2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیمه مشاغل آزاد یا (خانه داری هم میتونه بریزه)سابقه بیمه نداره۳۰ سالهمون مبلغ بیمه که نزدیک ۱ تومنه ...

بیمه مشاغل آزاد که بیشتر از یک تومنه. همون زنان خانه دار خوبه.

یعنی ۲۵ سال باید بیمه بده

میشه ۵۵ سالگی که الان بازنشستگی هست

باید ببینه واسش ارزش داره که‌۲۵ سال پول بده و بعد با کمترین حقوق بازنشسته بشه؟

باید ببینه میتونه ۲۵ سال هر ماه طلا بخره ‌کنار بذاره؟ ۲۵ سال بدون اینکه اجباری در کار باشه (چون بیمه یه مدل بدهی هست و مجبوری پرداخت کنی ولی طلا خریدن نه دست خودشه)

باید با توجه به اخلاق خودش یه حساب کتاب کنه. 

مثلا ممکنه طرف ۲۵ سال طلا بخره و کنار بذاره اونموقع بتونه با پولش یه خونه بخره که کرایه بده و کرایه خونه از حقوق بازنشستگی بیمه بیشتر باشه (شاید ! با توجه به تورم ایران اینا همش حدس و گمانه و شاید حتی اشتباه....) 

یا میتونه ۲۵ سال طلای فیزیکی نگه داره؟

یا ممکنه بگه من بیمه درمانی میخوام.  هم الان هم بعد از بازنشستگی. طلا واسم کار بیمه رو نمیکنه.

باید ببینه اخلاقش واسه پس انداز چطوریه. آدم چه نوع پس اندازیه. چه خواسته ای از بیمه و بازنشستگی و پس اندازش داره. ارزش پولش اونموقع در چه حد میشه و ....

فامیلی شهرماهم هست. همه جا میاره گوشت ینی؟

اکثر فروشگاه ها دارن ، من اینقدر دوستان اینجا تعریف کردن تقریبا ۲ هفته قبل از اسنپ سفارش دادم از فروشگاه هفت نزدیک خونمون آورد .

یعنی بعدا که چک کردم فکر کنم اون فروشگاه سه شنبه ها گوشت رو میاره .

البته چرخ کرده هر روز داره ولی گوشت گوسفندی تازه رو سه شنبه ها دیدم فقط داره .

به نظر من گوشت خوبی بود ۲ کیلویی ران گوسفندی مارکش هم رزا بود ۶۳۲ هزار تومان .

دوستای عزیزم امروز بحث گوشت تنظیم بازار از فروشگاه بود،همسرم ظهر اومد خونه بهش گفته بودم از فروشگاه ...

چه جوری گوشت گوساله رو میدن کیلویی ۲۹۹ تومن!!!! قیمتش خیلی بیشتره من هیچ جا اینقدر قیمت مناسب ندیدم .شایدم گوشت گوساله ایرانی نباشه از این وارداتی هاس احتمالا

عزیزم من وام فوری میخام ضامن ندارم امکان داره؟؟

اول اعتبارسنجی میشین هزینش هم 50 تومنه همون لحظه اگه رتبه اعتباریتون a یا B باشه بدون ضامن میدن بهتون قوانینش هم مطالعه بفرمایید من هیلی راضی ام بلافاصله بعد از ثبت شاید یه ربع بعدش پول اومد به حساب 😍

سلام دوستان یه سوال دارم آیا وام فوری مهر تسویه کنم بازم میتونم وام بگیرم خیلی بهش نیاز دارم لطفاً ه ...

عزیزم منم وام فوری نوشتم در پاسخ شما اشتباهی امتیازی نوشتم بلافاصله بعد از ثبت شاید یه ربع بعد به حسابم اومد

بله من فرهنگی هستم و درآمدم همون مقدار که فرمودین اما هم من هم همسرم شغل دوم هم داریم عزیزدلم

سلام عزیزم منم فرهنگی هستم می تونم بپرسم شغل دومتون چیه؟ چون منم به شدت نیاز دارم شغل دوم داشته باشم. 

ممنون عزیزم اتفاقا همسرم هم همچین برنامه هایی داره ولی تو اون محل تماما ویلاسازی شده و فقط کلبه محقر ...

من آرزومه همچین جایی داشته باشم و سنتی درستش کنم.

منظورم دیوارهای کاهگلی و طاقچه و شمعدونی لب پنجره واینجور چیزا😍

حتی یه مدت تو گوگل سرچ میکردم دیدم کاهگل صنعتی هم اومده که چه طرحهای قشنگی میشه باهش زد

وقتی همه ویلاها لوکسن شما با یکم خلاقیت و .....میتونید کاری کنید که دیگه اونجا کلبه محقر نباشه و مثل یه نگین انگشتر بدرخشه😍

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810