2777
2789
بچه ها ی راهی هم ب من بگید همسر من وقتی کار میکنه پول داره نمیدونه چجوری خرج کنه همش برای اینو اون خ ...

سلام عزیز دلم ❤️ منیم گوزل باجم 

قشنگ یادم که تازه عروس بودی 

پس این طبیعی که هنوز نتونی غلق همسرت رو پیدا کنی

اصلا با همسرت جرو بحث نکن عزیزم 

فقط آروم آروم خودت مدیریت کن اون پشت 

اولا که من صلاح میدونم اگه میخوای همسرت رو از ولخرجی نجات بدی حتما حتما براش قرض و قسط و قرعه و چاله چوله بتراشی ..تا میتونی قرعه بذار 

تا میتونی قسطی طلا بگیر ....

نذار پول اضافی تو جیب همسرت بمونه ...

اندازه ی خرج ماهتون حساب کتاب کن ...مابقی رو قرعه بذار .

بذار واقعا بفهمه که جای هیچ گونه ولخرجی نیست 

همسر منم یه زمون اینطوری بود ...به برادرش موتور می گرفت به مادرش گوشی می‌گرفت در حالیکه من گوشی نداشتم 🙁

برای زایمان خواهر زاده تا طلا می‌گرفت ...در حالیکه ما هم بچه دار شدیم هیچی ندیدیم 

تنها کاری که کردم مخارج رو گرفتم به دست و تا تونستم قرعه گذاشتم ...و انداختمش به قسط و قرعه 

خیلی زود تونستم جمع و جور کنم زندگیم رو ...اکه من زن خونه اهمیت نمی‌دادم ....پیگیر نمی‌شدم ...براش چاله و چوله نمی کندم ...می‌گفت آره دیگه هست دیگه 🙁

مسلما از اونور هم خواسته ها بیشتر و بیشتر میشد 👌 

خواهرش تهران زایمان کرد ...مادرش گفت طلا بگیرین برین دیدنش 🙁

اون زمون مانع شدم طلا براش بگیره ...چون چیزی ازشون ندیده بودم ...و ندیدم 🙁اگه از اول تاپیک با ما باشی

خیلی تعریف کردم در این باره 

خلاصه مانع طلا گرفتپ همسرم شدم 

رفت براش یه گلدان پر گل گرفت ...که اون زمون گلدان مصنوعی خیلی مد بود 👌

منظور عزیز دل ..نقش زن خیلی مهم تو روند پیشرفت زندگی .خودت باید مدیرت داشته باشی 👌

مثلا نمیگی میوه داشتیم ...همشو نباید بیاری وسط 

نمیگی گوشت هارو کشید همشو خورد ؟؟؟تو خودت باید بدونی طرف مقابل ات چه جور آدمی 

خودت به تعداد نفر دو عدد گوشت میذاشتی به اضافه  دو سه تیکه تو هر بشقاب اضافی میذاشتی 

مابقی رو میذاشتی کنار ..

رفته رفته خودت غلق زندگیت میاد به دستت نگران نباش 

به کسی که ارزش می‌ذاره به آدم موقع رفتن به خونه اش 

من میگم آدم باید نور چشمش هم بهش بده 👌

ولی کسی که اهمیت نمی‌ده ارزش نمیذاره ...آدم باید بفهمه به کی داره خدمت می‌کنه 👌 

دور از حضور بعد میرن پشت آدم صفحه هم میذارند که فلانی زن نیست ...ریخت و پاش گر 🙁

دیگه نمیگه اون بنده خدا به من ارزش و احترام قایل شده ...خوبیت نداره پشتش حرف بزنم 🙁👌

مغزم سوت کشید از این همه بی فکری و بی تدبیری الان میشه شرایط پدرتون رو هم بگید ؟؟؟ اگه دوست داری الب ...

مادر من نقطه مقابل زن عموم بود 

اون زمان که ما بچه بودیم خیاطی داشت بیشتر لباس های من و خودش. رو هم مادرم میدوخت مشتری هم زیاد داشت 

اون زمان که پدرم ولخرجی می کرد مامانم گفت بچه ها دارند بزرگ میشن باید یه خونه بزرگ تر بخریم با کلی دوندگی و وام گرفتن و قرض کردن از این و اون و فروختن طلاهاش و گذاشتن پس انداز خودش رفتیم خونه بزرگ تر 

از خیلی ها قرض کرد و چون می دونست پدرم از زیر قرض بودن خیلی بدش میاد و درآمدش هم خوبه به همه گفت زود بر می گردونیم 

پدرم هم چون تحت فشار بود خودش رو جمع و جور کرد و قرض ها رو داد و ما رفتیم خونه بزرگ تر یه خونه ویلایی برگ 

