2777
2789
سلام عزیزم آره منم به وام نیاز داشتم همه رو تسویه کردم الان دوباره وام امتیازی ثبت کردم 13400000 برا ...

سلام عزیزم چرامن چندروزه درخواست وام فوری میدم خطامیده؟

وام امتیازی هم شایدیک ماهه درخواست دادم نوشته اتوشعبه فلان بررسی بشه ،لغوهم میزنم مجدددرخواست میدم بازم همینومیگه

به روزرسانی کردم توساعات مختلف امتحان کردم بی نتیجه😐

پشتییانیشونم اصلاپاسخی نمیده 

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم ایده قشنگی بود

بزن تو نت چند تا ایده نگاه کن خودت لذت میبری

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
پست بالایی رو واسه شما نوشتم تگ نشدین

شیدا جان عزیزم یه سوال راجع به تارا دارم. من اعتبارم یه تومن بود ۷۰۰ خرید کردم الان برام قسط بندی شده. اون ۳۰۰ تومن باقیش دیگه سوخته؟ یا باز میتونم برم خرید کنم باهاش؟  بعد قسط این ۳۰۰ هم میاد رو اون ۷۰۰؟

و اگه این ۳۰۰ کلا مصرف نکنم اعتبار بعدی بهم نمیده؟ اخه الان تو برنامه میرم انقضاشو زده اسفندماه

ممنون عزیزم لطف کردی مثلا دو‌گرم طلاست و قیمت روز 3600 هست دو ضربدر 3600= 7200میشه حالا پنج درصد 720 ...

بله عزیزم درسته

نه دیگه دست دوم فقط سود داره مالیات نداره دیگه

اما بخوای طلای نو بخری فرمولش اینجوریه

طلای خام +۷درصد سود مغازه+۱۰درصد مالیات+اجرت ساخت

درصد اجرت ساخت متفاوته

مثلا النگو ۵تا ۱۲درصده 

انگشترا تا ۱۰ درصده

طلای ایتالیایی حتی ۲۵ درصدم هست

شما اجرتو نمیتونی بفهمی چقدره فروشنده میتونه هر عددی رو بگه 

و مالیاتم باید روی فقط اجرت طلا گرفته شه که بعضی طلا فروشا رو کل قیمت طلا میگیرن

اما برای دست دوم فقط ۷ درصد سود مغازه رو میگیره چون اون نفر قبلی که طلاشو فروخته و شما داری میخری،همه ی اینارو پرداخت کرده و الان به قیمت خام فروخته و مغازه دار فقط سود مغازشو میگیره بعضیام درصد پایینتر میگیرن مثلا ۳درصد ۵درصد و...

چه جوری گوشت گوساله رو میدن کیلویی ۲۹۹ تومن!!!! قیمتش خیلی بیشتره من هیچ جا اینقدر قیمت مناسب ندیدم ...

صددرصد ایرانیه

مابه التفاوت پولشو دولت میده،یارانه ایه

مثه این میمونه که من مریض باشم بخوام با امبولانس خصوصی برم بیمارستان ۲میلیون باید بدم با امبولانس دولتی برم رایگانه

اون دولتی خدماتیه که دولت برای منه شهروند گذاشته

شیدا جان عزیزم یه سوال راجع به تارا دارم. من اعتبارم یه تومن بود ۷۰۰ خرید کردم الان برام قسط بندی شد ...

نه عزیزم سوخت نشده 

میتونی خرید کنی اگه ۳۰۰تومنو امروز خرید کنی ۱۵۰تومنشو ۲۲مهر میدی ۱۵۰ ت ۲۲ابان

میتونی هم خرید نکنی هر وقت ۷۰۰ رو پرداخت کردی بهت ۱۵۰۰اعتبار میده

فرقی نداره خرج کنی یا نکنی مهم نیس

عزیزم اگر سکه هاتون رو به حد نصاب برسونید باز میشه نگران نباشید من ۲ بار این کار رو انجام دادم .

سلام عزیزم ببخشید سوال داشتم راجع به وام پلکانی ویپاد، اقساطش ۴ ماهه ست ؟ بعد اینکه مبلغ قسط هاش چقدر میشه؟ 

⚡I have myself
سلام عزیز دلم ❤️ منیم گوزل باجم قشنگ یادم که تازه عروس بودی پس این طبیعی که هنوز نتونی غلق همسرت رو ...

سلام عزیزدلم مرسی که جواب دادی دقیقا همسر منم همون خصوصیات همسر شمارو داره وقتی پول میاد دستش به همه بذل و بخشش میکنه، عزیزم اگ قبل از آشنا شدن با شما بود همش بحث میکردم اما از وقتی با شما اشنا شدم معصومه جون بحث نمیکنم سعی میکنم با زبون مجابش کنم،در مورد قرعه الان خودمم پیگیرم دنبال ی قرعه هستم شرکت کنم ولی میخوام از کم شروع کنم،منم ب همسرم دیشب گفتم عشقم کارای خونه و پذیرایی و اینا رو بذار ب عهده من میخوام باتوجه به ارزشی ک اونا ب من دادن و رفتم خونشون ازم پذیرایی کردن انجام بدم مثلا کسی ک یبار تو خونه اش جلوم میوه نذاشته چرا چندین مدل میوه بذارم اونوقت میگه این نمیفهمه ک ما هرچقد بی احترامی کنیم اون احترام میذاره پس هرچی ک من نوشتمو بخر همسرمم گفت چشم هرچن میدونم چشم گفت ولی ترک عادت سخته اما بازم غنیمته کم کم یادمیگیره،از شما هم یاد گرفتم به همسرم اصلا نشون نمیدم قناعت میکنم اما پشت سر میکنم در مورد طلا هم هرروز توگوشش میخونم اونم علاقه پیدا کرده نمیخوام زندگیمو ول کنم در آینده پشیمون بشم و شرمنده ک چرا جمع نکردم،ممنون بابت اندازه غذا من یکم تو غذا کشیدن ناشی ام سه تا خورشت همونطور ک شما گفتین کشیدم بعد ی خورشت خوری بزرگ داشتم هرچی گوشت و خورشت مونده بود ریختم تو اون گذاشتم سر سفره

