2777
2789

سلام بر استادان عرصه پس انداز و زندگی هدفدار...

خیلی خوشحالم که خدا بهم نظر کرد و کنار دوستان مجازی با یه زندگی بی هدف و رخوت انگیز خداحافظی کردم...

دوستان من با وجود داشتن یه بچه ۵ ساله و یه بچه ۳ ساله و کار بیرون و کار خونه بسیار زیاد ولی سراسر انگیزه ام برای رشد شخصی و پس انداز کردن واسه آینده آیی بسیار درخشان...

این روحیه رو مدیون کتاب های هست که جدیدا میخونم و همراهی تاپیک رویای عزیزم و درس های که از شما و معصومه بانوی عزیز گرفتم... دوست دارم بیام مفصل بگم که چقد تفاوت کردم از نظر روحیه...و از نظر پس انداز...یه کم فرصت پیدا کنم میام مفصل میگم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت چرخ بخر چرخ کن گوشتو قصابی پی و... قاطی گوشتای چرخیش میکنه بد میشهمن کلا از همون اول چرخ ...

من قبلا خودم چرخ میکردم چند سال پیش ولی از وقتی بچه ها به دنیا اومدن دیگه چرخ گوشت در اختیار آقای همسر هست .

اصلا دست راستش شده همه چیز رو با چرخ گوشت چرخ میکنه

از پیاز و مواد کتلت و الویه و فلافل و همه چیز . 

دیگه اینقدر از چرخ گوشت بیچاره کار کشیده چند روز پیش یک قطعه اش خراب شده بود ۲ میلیون و هفتصد خریدیم . ☹☹☹☹

بچه ها شما چرخکرده از کجا میگیرید؟ما فقط گوسفندی میخوریم،گوساله بهمون نمیسازهحالا سری قبل شوهرم رفته ...

اگر میتونید بجای گوشت گوساله از گاو میش استفاده کنید و با گوسفندی مخلوط و چرخ کنید من دو ساله این کار رو میکنم یکم گرون تره ولی هم طبیعت گرم داره و هم خوش مزه تره 

شما لطف داری عزیزم ❤️ ماشاالله به مادرتون ❤️خدا حفظشون کنه بله عزیزم ما هم همین کارا رو میکنیم ...مر ...

سلام .معصومه جان خوبی عزیزم ؟ 

نبودین این چند وقت چیکارا میکردین؟ 

دخترتون کنکور چیکار کرد چون گفتین خیلی درس میخونه میخواستم بدونم رتبه اش چند شده ؟ البته اگه دوست داشتین بگین .

اگر میتونید بجای گوشت گوساله از گاو میش استفاده کنید و با گوسفندی مخلوط و چرخ کنید من دو ساله این کا ...

مرسی عزیزم🌷🌷

ولی شهر ما من اصلا ندیدم جایی بفروشن

قیمتشم تو نت دیدم همون حدود ۵۵۰ بود به نظرم به امتحانش برای ما نمیارزه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
چشم عزیزم حتما ان شالله شرکت میکنم اصلا مگه میشه اینجا رو کنار گذاشت، این روزها حدودا دو هفته است که ...

ان شا الله که حال پدرتون هر چه زودتر خوب بشه عزیزم .

واقعا درست میگید بیمه بازنشستگی خیلی مهم هست و حقوقش بعدا خیلی به درد میخوره .

یک تجربه ای رو بگم از بیمه :

خانواده عمه من نزدیک ۳۰ سال هست ایران زندگی نمیکنند ولی شوهر عمه ام وقتی ایران بودن چند جای مختلف مشغول کار بودند که بیمه براشون رد شده بود .

حدود ۱۲ الی ۱۳ سال قبل عمه ام که اومده بودن ایران رفتن دنبال کارهای بیمه شوهر عمه ام و با ۱۲ سال سابقه چون سنشون بالای ۶۰ سال بود ۱۲ روز حقوق براشون برقرار شد .

