالی اضافه دارم  

قبلا کاملا مینی‌مال بودم و فقط ضروری و مورد نیاز می‌خریدم که تو این چند سال تغییر رویه دادم که دیگه استپ میکنم 

البته شرایط آدمها خیلی متفاوته  

هر کس نسبت به شرایط اقتصادی و زندگی خودش خرید کنه 

و مهمترین چیز سلامتی یه و بودن در کنار عزیزانمون  

در هر شرایطی که هستیم با دید مثبت تر و شادتر زندگی کنیم 

راستی یه باشگاه هم نزدیک خونمونه فرصت کنم برم ببینم چه جوری یه 

ه

عزیزان از یاس خبری نشد ؟

نه فعلا آنلاین نشدن معصومه جان

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
نه عزیزم سوخت نشده میتونی خرید کنی اگه ۳۰۰تومنو امروز خرید کنی ۱۵۰تومنشو ۲۲مهر میدی ۱۵۰ ت ۲۲ابانمیتو ...

شیدا جان من با تارا خرید کردم،قسطامم به موقع دادم،اما باز همون ۱ تومن ماه قبل رو شارژ کرد،برام افزایش نداد😫

درخت  سرسبز و شاداب صبرم می گوید :امیدی هست چون خدایی هست …
2810