سلام و صد سلام خدمت دوستای گلم

صبح همگی بخیر و نیکی باشه ❤️

خب یه پنج شنبه دیگه از راه رسید دوستان

و چشم از دنیا رفتکانمون به ما هست که از اینور براشون یه خیراتی بفرستیم 🖤هر چند ناچیز

پس اول از همه مهمان کنیم تمام از دنیا رفتکانمون رو

یه حمد و سوره بخونیم ...به پدران آسمانی و مادران آسمانی امون ..🖤

بعد اون شروع کنیم رسیدگی کنیم

به چالش این هفته امون

چالش این هفته ...ترو تمیزی کل لحاف ها و تشک ها و بالش و متکاها و رو تختی های دم دست 😍

که قشنگ سوا کنید با پودر رختشویی ماشینی دو ساعت قشنگ خیس بدین

تایم بذارین قشنگ ...تو اون دو ساعت هم بیا کارهای خونه ات رو انجام بده ناهارت رو بذار ...با بچه هات وقت بگزرون

.و بعد دو ساعت شروع کنید به شستن 😉

اونایی که دوست دارند تو دست بشورند مثل من با دست بشورند 👌😊

اونایی که دوست دارند بذارند اول خیس بخوره بعدا

به ماشین بندازند 👌

خیلی تمیز و مرتب بشورین آبکشی کنید  ..پهن کنید قشنگ تو حیاط یا تراس ..😍طوری که یه همسایه ای ببینه بدونه تو این خونه زندگی جریااااان داره 😍بشه یه انگیزه هم برای اون .

حتما حتما تا شب که خشک شد زود بدوزید

که نمونه برای بعدا

از اون طرف هم زیرهای تشک و بالش و متکا کثیف بشه

حیف واقعا از چشم بیوفتن

پس یه یا عالی بکو و بلند شو ...یکم سختی بکش زحمت بکش دوست من

در عوض شب که میری تو جات لحاف رو که می‌کشی روت

یه بوی خوبی میده 😍عاشق اون بوی تمیزی هستم

مطمینم شما ها هم دوست خواهید داشت

منم برم به چالش ام برسم 😍

امروز خیلی شلوغم انشالله باز میام خدمتتون

و از عقب میخونم که جواب ریپلای ها رو بدم

کسایی لطف لایک کنند که این چالش رو می‌خوان همون لحظه بلند شوند و انجام بدن 👌

یاعلی 👋

#چالش خانگی

سلام برهمگی...

امروزقراربود معصومه جون چالش تمیزی خونه روبزارن...

راستی دخترا من خونه تکونی روشروع کردم چون بچه مدرسه ای دارم وقت نمیکنم بمونه برای ماه‌های بعد...

از رختخواب شروع کردم ۵تا پتوهامونو شستم البته روزی ۱دونه...یکی ازاناق ها رو هم کاراشوکردم...مونده اتاق بچها...انشاله شنبه ملحفه هارو بشورم وکارای رختخواب تموم بشه..شروع میکنم موکت  وپرده وکمد دیواری اتاق رو رسیدگی کنم..بعدی‌ام اشپزخونه...شاید چندتیکه وسیله برای اشپزخونه بخرم...

واما ازنظر مالی ..آخرای ماهه وبایدبرای قسطای اخرماه وقرعه کشیها پول بزارم کنار...۷تومن برای قرعه هاست..۳۳۵۰هم قسطای دیگست..

این حین هم باید۴۰۰بزارم کارت پس اندازم تا رندبشه...که اونم از خرجی خونه بایدمدیریت کنم....

بعد برای چک موتور هم باید پس انداز کنم..به امیدخدا...

کیف کفش مدرسه بچهامونده که ۱تومن براش گذاشتم کنار...کیفشونونقدمیخرم ولی کفششون یجاهست که قسطی میخرم..

لوازم تحریرشون هم باکارت ویپادهمسرم وام گر فتم باز کمکم شد شکرخدا...

واینکه ازاین به بعد خرید طلا باید کم کنم چون به هرحال رو به پاییزوزمستونیم وکارا کم میشه ازطرفی قسط ۴یا۴۵۰۰ویپادمم اضافه میشه...

البته خداروزی رسانه وهیچووووقت تنهامون نذاشته ونمیزاره..

واقعااا شکررررر..

باآرزوی بهترینها برای شمادوستای گلم...

عزیزم گفتین به دو یا سه گرم رسید تبدیل میکنید ، سوالم اینه تبدیل بهدچی‌میکنین ب فیزیکی ؟ مرسی عزیزم

تبدیل به طلای دست دوم میکنم اجرتش نهایت تا ۴ درصد باشه

اینجوری آدم خیالش راحت تره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
2810