2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلن جان چند روز پیش دیدم گفتین خونه خریدید خیلی بهتون تبریک میگم، با تاخیر البته، چون درگیر بودم.در ...

سلام نقاش بانو جانم،بابت تبریکتون یک دنیااا سپاس❤️ بابت راهنمایی هاتون فراوان ازتون سپاسگزارم نمیدونید چقدر توضیحاتتون مفید و ارزنده بود.ممنونم که وقت گذاشتید و کامل و جامع توضیح دادید،نظرتون راجب به برند هود و گاز صفحه ای چی هستش؟گاز صفحه ای شیشه ای بهتره یا استیل؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
یک روش تثبیت مطالب اینه ک در برنامه ریزی ک داری هر دفه قبل از شروع مبحث هر درس؛ ی مرور کنی همه مطالب ...

ممنونم عزیزم،نیم ساعت کمه برا مرور مطالب قبلی ،شما مرور رو روزنامه وار میخونید؟اگه یه کتابی کل مطالبش مهم باشه خط به خطش مهم باشه چطور میرسیدید که کل مطالب رو بخونید تو نیم ساعت؟

اگه درخواست دوستی بدم قبول میکنید عزیزم؟چند تا سوال دارم

سلام عزیزمآزمونت چه زمانی هست؟چندتا کتاب و جزوه داری و الان چند دور مطالعه داشتی؟در ضمن بگو وقت ازاد ...

سلام عزیزم این چند روزه شروع کردم چون منابع تغییر کرده صفر صفرم

واینکه کلا چهارتا کتابه،یکی ۴۴۰ صفحه ،یکی ۳۵۰ صفحه،یکی ۲۹۰ صفحه و یکی ۶۰۰ صفحه البته هر کدوم حدود ۸۰۰ تا تست دارن که اونم خودش یه کتاب جداس

عزیزم من بچه کوچیک سه ساله ماشالله خیلی فعال دارم،کمکی هم ندارم ساعت ده بیدار میشه ساعت ۱۲ شب میخوابه ظهر هم نمیخوابه

این کتابارو از مدرسان گرفتم خط به خطشون مهم اند چون اینا خودش خلاصه ها هستن مثلا واقعا دید دیر پیش میرم و هر چی میخونم نمیرسم مرور کنم من نهایت روزی از هر کتاب بتونم پنج صفحه بخونم

تاریخ ازمون هم به احتمال زیاد آخر دی باشه یا اوایل بهمن

عزیزم اگه درخواست دوستی بدم قبول میکنید؟

سلام عزیزم این چند روزه شروع کردم چون منابع تغییر کرده صفر صفرمواینکه کلا چهارتا کتابه،یکی ۴۴۰ صفحه ...

آزمون استخدامی کجا عزیزم؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام مامان سبحان من دو تا سوال دارم به نظرتون کسی که ۱۵ سال بیمه گلیم بافی داره سال دیگه حدود چقد حق ...

سلام عزیزم حقوق بیمه رو واقعا نمیدونم اصلا چه قدر میشه .

و اینکه از پشتیبانی ویپاد زنگ بزنید ببینید اصلا اون طرح قطعی هست یا خیر ، اگر قطعی بود میشه صبر کرد . 

سلام عزیزم این چند روزه شروع کردم چون منابع تغییر کرده صفر صفرمواینکه کلا چهارتا کتابه،یکی ۴۴۰ صفحه ...

سلام عزیزم ببخشید منابعش رو از کجا فهمیدین؟ینی جدیدا اعلام شده یا همون پارسالی هست؟ببخشید از اعضای گروه

جیران جان اخه چقدر تو مهربونی چقدر لطف داری بهم. ممنون ازت که با حرفات دلگرمی میدی. امیدوارم واقعا ...

سلام عزیز دلم خوبی آخه من قربونت برم که اين قدر مهربون ودوست داشتنی هستی به سلامتی دزفول رفتید ایشالا کسب وکارتون رونق بگیره تو لایق بهترین ها هستی   

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
سلام عزیز دلم خوبی آخه من قربونت برم که اين قدر مهربون ودوست داشتنی هستی به سلامتی دزفول رفتید ایشال ...

قزبونت عزیزم ممنونم. بله دزفول هستیم

راستی دوستان اینجا دزفولی داریم؟ اگه کسی هس بی زحمت بگه کجاها میوه و تره بار قیمت مناسب دارن که بتونی خودت جدا کنی؟ 

سلام دوستان خوبم 

چقدر دلم تنگ شده بود براتون 

۷۰ صفحه عقبم اما وقتی دیدم معصومه جان برگشتن و این تاپیک پر از حال و هوای خوب شده گفتم منم خوشحالیم رو باهاتون شریک شم 

هلن عزیز چقدر پیام خونه دارشدنت شیرین بود الهی همیشه غرق شادی و برکت باشین توی خونه جدید ، مبارکتون باشه 

@یاس_بیوتی   یاس عزیزم مرسی بابت پیشنهاد رشته ای که توس دورهمی دادی من اصلا نمیدونستم علوم تربیتی چی هست ولی امروز بعد از ۵ سال دوری از درس رفتم دانشگاه ثبت نام کردم علوم تربیتی رشته اموزش و پرورش ابتدایی 

این ۵ سال برای منی که جزو شاگرای برتر رشته تجربی شهرمون بودم و همهههه انتظار پزشکی ازم داشتن کابوس وار بود همیشه حس میکردم از زندگی خیلی عقبم زندگی باهام خیلی بد تا کرده 

دلایلشم طولانیه و اینجا حوصله گفتنش نیست 

اما به لطف این تاپیک تا الان نزدیک ۱۲ گرم طلا پس انداز کردم منی که پول شارژمم نداشتم هیچوقت 

وسایل بهداشتی برای روتینم سفارش دادم که به خودم برسم 

دانشگاه ثبت نام کردم برای سرمایه روی عزت نفسم 

خیلس فشار افسردگی روم زیاد بود الان شکرخدا خیلی کمتر شده 

یه ازمایش کامل دادم برای ویتامین های بدنم 

باید برم برنامه ریزی کنم برای ۶ ماه دوم سال که بتونم به نسخه بهتری تبدیل بشم 

ازتون‌میخوام برام دعا کنید که بتونم از پس دانشگاهم بربیام چون یه دختر دوساله دارم که کسی رو ندارم بذارم پیشش 

اما توکل میکنم به خدا ان‌شالله خدا راهی جلو روم بذاره 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
2810