2777
2789
سلام معصومه جان خوبی عزیزم من ی وام نه تومنی نوشتم با همسایه هام ک اولیش مال خودم بود ی وام هم داشتم ...

کاش منم ازاین صندوق های بورسی سردرمیاوردم😒میتونستم مبلغی روبخوایونم

الهی ربی ومن لی غیرک💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش منم ازاین صندوق های بورسی سردرمیاوردم😒میتونستم مبلغی روبخوایونم

تایپیک بورسی همین استارتر رو بخون. 

کار خاصی نکردم تو مارگزاری مفید ثبت نام کردم و پولمو گذاشتم تو صندوق افران ک هرماه سود میاد روش و همیشه مثبته 

سودش از بانک بیشتره 

سلام عزیزم وام پلکانی وی پاد هم مستقیم قابل برداشته یا فقط برآیند قابل برداشته

اینونمیدونم عزیزم دوستان وام پلکانی گرفتن دوستمون رو راهنمایی کنن

الهی ربی ومن لی غیرک💖
تایپیک بورسی همین استارتر رو بخون. کار خاصی نکردم تو مارگزاری مفید ثبت نام کردم و پولمو گذاشتم تو صن ...

ممنون عزیزدلم

خدابه مالت برکت بده

چنددرصدهست افران؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازهحالا سری قبل شوهرم رفته ...

دکتر جان من الان چند ماه میشه از همین گوشتهای تنظیم بازار و بسته بندی میگیرم میتونم بهت تضمین بدم هیچ مشکلی ندارن، بسیار با کیفیتن و نه بوی بد داره نه بافت و طعمش فرقی داره، یه بسته دو کیلویی مخلوط گوسفندی رو از جانبو میگیرم ۶۳۲ تومن، چربی و دنبه زیاد هم نداره،

با گوشت یخ زده تفاوت داره اینا گوشت گرم و به تاریخ روز هستن.

من همسرم به مواد غذایی خیلی حساسه و همیشه از قصابی میگرفتیم، ولی الان به هیچ وجه با این گوشتها مشکلی نداره،  تازه خودشم هربار ببینه فروشگاه آورده یه بسته میگیره میاره🤭

یه بار بگیری خودت از مسئله سلامتش مطمئن میشی 

سلام عزیز دلم ❤️ شمارو خیلی خوب یادمون ❤️چه خوب که بعد از دوسال اومدی ❤️اونم با یه تیکه طلا مبارکتون ...

سلام دوست عزیزم ممنونم بابت خوش امد گوییتون و بودنتون❤️ تشکر خانوم و امیدوارم کنارتون بتونم دانستنی های زیادی یاد بگیرم 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
دکتر جان من الان چند ماه میشه از همین گوشتهای تنظیم بازار و بسته بندی میگیرم میتونم بهت تضمین بدم هی ...

ممنون عزیزم🌹همسر منم معدش خیلی حساسه خودم بدتر.یه بارم با دوستش رفته بود از این گوشتای شیشک خریده بود اصلا نمیپخت 

ولی با حرف بچه ها عصر میخوام برم بخرم به امید خدا

شما چرخیشو خریدی یا خود گوشت؟

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
بله بله من شمارو اتفاقا دقیق خاطرمه چون منم به قلب علاقه داشتم اون زمان یکی از پستای شمارو خوندم و خ ...

جانم عزیزم❤️ مبارکتون باشه و خوشحالم که باز هم کنارتونم 🥰😍

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
سلام عزیزم حتماااا بیا بهمون بگو چون منم دقیقا در شرایط شما هستم هم شاغلم و هم دوتا فرشته ی کوچولو د ...

هلن جان چند روز پیش دیدم گفتین خونه خریدید خیلی بهتون تبریک میگم، با تاخیر البته، چون درگیر بودم.

در مورد سوالتون برای بازسازی، اگه دیر نشده باشه، تو ذهنم بود بهتون بگم اصلا و ابدا سینگ گرانیتی نخرید که دردسر فراوان داره، هم تمیز نگه داشتنش مخصوصا اگه رنگ روشن باشه فقط کافیه یه بار غذای حاوی زردچوبه یا زعفران یا هر ماده رنگی ریخته بشه لک میشه و پاک کردنش زحمت داره و به طور کلی خیلی رنگ و لک پذیریش بالاست و هم اینکه احتمال شکستنش زیاده مراقبت زیاد میخواد، مخصوصا شما که بچه داری یا مهمان که میاد دائم باید حواست باشه چیزی داخل سینک پرت نشه.

من حدود ۵ ساله اومدم خونه جدید و زمان بازسازی اشتباه کردم گول زیبایی این سینک رو خوردم و چون رنگ روشن زدم واقعا تمیز و سالم نگه داشتنش برام مسئله شده با اینحال بعضی جاهاش لب پر شده متاسفانه. اگه پول دستم بیاد احتمالا عوضش کنم.

خونه قبلی استیل خارجی داشتم عالی بود توش حتی وایتکس میریختم هیچیش نمیشد.

اگه میتونی هزینه کنی استیل دو لگنه و جنس خوب خارجی بخر دیگه خیالت از بابت نگهداریش راحته.

برای کابینت هم های گلس سفید خیلی خوبه هم زیبا و شیکه و هم به راحتی تمیز میشه.

شیرآلات قهرمان زیبا هستن و بسیار بادوام، 

سرامیک کف هم از این بزرگها بزنید ابعاد فکر کنم ۸۰ در ۸۰ یا ۹۰ در ۹۰ باشه،

رنگها رو هم بسیار روشن و ترجیحا سفید انتخاب کنید که خونه دلباز و تمیز و مرتب دیده میشه.

اینا الان تو یادم بودن، امیدوارم

به سلامتی و دل خوش توش زندگی کنید💐

ممنون عزیزم🌹همسر منم معدش خیلی حساسه خودم بدتر.یه بارم با دوستش رفته بود از این گوشتای شیشک خریده ب ...

اینا اتفاقا اصلا دیرپز نیستن و زود نرم و پخته میشه،

نه من خود گوشت رو میگیرم، چرخی بسته بندی چون نمیدونم چی توش ریختن نمیگیرم و زیاد هم مصرف چرخ شده نداریم

هلن جان چند روز پیش دیدم گفتین خونه خریدید خیلی بهتون تبریک میگم، با تاخیر البته، چون درگیر بودم.در ...

سلام نقاش بانو جانم،بابت تبریکتون یک دنیااا سپاس❤️ بابت راهنمایی هاتون فراوان ازتون سپاسگزارم نمیدونید چقدر توضیحاتتون مفید و ارزنده بود.ممنونم که وقت گذاشتید و کامل و جامع توضیح دادید،نظرتون راجب به برند هود و گاز صفحه ای چی هستش؟گاز صفحه ای شیشه ای بهتره یا استیل؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
2810