2777
2789
متوجه نشدم بعد اینکه انتقال دادم فهمیدم پول تو کارتم بوده به هوای اینکه همیشه اینکارو میکردم فک کردم ...

ان شاالله برمیگرده ازدیجی یاویپادپیگیری کن زنگ بزن پشتیبانی

الهی ربی ومن لی غیرک💖
سلام زهرا جون عزیزم من الان دارم درس میخونم برا آزمون استخدامی کیا مرور کنم که یادم نره؟

سلام عزیزم

آزمونت چه زمانی هست؟

چندتا کتاب و جزوه داری و الان چند دور مطالعه داشتی؟

در ضمن بگو وقت ازادت در روز چند ساعت هست که بتونی به مطالعه اختصاص بدی؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .معصومه جان خوبی عزیزم ؟ نبودین این چند وقت چیکارا میکردین؟ دخترتون کنکور چیکار کرد چون گفتین خ ...

سلام عزیز دلم ❤️ یکم شلوغ بودم و هستم 😊صفحه ی ۱۷۱۰پست گذاشتم بخون به سوالاتت می‌رسی 

چشم عزیزم حتما ان شالله شرکت میکنم اصلا مگه میشه اینجا رو کنار گذاشت، این روزها حدودا دو هفته است که ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ 

از خداوند بزرگ و غفور می‌خوام هر چه زودتر پدرتون سلامتی خودش رو به دست بیارن 🤲که ذره ذره ی وجودمون وابسته به پدر مادرمون ❤️خیلی خوب درکت میکنم عزیزم 

واقعا سلامتی نعمت بزرگی هست 

برای شفای تمام بیماران صلوات می‌فرستم بر محمد و عال محمد 

و هدیه میکنیم به روح بزرگ آقا امام زمان ❤️

الهام صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

در آخر بله دوستان بیمه رو حتما حتما جزو الویت هاتون قرار بدین ...ده روز پیش خودم چکاب تیروید داشتم 

ویزیت دکتر با بیمه ۲۵۰هزار تومن شد 

حالا هزینه ی آزمایشگاه بود ...هزینه ی سونو گرافی بود ...

که واقعا سر سام آور 

معصومه جون هر وقت خورشت هویج پختی و سرو کردی اگه تونستی یه عکس ازش بگیر خیلی مشتاقم ببینم چه شکلی می ...

چشم به روی دیده عزیزم ❤️ انشالله به زودی  میذارم 

اونور براتون مینویسم عزیزم

سوالات آشپزی خیلیا از دیروز پرسیدن ...اکه امکانش هست تو گروه آشپزی تگ کنید بیام جواب بدم بچه ها ...اینجا شلوغ پلوغی نشه 

مدیون کسی نباشیم 

قربونت برم من عزیزم ❤️ از خداوند بزرگ و غفور می‌خوام هر چه زودتر پدرتون سلامتی خودش رو به دست بیارن ...

سلام معصومه جان خوبی عزیزم 

من ی وام نه تومنی نوشتم با همسایه هام ک اولیش مال خودم بود 

ی وام هم داشتم ک خونگی بود دیر ب اسمم دراومد 20 تومن بود خورد خورد دادم طلا 12 تومنشم گذاشتم تو صندوق بورسی افران  ک سود میاد روش دوس دارم نگرش دارم ذهدفم از نگر داشتنش ایمپلنت دندونم بود 

ی وام خونگی 20 تومنی هم باز داشتم ک تا ب اسمم در اومد15 تومن شد هزینه دندانپزشکی پسرم ک بیمه تا ماه اینده ی مبلغس رو برمیگردونه 

پنج تومن هم خرده ریز خونه لازم داشتم مث جا رختخوابی و رو اپنی و... خریدم 

حالا نوبت ایمپلنت دندونم شده ک مبلغ کلش16 تومن میشه 

بجز اون کمد دیواری هم درس نکردم هنوز 

شما بودی چکار میکردی؟

معصومه جان اگه روزانه تا هزار بگیره، شبانه مثلا تا ۲ هزار میگیرهمیدونم خیلی شرایط سخته، نمیشه زورش ک ...

گيلان قبول بشه قدم بالاي سر بياد پيش خودم معصومه جونم 😍🤩مثل دختر خودم مواظبش ميمونم بخدا راست ميگم 

@masumehjoon    

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
چشم به روی دیده عزیزم ❤️ انشالله به زودی میذارم اونور براتون مینویسم عزیزم سوالات آشپزی خیلیا از دی ...

چشمت بی بلا عزیزم، شرمنده بهت زحمت میریم،

امیدوارم خیر این همه خوبیهات رو خدا به بهترین شکل ممکن برات برسونه💐💐 

در مورد دعا و صلواتت برای پدرم هم ممنونتم بانو، 

ان شالله سلامت باشی

معصومه جان میشه سه ببعد باشه ما شاغل ها هم برسیم؟

باشه عزیزم چون دوستان تو خصوصی و اینجا عنوان کردند که ما شاغلیم برای عصر باشه 

من به خاطر اینکه همه امون بتونیم تو این چالش شرکت کنیم 

اولین تایم رو میذاریم از ساعت چهار بعد از ظهر تا پنج بعد از ظهر 

چون خودم تایم باشگاه دارم ...تا ساعت پنج میتونم باشم 

و تایم دوم از ساعت هشت شب  تا نه و نیم شب 

کسی خواست می‌تونه تو اون ساعت همگی به کار خونه میرسیم 😍 

گيلان قبول بشه قدم بالاي سر بياد پيش خودم معصومه جونم 😍🤩مثل دختر خودم مواظبش ميمونم بخدا راست ميگم ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ چقدرررر تو خوبی 😍چقدر دلت بزرگ عزیزم خدا به اندازه ی دل مهربونت بهت ببخشه  ❤️ خیلی ممنونتم عزیزم ❤️ انشالله ببینم خدا چی میخواد برامون 

2810