2777
2789
دوستای عزیزم امروز بحث گوشت تنظیم بازار از فروشگاه بود،همسرم ظهر اومد خونه بهش گفته بودم از فروشگاه ...

عزیزدلم سمت جیحون مغازه خودرو بار فروشی و تره بار با قیمت مناسب سراغ دارین؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلامت باشی عزیزم ،بله

منم سه سال پیش از همین طریق استخدام شدم یادش بخیر اونموقع دخترم نه ماهش بود

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم این چند روزه شروع کردم چون منابع تغییر کرده صفر صفرمواینکه کلا چهارتا کتابه،یکی ۴۴۰ صفحه ...

سلام عزیزم من هم مایلم شرکت کنم تو نت گشتم شرایط امسال ندیدم همش تا اردیبهشت ۴۰۳ بود الان ثبت نام میکنن؟میشه بهم یه خورده اطلاعات بدید

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
سلام عزیزم من هم مایلم شرکت کنم تو نت گشتم شرایط امسال ندیدم همش تا اردیبهشت ۴۰۳ بود الان ثبت نام می ...

فک کنم ثبت نام بعدی دی ماه باشه گلم،حتما از الان منابع رو تهیه کن و همه رو قشنگ بخون 

سلام دوستان کاش یه تاپیک می‌زدیم برای ازمون استخدامی 

دوستانی ک تجربه دارن کتاب معرفی کنن

من یه کتاب جامع آموزگاری دیدم منابع عمومی و اختصاصی رو کامل داره نمیدونم خوبه یا نه 

فک کنم ثبت نام بعدی دی ماه باشه گلم،حتما از الان منابع رو تهیه کن و همه رو قشنگ بخون

اره تقریبا ولی هلن جان من مشکلم اینه که نمیدونم چطور مرور کنم یادم نرن؟چون خط به خط کتابا مهم هستن از اول تا اخر

دوستای عزیزم امروز بحث گوشت تنظیم بازار از فروشگاه بود،همسرم ظهر اومد خونه بهش گفته بودم از فروشگاه ...

شیدا جون من یه تشکر به شما بدهکارم این گوشت رو از شما یاد گرفتم من رژیم لوکرب دارم مصرف پروتئینم بالاست خیلی به نفعم شد🥰

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
عزیزدلم سمت جیحون مغازه خودرو بار فروشی و تره بار با قیمت مناسب سراغ دارین؟

نه والا

من خریدامو معمولا از تره بار ستارخان میگیرم

ساعت ۶عصر هم یسری اجناسشو بسته بندی میکنه و میگه هر ۴تا بسته ۵۰ تومن

کدو فلفل دلمه گوجه هویج بادمجون و... بسته هاشم هر کدوم دو کیلوییه

زهرا جون درخواستتون نیونده چرا؟

قشنگم من درخواست دادم و الان که مجدد میزنم مینویسه شما قبلا درخواست دادین

یعنی امکانش نیست مجددا بفرستم

اگه برای شما نیومده من نمیدونم باید چیکار کنم   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره تقریبا ولی هلن جان من مشکلم اینه که نمیدونم چطور مرور کنم یادم نرن؟چون خط به خط کتابا مهم هستن ا ...

عشقم سرچ کنین اپلیکشن لایتنر شبیه‌ساز کارت هست یه طرف سوال یکطرف جواب رو مینویسین خودش بر مبنای حافظه دوباره ازتون می‌پرسه

مثلا روز اول دوباره روز دوم بعد رمز ۵ام و... پنج بار در طول یک ماه یک سوال رو می‌پرسه دیگه کاملا یاد میگیرین اگه بلد نبودین هم دوباره میاد خونه‌ی اول انقدر این کار تکرار میشه تا از خونه پنجم خارج بشه

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
2810