دوستان من یه مدت به مرز افسردگی رسیده بودم انقد که تا دیروقت میخوابیدم کارام روی هم انباشته شده بود بچه هام و زندگیم همه از حال من تحت تأثیر بودن... منتها یه روز از خودم پرسیدم که کی میاد منو از این وضع نجات بده کی میاد زندگی منو بسازه پیشرفت بده ...کی میاد به بچه هامو خونه زندگیم سرو سامون بده به خودم گفتم یه یا علی بگو و پاشو ... دوستان همه چیز از درون خود ادمه پیشرفت کردن ثروتمند شدن موفق شدن همه و همه از درون خود آدم باید شروع بشه...
اولین قدم با دخترم رفتم عضو کتابخونه نزدیک خونه شدم ۲۷ هزار تومن دادم عضویت ۱ ساله و دریایی از کتاب... حتی دیدن اون همه کتاب حالمو خوب میکرد... با کتاب اثر مرکب شروع کردم...
واقعا تاثیر گذار بود ... برای خودم هدف گذاشتم و روی کاغذ آوردم...انقد انگیزه ام بالا رفت که ساعت ۵ و نیم صبح که شوهرم بیدار میشه میره سر کار منم بیدار میشم شروع روزم با خوندن کتاب و هدفگذاریه... بعد برنامه روزانه امو مینویسمو هر کدوم رو که انجام میدم تیک میزنم...
جدیدا همزمان با کار خونه ( شستن ظرف و آشپزی ) یه صفحه زبان میخونم و به جای آهنگ گوش دادن پادکست گوش میدم...پس انداز مخفی رو شروع کردم و چققققققققققدر اعتماد به نفس عالیی به آدم میده از حقوقم ماهیانه ۱ تومن میمونه و تو این مدت که قصد کردم طلای مخفی بگیرم چقد پول وارد زندگیم شده یه معوقه برامون ریختن ( کادر درمانم و خیلی مطالبات داریم) که میرم اندازه پولم طلای شکسته میخرم این کار رو یه ماهه شروع کردم و الان تقریبا ۱ و نیم گرم طلا خریدم...
ورزش و کم خوردن رو تو زندگیم آوردم و اونم خیلی باعث اعتماد به نفس میشه...
و تو کار حرفه ایم هم ارتقا پیدا کردم و خیلی از بابتش خوشحالم ...
و تو فکر یه منبع درآمد واسه خودم بودم که الحمدلله آموزش برای این کار رو شروع کردم...
دوستان عزیزم وقتی میشه انقد از زمانمون استفاده کنیم چرا به بطالت بگذرونیمش... من این روحیه رو مدیون کتابهایی هستم که خوندم و بودن تو این تاپیک...
کتابهایی که تا الان خوندم..
اثر مرکب
نالیدن ممنون
ترس را بکش بیش از آنکه ترس تو را بکشد
بنویس تا اتفاق بیفتد
پدر پولدار پدر بی پول
رختخوابت را مرتب کن...