حتی اون خونه قبلی رو هم نفروختیم چون 

پول بود خاله ام هم خیلی تو فاژ خونه خریدن بود بعد دو سه سال به مامانم گفت اون خونه شصت متری رو بده ذهن کامل پول هم بزار روش بیا تو اندیشه کرج یه واحد بخر اصلا اون زمان نمی دونستیم اندیشه کجاست مامانم هم بابام رو مجبور کرد بریم خونه رو قولنامه کنیم وقتی برمی گشتیم هیچ وقت یادم نمیره بابام تو ماشین چقدر غر زد که اینجا کجاست داریم خونه میخریم کی تو بیابون خونه میخره 😂😂😂😂

پدرم هم خیلی تو کار اشتباه می کرد به عالم و آدم اعتماد داشت یه. کامیون مرغ رو همین جوری میداد می رفت بدون اینکه پولش رو بگیره بعد هم روش نمیشد به طرف بگه پول رو بده 

خلاصه مرغ داری اونجوری که باید سود نمیداد  تازه کلی هم بدهی داشتیم مجبور شدیم اون خونه ویلایی رو تو ستارخان بفروشیم که بدهی ها رو بدیم چون خیلی زیاد بود برگشتیم تو خونه شصت متری 

من یادمه ما یکسال فقط مرغ میخوردیم 😂😂😂😂مرغ های تو مرغ داری که مونده بود آوردیم تو یه فریزر بزرگ گذاشتیم یک سال مامانم به شکل های مختلف مرغ به خوردمون میداد 😂😂😂

بابام هم با پولی که مونده بود کامیون خرید رو کامیون کار کرد 

ولی خوبیش این بود که از اول خیلی به بیمه اعتقاد داشت خودش رو بیمه کرد درآمدش با ماشین سنگین هم خوب بود ولی ولخرجی اصلا امون نمیداد حتی جوری نبود درآمد به خونه برسه ما بتونیم مدیریت کنیم 

اهل هیچی هم نبود خیلی آدم سالمی هست فقط سیگاریه 

ولی پول تو جیبش نمیمونه 

دیگه با همون کامیون کار کرد 

الان مامانم اینا یه خونه ۱۲۰ متری نوساز دارند که سال ۱۴۰۰ خریدن 

در واقع اومدن نزدیک من خونه خریدن 

اون خونه اندیشه ای هم هست 

پدرم هم که سال هاست بازنشسته شده کامیون رو هم فروخت باهاش طلا خریدن که بعد گذاشتن رو پول خونه 

حقوق بازنشستگی و پول اجاره اون خونه که تو اندیشه بود که سرش کلی غر زد رو میگیرن یه پرشیا هم دارند  

خداروشکر وضعیتشون خوبه 

ولی اون زمانی که برادرهام بزرگ شدن پدرم تو بدترین وضعیت مالی بود واقعا از صفر شروع کردن خداروشکر هر دوتاشون وضعشون خیلی خوبه 

چند تا مغازه تو بهترین جاهای تهران چند تا خونه ویلا شمال زمین 

ماشین های چند میلیاردی زیر پای خودشون و بچه هاشونه 

من هم که بچه درسخون خونه بودم

متاسفانه وضعیت مالیم اصلا به خوبی اونها نشد ولی باز هم خداروشکر  

وقتی ازدواج کردم وضع پدرم بد نبود ولی تو یه سال جهیزیه ای برای من جور کرد که همه تو شوک بودن حتی خودمون تازه فهمیدیم تو این سال ها درآمدش خوب بوده فقط حیف و میل میکرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جونم آره حق با توست گلسر درست میکنم سعی میکنم مدل های جدید تر درست کنم.البته سرمایه اولیه اش ...

خیلی هم عالی به به 😍واقعا دستت درد نکنه 

دست مریزاد خانم هنرمند 

خیلی زود انشالله به سود هم می‌رسی اصلا عجله نکن قربونت برم 

نه دیگه عزیزم چرا نباید تمیز باشه ؟؟؟تایمر بذار ....بگو معصومه من فقط و فقط حوصله ی پنج دقیقه کار کردن تو خونه رو دارم 

فقط پنج دقیقه ....فقط کافی امتحان کنی 

ببین چقدر خونه ات تو اون پنج دقیقه مرتب خواهد شد 

سری بعد بذار رو ده دقیقه....اینطوری ادامه بده عزیزم 

چالش مرتب کردن خونه ..هفتگی هستش  که فردا اعلام میکنم ...پنج شنبه ها هستش 

یه قسمت از خونه رو اساسی با بچه های تاپیک انجام میدیم 👌 

و یه چالش دیگه که امروز تعیین کردیم ...از ساعت چهار بعد از ظهر تا پنج عصر به مرتب کردن خونه میرسیم 

..اونایی هم که نمی‌رسند ساعت هشت تا نه و نیم عصر 

چون اکثرا بچه ها گفتند شاغل هستند عصر به بعد بیکار هستند 

اونطوری انداختیم ...ساعات رو 

تو هم با شرایط زندگی ات حتما تو چالش شرکت کن ...برای خودت یه ساعت از چالش ما ...تو برو عقبتر ...یعنی از سه بعد از ظهر تا چهار بعد از ظهر 