و کارت حقوقشون و وکالت نامه این چند سال پیش من هست و هر چند ماه یک بار که جمع میشه یا طلا میخرم براشون یا از طریق صرافی براشون میفرستم و طلاها رو هم هر کی اومد ایران میبره .

امسال همون ۱۲ روز حقوق ماهیانه نزدیک ۱۰ میلیون شده و هنوز با اینکه ما میگیم پول ما ارزشی نداره ولی باز به یک دردی میخوره براشون .

سلام بر استادان عرصه پس انداز و زندگی هدفدار...خیلی خوشحالم که خدا بهم نظر کرد و کنار دوستان مجازی ب ...

سلام عزیزم حتماااا بیا بهمون بگو چون منم دقیقا در شرایط شما هستم هم شاغلم و هم دوتا فرشته ی کوچولو دارم که در سن عزیزان شما هستن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

سلام به خانمای هدفدار و با انگیزه

منم یه گزارش بدم 

از طرف محل کار همسرم بلیط استخر دادن دونه ۳۰تومن

بلیط آزاد ۹۰تومن اینجا

گفتم بلیط همکاران که استفاده نمیکنن رو بگیر بفروشم 

۴۲۰سود بلیطا شد رفت رو پس انداز 

کوبیده مرغ و همبرگر درست کردم فریز کردم برا دو ماه برا روزایی که وقت ندارم غذا درست کنم 

پاداش و اضافه کاری های خودم و همسر رو ریختم به کارت مهرم برا گردش حساب ،اگه طلا پایین اومد خرید میزنم ،اگه نه برا ساخت سوئیت باغ استفاده میکنم فعلا پس اندازه ۳۰تومن هست 

برادرهمسر این ماه پتروکارتش رو داد به دخترم کارت استخر ۱۰جلسه شارژ کردیم خودم و دخمل استفاده می‌کنیم ،دخترم کلاس شنا رفته خیلی رو اعتمادبنفسش تاثیر داسته

رطب برای آبادان ۶کیلو خریدم فریزر گذاشتم برا زمستون آرد و روغن درست میکنم کنجد میپاشم روش 

خرید نوشت افزار و کیف و فرم اینام از عید شروع کردم یکم زیادی خرید ولی فشار نیومد

جلسات مشاوره برا اضطراب دخترم هفته یکبار هست اونم ساعتی ۴۰۰بود تخفیف گرفتم ۳۵۰ میگیره

هدر رفت مواغذاییمون تقریبا به صفر رسیده 

ایشالا گوجه بخرم پوره کنم فریز کنم 

به عنوان تفریح خیلی وقتا میریم کانال شنا؛کانال امنی هست

یه سفر سه روزه با گروه کوهنوردی رفتیم ،ویلا تو یاسوج و سی سخت و سپیدان داشتن رایگان افتاد،بنزین هم ۱۰۰تومن زدیم 

غذاهام گروهی درست کردیم ۷۰۰شد برا سه نفرمون

ان شا الله که حال پدرتون هر چه زودتر خوب بشه عزیزم .واقعا درست میگید بیمه بازنشستگی خیلی مهم هست و ح ...

ممنونم عزیزدلم شما و همه دوستان هم ان شالله سلامت باشید.

بله بیمه جزو ضروریات زندگیه و متاسفانه پدر من چون درآمدشون از کار آزاد بد نبود کلا دنبالش نیوفتادن... 

چه کار خوبی عمه و شوهر عمتون انجام دادن و خدا به شما هم خیر بده که به فکر بیشتر کردن اموالشون هستید.

برادر شوهر خودم هم چند ساله از ایران رفتن ولی بیمه شون رو قطع نکردن

لیست کارمزدهای میلی رو دیدم تو برنامه گفتم ارسال کنم براتون

تازه کسایی ک از ۲۰ شهریور ثبت نام کردن ۲۰ تراکنش هیچ کارمزدی نداره🥲🫤

اینم شانس مایه😅

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
2810