شاید انگیزه بشه برات عزیزم ❤️ 

ببین عزیزم اون روزی که میخوای طلا بخری ببین طلا گرمی چندهمثلا گرمی ۳۶۰۰واسه طلای دست دوم باید قیمت ط ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

مثلا دو‌گرم طلاست و قیمت روز 3600 هست دو ضربدر 3600= 7200میشه حالا پنج درصد 7200 میشه 360 هزار پس قیمت طلا میشه 7200+۳۶۰ = 7560 میلیون درسته ؟ فقط همین سود پنج یا هفت رو داره دیگه مالیات و چیز دیگه ای نیست ؟ 

جوجه پرستار

مادر من نقطه مقابل زن عموم بود اون زمان که ما بچه بودیم خیاطی داشت بیشتر لباس های من و خودش. رو هم م ...

منم یه روز داستان زندگی چند نفر رو بگم شاید درسی بشه

واقعااا از حرفاتون درس گرفتم

نمیدونم چرا وقتی شما و چندنفر دیگه پست میزارید حس میکنم از هم خون هام هستین 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
خودتون شروع کنید.ما تو گروه مون هفته سوم هستیم هرکسی می‌تونه خودش شروع کنه عزیزم.هفته اول ده تومان.ه ...

عزیزم این پولارو کجا سیو میکنید هفتگی ؟ برنامه خاصی براش دارید یا نه همینطوری نگه میدارین راکد و‌ثابت تو حساب ؟

سلام عزیزم آره منم به وام نیاز داشتم همه رو تسویه کردم الان دوباره وام امتیازی ثبت کردم 13400000 برا ...

عزیزم من وام فوری میخام ضامن ندارم امکان داره؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
عزیزم این پولارو کجا سیو میکنید هفتگی ؟ برنامه خاصی براش دارید یا نه همینطوری نگه میدارین راکد و‌ثاب ...

نه عزیزم تو میلی خرید میزنم.یا به یک تومن رسید پارسیان میخرم بچه ها

عزیزم این پولارو کجا سیو میکنید هفتگی ؟ برنامه خاصی براش دارید یا نه همینطوری نگه میدارین راکد و‌ثاب ...

ولی در کل راه زیادی وجود داره و بدترینش نگهداری پول نقد هستش.

۱.خرید طلای آنلاین طلاسی و میلی و طلاین و...

۲.قدرت مفید بزاری سود بیاد البته بالای۵۰۰هزار

پارسیان بخری

۳.توی بورس صندوق طلا و عیار بخری

۴.حقانی یا بقیه طلافروشی ها کیف طلا یا گلدان طلا بزاری

۵.توی ویپاد بزاری سکه بیاد

سلام دوستان مهربونم.من امروز بانک صادرات بودم گفتم در مورد وامش هم سوال بپرسم خلاصه که وام بانک صادرات براساس معدل سپرده هست که سقف سپرده حداکثر میتونه۳۰۰ میلیون باشه که حداقل خواب سپرده۲ ماه هست حالا اگر

۲ماه خواب سپرده داشته باشید:وام ۱۸ ماهه به مبلغ سپرده

۳ماه خواب سپرده: وام ۲۴ماهه به مبلغ سپرده

۴ماه خواب سپرده:۲۶ماهه به مبلغ سپرده

سود وام هم ۲۳ درصد هست و دوتا ضامن با کسر از حقوق میخواد و در صورتیکه ضامن حقوق بگیر صادرات داشته باشید یک ضامن کافیه.

اینا شرایط شعبه شهر ما بود شاید شرایط سایر شعبه ها متفاوت باشه.

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام معصومه جون  تورو خدا یکم به من انگیزه بدین  میدونی چرا چون من شوهرم ۳سال هست بازنشست شده چون کارش سخت وزیان آور بود ۲۰سال کار بازنشست شد وما به کل درآمدمون فقط حقوق بازنشستگی  هست و تمام والبته یه مقدار سود پول خودم آدم خیلی  اهل پس اندازهستم  واینکه الحمد اله یه آپارتمان ۷۷متری داخل شهر و یه خونه ویلایی ۱۳۵ متری بیرون شهر مشهد داریم کمی طلا و پس انداز پول نقد هست  الان دوست دارم خونه ام روبزرگتر کنیم ولی یه وقتهایی با خودم میگم یا این ماهی یک گرم طلا میشه مگه  بی انگیزه میشم بعدش  هرچی به شوهرم میگم خونه بیرون شهر رو بفروش قبول نمی کنه  میگه سرمایه است  هنوز زوده بفروشیم  نمیدونم  چکار کنم قبول کنه خونه رو بفروشیم و یه خونه بزرگتر بگیریم 

سلام دوستان مهربونم.من امروز بانک صادرات بودم گفتم در مورد وامش هم سوال بپرسم خلاصه که وام بانک صادر ...

یعنی مثلا ۳۰۰میلیون بزاریم دوماهه ۳۰۰میلیون  میده با بازپرداخت ۱۸ ماهه

2810